Захранване - въпроси и отговори!

• 39 185
  • 722
  •   1
Отговори
# 525
Не знам период ли е или просто вече е натрупал вкусови впечатления и си подбира храната. Домашните ми кексове/бисквитки обаче никога не отказва, може само тях да яде.

Каква юфка купувате за бебетата?

# 526
  • Плевен
Аз купих пшенична пълнозърнеста, без яйца и мляко.

# 527
Аз му давам юфката от Лидл

# 528
Моето един ден яде всичко което предложа, на другия ден не яде, на третият иска от това което ям аз и така всеки ден е различно.

# 529
Искам ви попитам по колко плодово пюре давате на вашето бебе и въобще по колко е приемливо да се дава на 7м.бебе.
И вторият ми въпрос е:
От известно време давам оризова каша,но мисля,че е време да въведа и царевична,но не съм много сигурна как става това.Прибавя се по малко към оризовата или за известно време се спира и се започва постепенно със царевичната и така със всяка следваща.
Благодаря!

# 530
Ами колкото изяжда бебето. Моето не яде еднакво количество всеки път, някой път повече, друг път по-малко. На 7 м изяждаше ориентировъчно 160-170 гр.
Нова каша си въвеждам самостоятелно, не я смесвам с друга. Или ако искаш да смесиш и купуваш готови каши, може да вземеш микс, има и такива, но трябва да си въяела поне 2-3 неща преди това.
Аз да питам някой ползва ли купени сухари и бисквити и какви Thinking

# 531
  • Плевен
Плодово пюре яде между храненията, така че не хапва много, може би 100 грама. Но пък за другите хранения грамажа му е около 200-250. Голямо ядене пада. Даже се чудя дали да не му предлагам супа и основно или основно и малко плод за десерт. Дадох му по малко бульон на няколко пъти и му хареса. Трябва да потърся някакви бебешки супи. Вие да правите някаква?

# 532
Аз да питам някой ползва ли купени сухари и бисквити и какви Thinking
Аз да - на Хип бебешките бисквити и сухари.

# 533
Някой въвеждал ли е първо жълтък преди месото?
Може ли да ми даде съвет как го  е въвел?

# 534
Аз вземам сухари от Лидл.
Иначе за бисквитките- казаха ми за едни с една крава от Кауфланд . Без палмово масло са. Като едновремешни обикновени бисквити. Моя много ги яде. Аз давах жълтък от пъдпъдъчи яйце. Ама в грамове абсурд да говоря. Чупех. Четвъртинка, после половина, после цял

# 535
Сухари и бисквити на ETI Cici Bebe.

# 536
  • Somewhere in Spacetime
В тези бисквити няма ли захар? Аз съм купувала за себе си.

# 537
  • Варна
Има, естествено. Във всички има.

# 538
[Има, единствените които намерих да нямат и са горе-долу приемливи са Freche Freunde и на Zemanka 1 вид. Това от вчерашното ми търсене,,изгледах де що бисквити видях.

# 539
Бисквити без захар не знам дали има на пазара.
Съдържат също така палмово масло слънчогледово и т.н.
Адаптираните млека , готовите каши също съдържат палмово и слънчогледово масло и много други съставки.

Общи условия

Активация на акаунт