Спечелете със ZeoLife и открийте лечебните сили на зеолита!

• 16 407
  • 266
  •   1
Отговори
# 30
Ще ми бъде интересно да опитам тези нови продукти. Като цяло обичам да пробвам нови неща и за мен ще е удоволствие!

# 31
С удоволствие бих пробвала продукти със зеолит, защото искам да се убедя в неговите полезни качества.

# 32
  • София
С удоволствие бих пробвала продукти със зеолит, чела съм много за полезните му свойства.

# 33
  • София
Бих пробвала. Интересно ми е какъв би бил ефекта.

# 34
Аз бих ползвала продукт със зеолит, защото тази съставка е дар от природата!

# 35
  • Бургас
Не съм запозната с продуктите и лечебните им сили, но бих ги пробвала.

# 36
Бих ги използвала, защото обичам да пробвам непознати до момента за мен продукти, а освен това нямам много време за себе си и винаги съм отворена към продукти, които могат да подобрят здравословното ми състояние.

# 37
  • София
Да, бих пробвала продуктити със зеолит.

# 38
  • При децата ми
Да, бих изпробвала продукти със зеолит, тъй като досега не съм имала тази възможност.

# 39
  • софия
С интерес бих ползвала продукт със зеолит. До момента не съм и бих искала да видя какъв ефект би имал.

# 40
Обожавам да използвам нови продукти така че с радост бих изпробвала и някой от тези.

# 41
Да, бих ги изпробвала с удоволствие. За пръв път чувам за зеолит и от прочетеното до тук съм доста заинтригувана.

# 42
С удоволствие бих използвала продукт със зеолит.

# 43
Пробвала съм зеолит преди многооо години. Тогава не усетих някакъв ефект /може и да имало, но да не е бил осезаем/, а може и да не е бил качествен. Беше розовеещ на цвят, но не помня от къде го купувах.
Така че с удоволствие се включвам в играта. Теоретично знам за полезните му свойства, но все още не съм се убедила в тях. Силно ме заинтригува пудрата!
Успех! Flowers Hibiscus

# 44
Слушала съм позитивни отзиви за зеолита,но..нищо повече.Заинтригувана съм.Да,бих опитала продукт със зеолит!

Общи условия

Активация на акаунт