Отново прецакана

• 15 868
  • 176
  •   1
Отговори
# 90
А като е държал да има свое дете Мунчо,защо тогава се е захванал с жена,която има такива здравословни проблеми.
Той е знаел,че най-вероятно тя няма да може да износи дете.
И ако толкоз я обичаше, щеше ли да я остави да се подлага на разни процедури няколко пъти подред.
Явно има нещо друго.

Не иска изобщо дете. Просто тя му е дала този коз, да я манипулира и мачка с него.
Мунчо е направил две деца на Смърфиета, като и двете били извънматочна бременност, като при втората и отстраняват тръбите. Забравихте ли го това вече, не го прочетохте изобщо или ... ей така дай да сипваме с чирпака на Мунчо Simple Smile

# 91
Имаш ли къде да отидеш?Без жилище ли си останала?
Нямам къде да отида .
Продадох жилището си за да теглим кредит и да вземме тоя апартамент в който сме сега в София.
Какво да ви кажа не измина много време но почвам и аз да се чудя какво правя с него представа си нямате колко ми е омотана главата .Вече май нямам чувства към него  но и как да си взема парите обратно пример а и с тях ако пример ми беше ги върнал сумата нее голяма 22 000 лв са  с тях в София не мога да купя жилище . В момента си мисля горко и е на жената която ако му роди дете и разбере че не я обича но пък може и да се влюби в нея.За сега си търся работа пуснала съм си св. Положението ще е да съжителстваме заедно под един покрив до къде ще стигнат нещата.Чесно казано си мисля да си имам и любовник нещо което никога не съм мисли че ще си помисля нещо подобно та до къде стигнах и аз не знам ................

# 92
Нямам къде да отида .
Продадох жилището си за да теглим кредит и да вземме тоя апартамент в който сме сега в София.
Какво да ви кажа не измина много време но почвам и аз да се чудя какво правя с него представа си нямате колко ми е омотана главата .Вече май нямам чувства към него  но и как да си взема парите обратно пример а и с тях ако пример ми беше ги върнал сумата нее голяма 22 000 лв са  с тях в София не мога да купя жилище . В момента си мисля горко и е на жената която ако му роди дете и разбере че не я обича но пък може и да се влюби в нея.За сега си търся работа пуснала съм си св. Положението ще е да съжителстваме заедно под един покрив до къде ще стигнат нещата.Чесно казано си мисля да си имам и любовник нещо което никога не съм мисли че ще си помисля нещо подобно та до къде стигнах и аз не знам ................
А ти с кой акъл се съгласи да вземе апартамента на негово име?

# 93
Нямам къде да отида .
А ти с кой акъл се съгласи да вземе апартамента на негово име?

Нали се сещаш че обещанията са били други итн.
 the Дорис няма как да мисля че едно дете ще ни оправи.От първия си брак го знам 2 деца имаме итн и куп истории.Не че съм мазохист както казвате някои от вас.Просто мисля все за др. как се чувстват забравям за себе си нещо и такава се получава.Разберете че ми е писнало това е втори брак всичко възможно винаги правя всичко да е добре .Аз не го обвинявам че иска свое дете нормално е но просто начина по който мисли и ми говори е някак си изведнъж толкова години все е давал кураж че нещата ще се получат.Това което мисля като чувам някои откъси това внезапно мислене е от познат дори подозирам една жена която е семейна споделя твърде лични неща с него как си има любовник как го правят кажи речи че иска да зарязва любовника си и явно нещо се присламчила към него понеже аз заминах на морето като му звъннах каза да си стоя там още обаче аз реших да се прибера и разбрах че тя щяла да идва да пият кафе но те и двамата не пиет кафе насаме у нас нещо не ми се връзва иначе ми казва и дума не става да имам нещо интимно с мен но аз имам подозрения че тя нещо е казала.Другото което мисля да не би просто да е някакво временно състояние опитвам се да преценя нещата правилно което ми е много сложно но както казах и моите чувства нещо  започват да липсват и от една страна ми е паднал ниско в очите така да се каже.Имам терзания които и аз не мога да кажа точно и да ги обясня аз днес ще говоря с една психоложка надявам се да помогне .Знаете ли от страни се виждат нещата по-лесно.Благодаря ви за мненията осъзнавам че повечето от вас са прави.

# 94
Но, дамата си го каза ясно - не може да си представи живота без него.
Всички знаем какво никога не бихме направили. Но, винаги идва момент в който пред изпитание правим и немислимото.
Че е попаднала на изтънчен изнудвач, който ѝ е взел сърцето, не е нейна вина, стига сте я нападали.
Това може да се случи на всеки на нейното място. Hands Point Up
За това препоръчах да открие  дейност, мечтана от сърцето ѝ/ душата ѝ. Не може да е само една, и то свързана с негова "милост".
Ако наистина нямаш, създай си.
Какво си искала като малка?
Какво искаше като сменяше памперси на децата ти?
Трябва да има друга мечта за която да се хванеш.
Той явно не е за теб. Остави го, но изтънчено - консултирай се с адвокат, бавно и тайно се подготвяй.
И в един момент, далеч преди да ти го каже той - бягай.
Живота ти е само един, защо трябва да си го пропиляваш с него?
Замисли се, Смърфиета. Вземи се в ръце. Той няма да стане по-добър за съжаление. Sad

_viki не знам какво искам никога не съм искала за себе си нещо  цял живот ми беше мечтата да имам деца да имам хубаво семейство да се обичаме това е общо взето

# 95
Не каза кой е платил инвитрото, 6 пъти. И как така на море сама, нали сте младоженци... Thinking

# 96
  • Сф
Изключително объркан изказ.Стой си при твоя мъж и обърни внимание на псих.си здраве, намери си работа и не се терзай с излишни мисли за бъдеще???Не намесвай любовници, само ще утежниш положението.Достатъчно си объркана.Мисли за дъщерите си и търси опора у тях.Помагай колкото можеш.Не си чупи главата самоцелно.

# 97
Не каза кой е платил инвитрото, 6 пъти. И как така на море сама, нали сте младоженци... Thinking
Ми това и аз се почудих че ме пуска сам преди където и да е все уж заедно .Той не харесва да ходи на море разходка или др  на мен ми се исак аз харесвам да пътувам и понеже не съм ходила заради него от няколко години  сега отидох за 3 дена с дъщеря си.Ин витро бях сложила влог на дъщеря ми 6 000 лв и поисках да ми ги изтегли като уж щяхме да и ги върнем от фонда бяха ни пуснали от ук там и така.

# 98
"Разберете че ми е писнало това е втори брак всичко възможно винаги правя всичко да е добре ."

Е тук ти е фундаменталната грешка, че приемаш втория брак като някакво наказание и наложена отговорност да се раздаваш на максимум. А при втори брак не трябва ти да гледаш всичко да е добре, а да изискваш да е добре - другият да ти го прави добре, всичко да върви, а ти да младееш и да се веселиш. Иначе за какво точно ти е втори брак?

Нещастният брак не е житейска ценност, не е и престиж за пред хората. Нещастният брак е нещо, което следва да орежеш от живота си, та да ти просветне.

И какво като правиш всичко възможно - резултатът е нула и под нулата дори.

Пари няма да видиш.

Ще те напъдят накрая като куче.

# 99
Ми това и аз се почудих че ме пуска сам преди където и да е все уж заедно .Той не харесва да ходи на море разходка или др  на мен ми се исак аз харесвам да пътувам и понеже не съм ходила заради него от няколко години  сега отидох за 3 дена с дъщеря си.Ин витро бях сложила влог на дъщеря ми 6 000 лв и поисках да ми ги изтегли като уж щяхме да и ги върнем от фонда бяха ни пуснали от ук там и така.
Става все по добре и по добре.  Tired
Кажи му, че искаш да го освободиш от присъствието си, но да ти върне парите за жилището.

# 100
На 40 можеш спокойно да си работиш и да си живееш на квартира сама. Това, че ти до сега си била разчитала на модела мъжа ти да те храни и издържа си е изцяло твой проблем.
Любовник искаш да си хванеш, за да те издържа предполагам. Ама ти си направо страхотна, секс срещу покрив. По-лесно е да се продадеш от кокото да работиш и да си самостоятелна? С 22 хиляди отиваш в едно северозападнало село, купуваш къща за 3-4 хиляди и гледаш животни, домати и краставици. Бабите успяват, ще успееш и ти Wink

# 101
  • София
Аз за 6 опита ин витро съм дала около 33-36 000лв. , въпреки че съм ползвала и фонд, та малко неясно става откъде са точно парите за всички опити. Нямам пари, нямам съпруг, но имам дете, ама при мен това беше важното. А ти при наличието на две деца, не мога да си обясня защо си си причинила всичко това?! Концентрирай се върху нещо твое си, и опитай да си вземеш парите, които си вложила.

# 102
  • София
А като е държал да има свое дете Мунчо,защо тогава се е захванал с жена,която има такива здравословни проблеми.
Той е знаел,че най-вероятно тя няма да може да износи дете.
И ако толкоз я обичаше, щеше ли да я остави да се подлага на разни процедури няколко пъти подред.
Явно има нещо друго.

Защо не четете, се чудя?
Нямала е проблеми- била забременяла 2 пъти и все извънматочно- от него!
Сега е без тръби и прави 6 инвитро.
И тук идва математиката, а аз съм зле с нея.
Заедно са от 7 години.
Кога, аджеба намери време за тия всички дейности? newsm78

Тя не работи, била му дала 22 000 за да подпомогне купуването на жилището.
После- миналата година, се женят.
И онзи ден той ѝ казва ,че не я обича или там каквото е............

Ние се пънем да вливаме акъл, че и мъжът боклук изкарахме, а автор/ката се хили с глас, като ни чете.

# 103
Аз не разбрах дъщерите къде и с кого живеят, кой ги издържа, ако учат и т.н.
Защо ли ми се струва, че си си натирила децата и си се вкопчила в този? Не само си му дала на доверие парите от жилището си, ами и на парите на дъщеря си си посегнала?
Елементарно майчино чувство и отговорност към децата ти няма ли?
Що ли питам...

# 104
  • София
Авторке, винаги гледам да съм тактична и да съм умерена в изказа си, но ти си тотал щета! Не работиш, децата ти явно са свободни електрони, подарила си си парите на някакъв идиот, подложила си организма си на изтощаващи интервенции, за да родиш на кретена-мъж дете, за да не те остави. Той не те обича, май и ти него... Ако те изгони, оставаш без покрив над главата. То всъщност глава имаш ли, просто толкова немислеща жена скоро не бях срещала (въздържам се да кажа глупава). Сега пък се чудиш дали да си хванеш любовник... И какво ще го правиш тоя любовник? Ако си търсиш нов мъж, има поредност в действията. Зарязваш го тоя, изнасяш се на квартира, почваш работа и тогава вече се оглеждаш за друг човек. Но така или иначе, каквото ти се напише, е глас в пустиня.

Общи условия

Активация на акаунт