От Испания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 1

• 47 776
  • 415
  •   1
Отговори
# 345
Другият вариант е Габиели,офисът им е във Валенсия.

# 346
Другият вариант е Габиели,офисът им е във Валенсия.
Благодаря.

# 347
Здравейте, с Габиели ли поръчвате от Испания? Виждам, че ГГБГ вече не доставят. Габиели за колко време доставят?

# 348
Здравейте, с Габиели ли поръчвате от Испания? Виждам, че ГГБГ вече не доставят. Габиели за колко време доставят?
С Габиели поръчвам. Цената е на реално тегло, а не закръглено на цял килограм.
https://gabieli.com/bg/schedule

# 349
  • Sofia
Момичета и момчета, действително ли GGBG и Leron вече не возят от Испания? Да променям ли заглавния пост, с помощта на модератор?
А Gabieli работят, така ли?

# 350
Момичета и момчета, действително ли GGBG и Leron вече не возят от Испания? Да променям ли заглавния пост, с помощта на модератор?
А Gabieli работят, така ли?
GGBG и LERON местят офиса.Gabieli са в отпуск до 20.08.

# 351
Правя опит да регистрирам адрес в испански сайт. Не ми позволява да добавя номера на фирмата - превозвач Габиели. Кой номер сте посочили?

# 352
Правя опит да регистрирам адрес в испански сайт. Не ми позволява да добавя номера на фирмата - превозвач Габиели. Кой номер сте посочили?
Махнете кода и така го напишете.

# 353
Така ли трябва да е въведен адреса на Габиели в испанския амазон?

# 354
Така ли трябва да е въведен адреса на Габиели в испанския амазон?
Да.

# 355
Здравейте , Габиели закриват офиса си в Испания на 15.01.2025
някой има ли информация за тази фирма https://bgexpress.es/bg/compras-desde-espana ?

# 356
От GABIELI:
Цитат
Уважаеми клиенти,

Надяваме се, че нашите услуги са били полезни за вас и сме благодарни за доверието, което сте ни оказали.

Съжаляваме да ви уведомим, че поради вътрешни причини и намалено търсене на услугите ни в Испания, офисът ни в страната ще бъде затворен след 15 януари 2025 г. От тази дата нататък няма да приемаме нови пратки на този адрес.

Ще приемаме пратки в Испания до 15 януари, така че ви молим да се уверите че всички бъдещи поръчки ще бъдат изпратени преди тази дата.

Ако имате пратки , които трябва да бъдат изпратени след 15 януари, моля не се колебайте да се свържете с нас, за да ви предложим алтернативни решения за доставка. Нашия офис в Германия и Великобритания ще продължи да работи както досега.

Благодарим ви за разбирането и за продължаващото сътрудничество.

С уважение,
ГАБИЕЛИ - БГ

Благодарим Ви, че използвате Gabieli.

# 357
И аз съм много разочарована, че затварят офиса на Габиели, не откривам сходна услуга (по цена), а имам абонамент и не знам до кой адрес да пренасоча. Ще съм благодарна за идеи!

# 358
Някой ползвал ли е услугите на bgexpress? Цената им е съмнително ниска (4лв), но основно ме притеснява, че нямаш регистрация и id?

# 359
Здравейте, за първи път поръчвам от Испания с габиели (явно и за последен). Пратката е пристигнала в офиса в Пловдив, автоматично ли ще я разпределят към софийския офис, който съм задала като предпочитан? Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт