От Испания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 1

• 49 331
  • 427
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Имам пратка в този курс. В момента се води предадена на куриер. Още не съм получила известие от Спиди, сигурно утре или в понеделник. Но аз ползвам тях вместо еконт, а спиди са си бавни понякога.

# 121
  • Бургас
Моята е със статус "На път" от курс    #720/26.06.2020 (ES) . Не пише, че е предадена на куриер.

# 122
  • София
Моята днес пристигна в Спиди, значи за една седмица точно от тръгването на курса.

# 123
  • Казанлък
Момичета, в крайна сметка звъннах на телефона на GGBG, понеже на мейла не ми отговориха. Дамата беше много любезна и провери за пратката ми. От сайта на Пандора не са ми изписали правилно имената, понеже регистрацията ми е през фейсбук и името ми е на кирилица. На мястото на името ми имало въпросителни и точки, а вместо тракинг номер са записали номера на gsm-а ми. Важното е, че всичко е наред, че вече бях прежалила доста солидна сума. Дамата каза, че пратката ми е тръгнала вчера и до 10 дни ще е при мен 😁😊

# 124
Здравейте, моля за помощ! Искам да поръчам от испанския  Дъглас, но при въвеждане на данни иска "NIF/NIE", което доколкото разбрах е номер на испанските лични карти (може и да греша), въпроса ми е мога ли да поръчам по някакъв начин и да избегна тази стъпка? No Mouth Сайта приема всички други данни, но без тези не мога да премина на плащане и осъществяване на поръчката.

# 125
  • София
До къде ще поръчвате?

# 126
До адрес на превозвач - Лерон/GGBG

# 127
  • Mediterraneo
Здравейте, моля за помощ! Искам да поръчам от испанския  Дъглас, но при въвеждане на данни иска "NIF/NIE", което доколкото разбрах е номер на испанските лични карти (може и да греша), въпроса ми е мога ли да поръчам по някакъв начин и да избегна тази стъпка? No Mouth Сайта приема всички други данни, но без тези не мога да премина на плащане и осъществяване на поръчката.

Всъщност НИЕ/НИФ е като ЕГН. Не виждам как можеш да го прескочиш във формата за поръчка, обаче. Има определен формат и ако не напишеш валидно НИЕ, не ти приема поръчката( в случай, че искаш да сложиш произволни цифри).

# 128
Тарталета, моля те ме успокой Grinning, чакам важна поръчка от Амазон. Не стига, че са я разделили на 2, ами днес ми звъни наобяд един испанец и така ме отвя със скоростен испански, че разбрах само че няма на кого да оставят пакета и си е тръгнал човека. Сега на тази част от пратката пише, че е направен неуспешен опит за доставка. Нали Амазонци пак ще пробват? Искам си нещата..... Anguished

# 129
  • София
Това не ме учудва. Два пъти поръчвах от Uterque до Leron, и в двата случая при първия опит излизаше автоматично съобщение, че няма на кого да оставят пакета. Никой не ми е звънял да пита за това, но в проследяването излизаше. Много се бях паникьосала и писах тогава на превозвача, успокои че, че при следващия опит всичко ще е наред. Така и стана, на другия ден вече пратката беше приета.

# 130
Лизия, дано, дано Grinning досега не съм имала проблем или поне не съм разбрала. За пръв път ми звънят от Испания, аз и без това едва говоря и разбирам езика, но този съвсем ме панира....

# 131
  • Mediterraneo
Хахах, точно и аз с доставчик на Амазон се опитвам да се свържа. Вчера ме нямаше и се разбрахме днес да ми я достави. Днес в приложението ми излиза, че продуктът ще бъде върнат и да си чакам парите. А ми е спешно да го получа! Въпреки това мисля, че трябва да направят поне още един опит за доставка!

# 132
Тарталета, направиха явно още един опит сега Anguished , хич не ме устройва, защото офисът на превозвача работи от 10-14 часа и пак явно не са успели. Разбрах го, защото докато гоорех по телефона, ми звъннаха от Мадрид, не успях да вдигна. После като набрах, не ме свързаха, а се чу гласът на куриерската фирма......
Какво да правя?
Писах на Амазонци да опитат утре между 10-14 часа, те пък днес вечерта.....

# 133
  • Mediterraneo
Кофти. Моята пратка я доставиха днес при втория опит. Пиши им да не я връщат, да пробват пак, като избягват тоя часови диапазон, когато офисът не работи.

# 134
  • Бургас
Търся плочки и стъпала за външно стълбище. Не искам да подхваща за предлагането и обслужването в нашите представители. Реших да ги потърся в испанския производител. Смятате ли, че ще мога да осъществят тази мисия с някой превозвач.

Общи условия

Активация на акаунт