ВАРНА ,МОРЕТО, СИНИТЕ ВЪЛНИ (5)

• 18 308
  • 305
  •   1
Отговори
# 180
Момичета, моля ви за помощ!
ПРепоръчай те ми добри курсове по английски език!
Предварително ви благодаря!

# 181
  • Варна
най-добрите курсове със световно признати дипломи са в "British Council" (британския съвет) на ул."Дрин".
ето ти линк http://www.britishcouncil.org/bg/bulgaria.htm
другия вариант е Фарос, в блока до McDrive имат училище
http://www.pharos.bg/
аз говоря английски от 4 годишна, може да ми се довериш Wink това са най-качествените у-ща във Варна,според мен.

# 182
  • Варна
лека нощ от Нас  Flutter утре ще се видим на Фонтана в 11 ! аз ще довлека една приятелка (в петия месец),една кандидат мама и може би още една женска и една мъжка мама, ако са свободни  Wink

# 183
Вержи цяла агитка  Hug

# 184
  • Откъм Варната
На кои фонтани на общината или тия до операта ?

# 185
До Операта  Hug Ще ни познаеш по количките, коремите и балоните  Joy

# 186
  • Варна
Вержи цяла агитка  Hug
за съжаление успя само бременната да дойде  Laughing кандидат мама-та дойде чак в детския кът защото беше на работа, както и женската мама  Sad а мъжката мама се събудила късно  Sad
но момичето което дойде беше много доволно  Mr. Green

# 187
Явно съм изпуснала някаква среща - отдавна не съм преглеждала темата. Да не е била за кърменето? Днес към обяд видях две бременни (колежки) с блузка "аз подлрепям кърменето". И тъй като и аз съм гореща привърженичка - много ще ме е яд, ако е било нещо такова. Пък и щях да докарам цялото домочадие...

# 188
ЯВно си видяла Virginity и приятелката и Joy, отбелязваше се СВетовна седмица на кърменето.

# 189
  • Варна
Правихме "поход" в подкрепа на кърменето от шадраваните до входа на Морската. През седмицата обикаляхме по родилните домове, раздавахме им брошурки и споделяхме опит. Уговорките вървяха в темата "ССК-Варна" и не знам дали някой се е сетил да пусне покана в тази  newsm78.
За похода се събрахме 30на майчета и бремелинки и заедно с проходилите хлапета и няколкото татковци се провлачвахме в 10-20 метрова тумба.
От училището за бъдещи майчета към АГ ни взеха телефоните да ни канят когато имат лекции за кърменето. Ако искаш можем да те поканим на тях  Simple Smile

# 190
  • Варна
 Laughing хехе мда ние сме били  Blush
Пунчик и тук има6е едно разписание на програмата на ССК - Варна. Wink

# 191
здравейте на всички варненски мамита и бебета,моля някой да ми каже,ако знае, в аспарухово има ли детска кухня и ако има,къде се намира.ние сме от Веико Търново,но ще ходим на море с малката и искам,ако има там,да й вземам.много ще съм ви благодарна,защото нещо в интернет не мога да открия информациятакоято ме интересува.благодаря ви предварително и ви пожелавам слънчеви и усмихнати дни!!!

# 192
Със сигурност има, но аспаруховските майки трябва да кажат къде  Mr. Green

# 193
  • Варна
здравейте на всички варненски мамита и бебета,моля някой да ми каже,ако знае, в аспарухово има ли детска кухня и ако има,къде се намира.ние сме от Веико Търново,но ще ходим на море с малката и искам,ако има там,да й вземам.много ще съм ви благодарна,защото нещо в интернет не мога да открия информациятакоято ме интересува.благодаря ви предварително и ви пожелавам слънчеви и усмихнати дни!!!
Има кухня, много е хубава, но организацията с купоните е малко тъпо измислена. Значи в понеделник се купуват купони за следващата седмица, т.е. на 07.08 за седмицата от 14.08-20.08. Може да си купиш или 5бр от понеделник до петък, или 7бр от понеделник до неделя, или 2бр само за събота и неделя. Купончето и за 1ва и за 2ра група е по 1,30 лв. Работят от 11,45ч до 13,00 ч. Бурканчета си носиш каквито искаш 3бр, на място ти ги пълнят и си ги прибираш.
Намира се зад поликлиниката и пощата, в сградата на детската ясла, на центъра на Аспарухово.
Ако имаш още въпроси, ще помагам  Laughing

# 194
здравей,благодаря за инфото,знам го къде се намира туй място,наистина е малко неудобна организацията им с купоните,но се надявам да се смилят над мен и да направят някакъв компромис.ако можеш,кажи ми някакъв телефон да се свържа с тях и да говоря.много благодаря

Общи условия

Активация на акаунт