ВАРНА ,МОРЕТО, СИНИТЕ ВЪЛНИ (5)

• 18 299
  • 305
  •   1
Отговори
# 195
най-добрите курсове със световно признати дипломи са в "British Council" (британския съвет) на ул."Дрин".
ето ти линк http://www.britishcouncil.org/bg/bulgaria.htm
другия вариант е Фарос, в блока до McDrive имат училище
http://www.pharos.bg/
аз говоря английски от 4 годишна, може да ми се довериш Wink това са най-качествените у-ща във Варна,според мен.
Да, така е, наистина обаче Британски съвет затваря края на месеца офиса си във Варна и вече няма да предлага курсове.
Сладък Бонбон, писах ти ЛС.
Фарос абсолютно НЕ препоръчвам  Stop

# 196
  • Варна
здравей,благодаря за инфото,знам го къде се намира туй място,наистина е малко неудобна организацията им с купоните,но се надявам да се смилят над мен и да направят някакъв компромис.ако можеш,кажи ми някакъв телефон да се свържа с тях и да говоря.много благодаря
Мими, не мога да ти пусна ЛС, затова ги пиша тук:
052/612538 - отдел Хранене
052/606466 - управител
Това обаче не са телефони на самата кухня в Аспарухово, защото там няма телефон, а мисля че са в Общината. Но все пак тези телефони са дадени във връзка с въпроси и оплаквания.
Успех!

# 197
здравей,много ти благодаря за телефоните,голяма услуга ми направи:)дай някакъв телефон домашен или мобилен да ти се обадя да се видим за по едно кафе:)

# 198
  • Варна
Я,каква раздумка ставала тук и си трайте  Simple Smile
Ми да питам и аз нещо съградските си - търся фирма, която пере по домовете мека мебел,някой ползвал ли е услугите на такава или да сте чували добри отзиви за някоя?

# 199
пиши ми,моля те,на лични телефон,че няколко пъти ми изписва нещо в q-то,но незнам какво е,като йероглифи ми излиза.ние пътуваме утре и ще ми бъде приятно да се видим.засега чао

# 200
  • Варна
пиши ми,моля те,на лични телефон,че няколко пъти ми изписва нещо в q-то,но незнам какво е,като йероглифи ми излиза.ние пътуваме утре и ще ми бъде приятно да се видим.засега чао
Не мога да ти изпратя лично съобщение, запълнен ти е лимита, изтрий някое старо.

# 201
  • Варна
що бе аз от Фарос съм доволна....в смисъл от обучението,ако ти трябва диплома това е друг въпрос  Thinking
не знаех че "British Council" затварят  Sad жалко....ами за друго качествено не се сещам...

Между другото аз пък търся химическо пране на килими...щото е нов, а има петно от сок вишна  Confused

# 202
Здравейте всички,

Изчетох всичките постиги до тук и искам да ви се представим.
Я съм таткото и в момента (късно вечерта) реших да се впишем в този листинг на мами с бебоци от Варна (разбира се вписвам жена ми и малкия)
Lauretta - 28 години, малкия се казва Мартин и е роден на 07.01.2006 г. (7 месеца), живеем до Пикадили Чаталджа.

Изпитваме големи затруднения да намерим компания от набори, с които да излизат докато аз съм в офиса.

Моля да се обадите ако има набори Simple Smile около нас за разходки.   Wink

Освен това ако има някакви срещи на мамите от форума моля да ни кажете къде и кога са.

Много ще съм ви благодарен, ако откликнете на тази наша покана за добра компания и раздумки с бебоците Simple Smile

Поздрави,
Мартин Дончев

# 203
  • Варна
Здравейте всички,

Изчетох всичките постиги до тук и искам да ви се представим.
Я съм таткото и в момента (късно вечерта) реших да се впишем в този листинг на мами с бебоци от Варна (разбира се вписвам жена ми и малкия)
Lauretta - 28 години, малкия се казва Мартин и е роден на 07.01.2006 г. (7 месеца), живеем до Пикадили Чаталджа.

Изпитваме големи затруднения да намерим компания от набори, с които да излизат докато аз съм в офиса.

Моля да се обадите ако има набори Simple Smile около нас за разходки.   Wink

Освен това ако има някакви срещи на мамите от форума моля да ни кажете къде и кога са.

Много ще съм ви благодарен, ако откликнете на тази наша покана за добра компания и раздумки с бебоците Simple Smile

Поздрави,
Мартин Дончев

Добре дошли  bouquet
Срещите се уговарят в Календар на събитията Simple Smile
Сега се заформя срещичка,но май ще е вечерна
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=119387.0

# 204
Здравейте и от мен!
Казвам се Радостина на 27години и живея о/о Колхозния.
Имам си мъник който се роди на 10.04.2006г. казва се Теодор.
Нашата педиатърка се казва д-р Нелка Николова.
Пишете ме при вас
............
Това съм го писала на 15 май ама много сте несериозни няма ме още ей newsm78

# 205
  • Варна
ние май ще отсрамваме женската част  Heart Eyes 
вчера бях на 4D, доктора каза че няма видими мъжки атрибути...
той и миналия път така каза    Joy
за успокоение на мъжа ми каза че имало вариант до 2 седмици още последно да порасне
"нещо" отнякъде  но за сега 2 пъти казаха мома  stork-girl

Последна редакция: сб, 12 авг 2006, 07:12 от Virginity

# 206
  • Варна
Честито,Virginiti  bouquet
Дано на момиченце си се надявала и  си много щастлива(не че иначе нямаше да си щастлива Wink)

Последна редакция: сб, 12 авг 2006, 14:55 от Глухарче

# 207
Вержи Честито момиченце  stork-girl Simple Smile Ако ви порасне или се покаже нещо, пак ще честитим  Joy

# 208
ЗДРАВЕЙТЕ, КАЗВАМ СЕ СИЛВИЯ. ИЗКАРАХ ЦЯЛАТА СИ БРЕМЕННОСТ В ФОРУМА, НО ПОСЛЕ ПОКРАЙ ГРИЖИТЕ ЗА МОЯТА ПРИНЦЕСА И МЕСТЕНЕТО НЯМЯХ МНОГО ВРЕМЕ. СЕГА ВИЖДАМ И ТЕМИТЕ ПО ГРАДОВЕ И МНОГО МИ ХАРЕСВА ЗА ТОВА ЩЕ СЕ ВКЛЮЧА И АЗ. ЖИВЕЯ ДО ОКРЪЖНА БОЛНИЦА И ИМАМ ДЪЩЕРИЧКА НА ПОЧТИ 10 МЕС. НЕ СЕ СЕЩАМ ЗА ДРУГО СЕГА, АКО ИССКАТЕ ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМ ВЕЧЕ ЩЕ СЪМ НА ЛИНИЯ..... Hug

# 209
И аз да се запиша като варненска мама. Имаме си две красавици: Анастасия - почти на 7 години и Валерия - на 2 месеца и половина. Живеем в Аспарухово и всеки ден сме на разходки в тамошната морска градина. Ще ми е изключително приятно да се запознаем  Hug

Общи условия

Активация на акаунт