Захранване - въпроси и отговори!

• 39 184
  • 722
  •   1
Отговори
# 540
Има, тези които посочих по-горе са без захар и палмови мазнини. А без палмови и други видях, но не запомних понеже бяха със захар. Сега има някаква реклама на бебешки бисквити Боровец също без палмови мазнини, но мисля че са със захар.

# 541
Здравейте! От кога може да се започне домашното кисело мляко?
Поздрави и благодаря!

# 542
  • Плевен
Тези на боровец са с кафява захар.
Кисело мляко може след 8 месеца. Някои дават чак след 10. Аз сирене дадох на 8++, кисело мляко на 9 месеца.

# 543
Момичета от кой лук въведохте: пресен, червен, бял? И всеки един по отделно ли се въвежда 🤔

# 544
  • Somewhere in Spacetime
Има бисквити без захар и палмово масло:

Holle
Holle2

Някой беше питал дали може да се слага сода бикарбонат в домашните бисквити - в последните, които съм посочила, в съдържанието пише, че има.

Аз много харесвам тази марка. Ползвам АМ Holle Pre.

# 545
Ето състава на Боровец бисквитки имам ги вкъщи.

# 546

Holle
Holle2

Някой беше питал дали може да се слага сода бикарбонат в домашните бисквити - в последните, които съм посочила, в съдържанието пише, че има.

Чудесни са, на всички изисквания ми отговарят Grinning А можеш ли да споделиш откъде ги купуваш физически или поръчваш от сайта. Не че не мога и да поръчам ама само за едни бисквити не знам. А сухари дали имат Holle, които да са също толкова нормални Simple Smile

# 547
  • Somewhere in Spacetime

Holle
Holle2

Чудесни са, на всички изисквания ми отговарят Grinning А можеш ли да споделиш откъде ги купуваш физически или поръчваш от сайта. Не че не мога и да поръчам ама само за едни бисквити не знам. А сухари дали имат Holle, които да са също толкова нормални Simple Smile
Балев е вносителят на марката за България и в магазините на Балев има най-богат асортимент от продуктите на Holle.  Можеш и онлайн да поръчваш. Други физически магазини за София - Хит  и BeFit. Аз поръчвам онлайн. Правя по - голяма поръчка, за да не е само за една кутия мляко.
Сухари първи вид
Сухари втори вид, но имат мед, макар че е преминал термична обработка, но пък вече няма полезни качества.

Последна редакция: пн, 08 окт 2018, 15:17 от ∞Black Hole∞

# 548
Страхотно, много благодря за информацията, ще потърся. Тези с мед не искам д давам, но другите са ок. Наоколо обаче няма марката и явно за това не ги бях срещала. Но като знам къде има, ще потърся Simple Smile

# 549
Holle се продават и в аптеки Ремедиум. https://remedium.bg/search.html?phrase=Holle

# 550
За пореден ден синът ми отказва следобедното пюре. Днес направих царевичен грис с любимите му череши - беше потресен и отвратен. Изплю.

От утре обмислям да давам зеленчуково пюре в 18ч., поне да яде нещо, докато и зеленчуците не е отказал.

# 551
А каша пробвала ли си да даваш?

# 552
  • Плевен
Ver4eto на каква възраст е. Може да си споменавала, но не помня.
Някой беше питал за лука. Аз давам лук с бяла люспа и праз. То не знам какво има да му се въвежда, то и без това се слага малко. Аз имам домашен с размер като орехче и слагам една такава главичка. От праза слагам едно парче около 1-2 пръста.

# 553
Не е фен на кашите.

Дано да е заради зъбите и да премине. А толкова хубаво се хранеше, трепереше от кеф като види л жицатя.
На 8м и 9 дни.

Ще въведа кис.мляко тези дни и ще опитам да давам с плод.

# 554
  • Плевен
Освен кисело мляко може да въведеш и сирене. Пробвай попара, или просо, кус кус, ориз. Моя човек на същата възраст отказваше да яде всичко освен мляко, така че може да е просто период. Сега яде като за две бебета.

Общи условия

Активация на акаунт