Спечелете със ZeoLife и открийте лечебните сили на зеолита!

• 16 390
  • 266
  •   1
Отговори
# 15
С удоволствие бих изпробвала продуктите със зеолит,защото досега не съм ги пробвала и би ми било интересно да тествам нещо ново.

# 16
С удоволствие бих опитала. Обичам да изпробвам нови неща.

# 17
  • Варна
О, да, определено бих ползвала продукт със зеолит, защото ми е интересно да видя дали наистина ще има ефект!

# 18
Бих опитала диетичен продукт със зеолит. Прочетох за какво помага и определено ще ми е от полза. За пръв път чувам за зеолит и ще ми е интересно да науча повече за него и свойствата му.

# 19
Бих използвала. Звучи ми интересно.

# 20
  • Пазарджик
Да,с удоволствие бих използвала продуктите!

# 21
Разбира се, че бих пробвала, за да се убедя лично в ползата му, за която само съм чела.

# 22
  • София
Бихте ли използвали продукт със зеолит за профилактика или за подобряване на здравословното си състояние и защо?

Да, много би ми било интересно да опитам.

# 23
  • София
Бих пробвала, за да видя дали би се усетил някакъв ефект при мен.

# 24
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
С удоволствие бих пробвала нови продукти.

# 25
До сега не съм ползвала продукти със зеолит, но с удоволствие бих пробвала. Зеолитът е един от минералите, с които се свързва дълголетието на родопчани. Има изключителни свойства и е ценен минерал.

# 26
Да, бих изпробвала, защото се грижа за здравословното си състояние и съм отворена към иновации. Продукти със зеолит не съм използвала, но ще ми е интересно да проуча повече по този въпрос.

# 27
  • Стара Загора
Не съм използвала продукти със зеолит, но бих ги пробвала с удоволствие.

# 28
Бих използвала продукти със зеолит, чела съм за здравословните ползи, които има и ще ми бъде полезно да опитам върху себе си.

# 29
  • София
Досега не съм използвала продуктите,но определено бих ги опитала  - най-вече заради описаните лечебни свойства. Надявам се да имат ефекта,който е описан.

Общи условия

Активация на акаунт