ВАРНА ,МОРЕТО, СИНИТЕ ВЪЛНИ (5)

• 18 325
  • 305
  •   1
Отговори
# 150
Цвети аз раждах в Майчин Дом процедурата е точно такава, каквато я описва Ваня, но ние имаме брак. Не знам дали е същото за тези, които нямат.

Вержи на 31.07 от 17 часа ще бъде следващата среща. Ще бъде два пъти в месеца в средата на месеца и в края или началото на месеца (зависи каква дата се пада). Аз ще ходя, ще има и други майки с деца, които ще дойдат за да споделят опита си в кърменето с бъдещите майки и да им дадат информация която би им била полезна.

# 151
  • Варна
Цвети аз раждах в Майчин Дом процедурата е точно такава, каквато я описва Ваня, но ние имаме брак. Не знам дали е същото за тези, които нямат.
Такава е,ние нямаме брак Peace

# 152
  • Варна
Вержи на 31.07 от 17 часа ще бъде следващата среща.
ок значи ще се видим в понеделник  Peace

# 153
Такава е,ние нямаме брак Peace
и ние нямаме, но процедурата е точно такава - няма разлика

# 154
  • Варна
до колкото разбрах процедурата по акта за раждане е една, проблема бил ако искате да сключите брак след раждането...тогава било сложно   newsm78 трябвало бащата да признава и да осиновява бебо (поне така ми казаха)
затова ако ще сключвате брак ,подпишете преди раждането (ние така ще правим,макар че бяхме се разбрали за сватба напролет 2007) а ихото след като се роди бебешока   Heart Eyes

# 155
Здравейте,
аз съм от Варна и чакам бебе през февруари.. Все още не съм се записала на женска консултация. Моля някой ако има знание за лекар който работи по здравната каса и е що годе добър (всички светила не работят по здравна каса) да ме насочи. За сега клоня към Тонева в Градска болница, но... Търся все още.. Благодаря!

# 156
Момичета здравейте!Спешно ми трябва да намеря някаква връзка,телефон за бунгалата на Фичьоза,по-точно тези на Черно море,а може и на хижа Романтика ....Ще съм много благодарна ако някой може да ми помогне бързо!Целувки.

# 157
  • Варна
Здравейте,
аз съм от Варна и чакам бебе през февруари.. Все още не съм се записала на женска консултация. Моля някой ако има знание за лекар който работи по здравната каса и е що годе добър (всички светила не работят по здравна каса) да ме насочи. За сега клоня към Тонева в Градска болница, но... Търся все още.. Благодаря!

здравей
аз съм в Майчин Дом при д-р Георгиев,работи със здравна каса и съм много доволна от него. тормозя го по телефона дори в неделя с глупави въпроси и въпреки това е любезен Simple Smile

между другото: той ми каза че на консултации записват в края на третия месец, така че имаш време да обиколиш 2-3ма доктора и да се ориентираш сама кой ти допада Simple Smile

# 158
nadence, аз заминавам на почивка на Фичоза другата седмица, но нямам телефони за връзка.. ако не е много спешно мога да се върна с телефони другата неделя.. Съжелявам но не мога друго да предложа.

# 159
http://www.romanc.hit.bg/
http://www.raiski-kat.com/

Последна редакция: пт, 28 юли 2006, 17:36 от scorpionche

# 160
На сайта на романтика няма телефони,мерси все пак. HugА в райски кът няма места ,за съжаление.Благодаря.

# 161
Благодаря на всички за информацията !!!  Heart Eyes

# 162
Здравйте!
Искам да се похваля и да почерпя виртуално.На 12.07. станах мама на Самуил.Роди се в АГ при д-р Николов.

# 163
  • Варна
Здравйте!
Искам да се похваля и да почерпя виртуално.На 12.07. станах мама на Самуил.Роди се в АГ при д-р Николов.

Честито!   bouquet

# 164
  • Варна
ООООООООООООООООООООО, браво! Честито! Аз и двамата ги раждах при него! Страхотен човек!  smile3521

Общи условия

Активация на акаунт