Захранване - въпроси и отговори!

• 39 194
  • 722
  •   1
Отговори
# 510
Аз предпочитам всичките да ги минавам през варене . Макар и за няколко минути. Тия дни открих нова любима за него комбинация- тиква с ябълка Wink

# 511
glamz направих днес попара както беше описала единствено след като поизстина добавих АМ 3 лъжички .
Получи се добре и си хареса от бебка. Все още е малка не искам да я оставям без мляко , кашата и също има АМ на Аптамил е.

# 512
Супер!  Дребния отказва всякакви други закуски (макарони, кус-кус, овесени ядки и т.н.), откакто започнах да я правя така. Яде си попарата всеки ден и не протестира.

# 513
Вземах и макароните на Plasmon 4+ , но не и харесаха нещо прекалено ситни са .
Излязоха ни резултатите от кръвните изследвания хемоглобин 119 Sunglasses

# 514
Печените ябълки са адски вкусни, дори тези от киселия сорт стават сладки след печенето.
Печена ябълка + бисквитка + масло става мнооого вкусно пюренце.

# 515
  • Плевен
Някой давал ли е цвекло? Не знам с какво да го комбинирам.

# 516
Аз го въведох онзи ден, много му хареса.

Цвекло+батат+малко чесън (1/4 скилитка) + зелен лук (1/4 от стрък) + жълтък.

Цвекло + ябълка.

Цвекло+ ориз + малко чесън (1/4 скилитка) + зелен лук (1/4 от стрък) + заешко.

# 517
  • София
Бях писала, че ще видя бебето на преглед при алерголог.
Питах конкретно за захранване с авокадо, банан и като цяло за нетипични за нашия географски регион храни. Според него при риск от алергии да ги въвеждам след първата година на бебето.
Плодовете да ги варя на пара и месец след това да ги давам в суров вид, но след 8 месечна възраст на детето.
Каши - ориз, елда, царевица и след това зърна с глутен. От най-малкото количество глутен към по-голямото. След 7 м. жълтък и месо. Общо взето това беше всичко.

# 518
Цвекло съм давала с морков и ябълка.

# 519
Дайте идея за следобедна закуска. Синът ми отказва плодовите пюрета.  Sad

# 520
Колко е голямо детето?

# 521
Дайте идея за следобедна закуска. Синът ми отказва плодовите пюрета.  Sad
Каша с плод. Ако си въвела глутена може грис, кисел ... Ако си въвела млечните кисело мляко с бисквити или с плод.

# 522
Извинявайте, на 8 месеца е е детето. Млечните още не съм вевела. Кашите не ги хареса поначало и аз не давам.
Не знам вече, от известно време е ад храненето.
Любими храни ги отказва.

# 523
Явно ще е период. Дъщерята започна да откаЗва храни от около три четири дни, включително и мляко. Брат и засега яде с охота всичко. Аз като съм в настроение и предлагам да гризе сухар. Това май е единственото, което яде. Ако обаче не съм в настроение седи гладна и мрънка до следващо ядене, когато яде, че ушите и плющят.

# 524
  • Плевен
Период е. И моя хубавец така правеше. Предлагам да пробваш юфка, сварено просо, тиква. Щом не си въвела млечни може да добавяш само масло и ам/ кърма.

Общи условия

Активация на акаунт