Захранване - въпроси и отговори!

• 39 205
  • 722
  •   1
Отговори
# 315
Герда, с нещо любимо - тиква, батат.
Ако четеш на английски можеш да потърсиш рецепти там, аз така с вадя и готвя.

# 316
Утре трябва да дам жълтък дайте идея за пюрето , вие с какво го правите ?
Днес беше пилешко с картофи и малко моркови.

# 317
Дъщеря ми най-много харесва комбинацията-тиквичка, картоф, морков, лук+жълтък. Това пюре правя най-често. Почти на всичко добавям тиквичка, защото дава на пюрето една по-лека и течна консистенция,която моята дъщеря харесва.

# 318
  • Варна
И аз основно тиквичка ползвам за основа на пюре, сега излезе тиквата  и с нея жълтъкът е вкусен, с малко масло, морков, бататът също е много вкусен. Почти винаги слагам и авокадо.

# 319
Да наистина сега започват и тиквите(които аз мразя), но знам, че са полезни, така че започвам и аз тези дни да купувам и правя пюре от тиква. Когато се изчерпвам откъм идеи- купувам готови пюрета. Малката харесва купешко:спанак+ориз и тиква+ябълки+моркови.

# 320
Да наистина сега започват и тиквите(които аз мразя), но знам, че са полезни, така че започвам и аз тези дни да купувам и правя пюре от тиква. Когато се изчерпвам откъм идеи- купувам готови пюрета. Малката харесва купешко:спанак+ориз и тиква+ябълки+моркови.
На коя марка е спанак с ориз и кога въведе лук

# 321
Спанак и ориз- на "Слънчо".

Лук въведох 8ми месец.

# 322
Сега е сезонът на тиквите. Баща ми на вилата е отрупан вече Wink Богомил всеки ден тиква да яде, пак няма да може да ги изяде Wink

# 323
Момичета като пише на пюрето сухо пълномаслено мляко за АМ или краве мляко става въпрос?

# 324
  • Somewhere in Spacetime
Момичета като пише на пюрето сухо пълномаслено мляко за АМ или краве мляко става въпрос?
Не, обикновено сухо мляко на прах. Основната разлика с АМ е, че белтъкът в АМ е напълно или частично хидролизиран, за да е по - малка вероятността от проява на алергия към белтъка в кравето мляко.

# 325
Тъй като не съм въвела млечни и така не мога да ползвам доста от пюретата🤔

# 326
Бях на педиатър.  Каза ми така "Предлагаш 9 пъти дадена храна ( плод или зеленчук), ако я отхвърли значи не му харесва " . Та ми стана интересно как го изчислиха това 9 , но си премълчах и не я попитах.  😂

# 327
Хяхахха, на мен ми казаха 15 пъти!

# 328
  • София
Включвам се с един странен въпрос. Откъде купувате плодове и зеленчуци за пюретата? Имам само домашни картофи, моркови, ябълки, круши и тиква. В тях съм сигурна, че не са пръскани и третирани с торове. Но за другите идея си нямам откъде да ги купя.

# 329
Всички зеленчуци, които не са ми домашни ги вземах от Лидл

Общи условия

Активация на акаунт