Слънцезащита 2018/2019 - III

• 68 260
  • 756
  •   1
Отговори
# 495
Как ще махате лунипки бе хора, толкова да са красиви и симпатични!! 😍 Хората какви ли не щуротии правят да имат, а пък надарените с такива ще ги махат. Който се присмива да знаете завижда и като нищо да е пробвал нещо подобно 😁:
Скрит текст:

# 496
Agent, красавица е щерката! Heart Eyes
И аз съм с лунички. Спомням си, че около 12-13 годишна имах някакви пориви да ги махам, но на слънце си избиха. Зимата изсветляват значително, почти изчезват, но появят ли се, се шегувам че лятото идва. Joy Много си ги харесвам и дори се притеснявах, че ще ми изчезнат тази зима, че ползвах киселини и ниацинамид, но с първото слънце и воала! Blush

# 497
Agent, прекрасна и много чаровна е девойката Heart Eyes Да ти е жива и здрава Flowers Hibiscus

# 498
  • София
Сакън не искам да ги махам, само се чудех. Та лунички са, де...

Последна редакция: чт, 18 апр 2019, 21:37 от Harpalike

# 499
Ето ме и мен по лунички и пачове за очи...
У, че хубава и изразителна жена си, Харп!

Мерси за добрите думи за чедото, хич не е фотогенична, милата, но колкото - толкова!
(а съм от майките дето са най-взискателни и критични към собствените си чеда, май и прекалявам понякога)

# 500
  • Prismatica Aerie
(а съм от майките дето са най-взискателни и критични към собствените си чеда, май и прекалявам понякога)
О, и аз.  И съм деспотично наци. То как иначе да накарам луничавото мнозинство в къщи да се маже отговорно със слъцезащита. Sweat Smile
Ако дъщеря ти не е фотогенична, значи е абсолютно красива! Heart

Всичките ми деца са с лунички и много светли кожи. Не са ми споделяли за подигравки засега - аз също нямам спомен някой да ме е обиждал.

# 501
Добре де, как различавате пигментни петна от лунички? Питам сериозно.
Луничките са ми от детство, петната се появиха доста в по-късна възраст. С други думи, лучинките са генетични, петната от увреждане на кожата.
Лучинчике по-често са около носа, докато петната може да са на всякакви места, а мелазмата е симетрична по чело, бузи и мустак.
Луничките са дребни, многобройни кафяви точици, петната обикновено са единични, с доста по-големи размери.

# 502
  • София
След доста четене се колебая между тези 2та. Какво мислите? Не съм ползвала досега флуид и се чудя как стои върху него пудра. От друга страна, и СС крем не съм ползвала, та би било добра стъпка 2в1.

# 503
Слънцезащитния продукт директно върху кожата ли слагате или първо дневния крем?

# 504
  • Някъде по Дунава
Лятото слагах върху серум. Сега серум, крем и слънцезащита.

# 505
По принцип слагам върху крем. Правя сутрешния ритуал с почистването, после слагам капка масло, серум, дневен крем(гледам да е лек и хидратиращ), слънцезащита и накрая фдт. Сега обаче си взех този крем на Регал, който се води анти ейдж дневен с крем с фактор 30 и днес съм без друг дневен крем под него, защото си мисля, че той самия си е дневен крем със спф, а не типичната слънцезащита. Добре се държи засега. Очаквах да е мазен, но не, не е, в смисъл по малко мазен е и по леко ароматизиран от другите им кремове, попива бързо, не лепне, не оставя следи. С една дума държи се много прилично. Малко ми налютява на едното око, явно без да искам съм го докоснала или доближила повече от обичайното, но като цяло на първо четене съм доволна. Ще видим сега колко предпазва. Е, той ми е за градски условия, но все пак.

# 506
Аз миналата година ползвах на Eucerin мус се водеше, придаваше леко матиращ ефект. 25 или 30 фактор беше ( има и 50 ) и съм мн.доволна. Мисля и тази година да се насоча към него.

# 507
  • Бургас
Джастии,много Ши се подмладиш,:kissing_heart:Stuck Out Tongue Winking Eye гледам пак какви неща си накупувала,да споделиш:stuck_out_tongue_winking_eye:.Аз днес съм пък само със слънцезащитен на Uriage и кожата ми се чувства много добре.

# 508
Момичета, а за тяло какви слънцезащитни ползвате ?

# 509
Момичета, а за тяло какви слънцезащитни ползвате ?

В момента ползвам Авен тониран минерален флуид и Галеник за лице. Редувам ги и съм доволна и от двата продукта.

Общи условия

Активация на акаунт