Брекети – къде, какви, за колко? -тема 11

• 85 869
  • 776
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте, за съжаление сме за операция. Има ли някой с подобна операция за намаляне на долна челюст?

# 676
 В Пловдив бях при д-р Спасова, кабинета й е в района на второто колело на панаира.
Брекетите деймън които ми постави бяха 3600лв като в тази цена не влизаха ритайнерите (80лв).
Освен мъдреците (основно заради тях се беше получило изкривяването) не съм махала други зъби.

# 677
  • Варна
Здравейте, момичета Simple Smile

Днес се загледах в брекетите, които са ми поставени отдавна и не съм сигурна дали са вида, който казаха, че ще ми поставят. От снимките в интернет се обърках малко.

Някой дали е наясно какъв вид брекети са тези на снимката? Класически брекети ли са?

# 678
Класически са.

# 679
  • На острова
И аз съм с такива.
А какъв е другият, не класически вид?

# 680
Самолигиращите Деймън, предполагам.
От 17-ти и аз ще съм в редиците ви.
Уж отидох само за преглед, харесах си ортодонтката и направо взе отливки.
Предстои ми вадене на 2 корена, 2 снимки и после директно лепи брекетите. С Деймън ще съм, отпред на 6 зъба - прозрачни, назад метални, 4000лв е всичко. В Бургас съм.

# 681
Офелия, коя ти е ортодонтката?

# 682
Др.Светлана Милина

# 683
  • Варна
Благодаря за отговорите Simple Smile

Да, другият вариант бяха самолигиращи брекети, които уж бяха подходящи за моя случай, в който не вадихме зъби. Учудвам се, че в крайна сметка ми сложиха класически. Но мои колежки, които са били по-тежки случаи от моя ме успокоиха, че и с тези всичко ще е наред.

# 684
На мен ортодонтката ми ги показа и ми даде да си избера, бяха и на различни цени, не останах с впечатлението, че класическите са по-лоши или че няма да свършат работа. Зъби вадя, защото са останали само корени и няма спасение за тях, иначе не знам дали щеше да трябва. По-скоро не.

# 685
Здравейте.

Бих искала да попитам използвате ли зъбни душове и ако да от коя марка сте доволни?
Колебая се между Oral b oxy-jet MD20 и Philips sonicare.

# 686
Здравейте.

Бих искала да попитам използвате ли зъбни душове и ако да от коя марка сте доволни?

Аз съм доволна от Waterpik.

# 687
  • Варна
Здравейте.

Здравей, аз ползвам на Oral B от 2-3 месеца и съм доволна. Почиства много добре.

# 688
  • Ланкър, планините Овнерог
На дъщеря ми взехме Филипс. Също е добър. Щом при първия преглед ортодонта не я смъмри за хигиената, значи е екстра. А той не си поплюва, много държи на поддръжката.

# 689
  • Пловдив
Ние взехме от Лидл. Скоро бях писала,че се колебая,дали да го взимаме. Оказа се добър избор и се радвам,че  дъщеря ми го ползва всяка вечер. Резултатът е видим,а тя,като мързелив тийнеиджър, досега нямаше особено добра хигиена на зъбите. С душа й стана интересно и не го пропуска.

Общи условия

Активация на акаунт