Слънцезащита 2018/2019 - III

• 68 276
  • 756
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Аз май се спрях на Биодерма- един отдвата варианта, които са тонирани. Тъкмо ще го ползвам с две функции. Сега остава да си намеря и слънцезащитна пудра.
Четох доста ревюта, но все пак ще видя и на място .

# 481
Целогодишно ли използвате слънцезащитен крем? Питам, защото аз си ползвам от април до октомври, защитен фактор 30, от много години. Дерматоложката ми обаче ми каза, че трябва да е целогодишно, и то с фактор 50.

Аз лично да.

# 482
  • sofiq
Целогодишно ли използвате слънцезащитен крем? Питам, защото аз си ползвам от април до октомври, защитен фактор 30, от много години. Дерматоложката ми обаче ми каза, че трябва да е целогодишно, и то с фактор 50.

Аз ползвам ежедневно през цялата година 50+ от около година.Започнаха да ми излизат пигметни петна по лицето и тогава се сетих да ползвам....голяма грешка от моя страна,полагам много грижи за кожата ,а да пропусна толкова съществена като слънцезащитата ooooh!.
Със смесена проблемна кожа съм и доста трудно открих продукт с висока защита от който да не се запушват порите ,да е лек като косистенция и на не "лъсвам" с него.

# 483
  • Нидерландия
@  ted   А вие кой продукт ползвате?
да и аз за съжаление се усетих по късно отколкото ми се исла, но по-добре късно отколкото никога☺️

# 484
  • sofiq
@  ted   А вие кой продукт ползвате?
да и аз за съжаление се усетих по късно отколкото ми се исла, но по-добре късно отколкото никога☺️

ето този,наскоро писах за него в темата

Скрит текст:

# 485
  • Нидерландия
Аз също се спрях на Bioderma но на Photoderm Max aquafluidе tinted. Хидратиращ ми кожата на лицето и не слагам foundation.
За не оцветен съм на La roche Posay Anthelios ultra без псрфюм и за сега съм доволна от него. Нанасям като база след дневния крем. Мисля да изкарам тази година с тези продукти.

Последна редакция: ср, 17 апр 2019, 23:32 от Madelief

# 486
  • София
Добре де, как различавате пигментни петна от лунички? Питам сериозно.

# 487

Различни са:

Скрит текст:

# 488

Аз питах дерматоложка Joy Joy Joy

# 489
  • Prismatica Aerie
Първото не е толкова чаровно, колкото второто. Sweat Smile (Особено ако са наследствени лучниките, лошата новина е, че "чарът" изчезва с годините.)

# 490
  • София
Абе смешно ви е на вас Simple Smile Simple Smile Simple Smile, то и на мен, де. Аз имам лунички и си ги харесвам, и да, изчезват с възрастта по принцип, но сега се появиха пак малко и се шашнах, че съм се опетнила, ама май не... Втора младост ме ощастливява явно Simple Smile

# 491
  • Prismatica Aerie
О, Harpalike Joy Аз съм същият модел и никога не съм правила опити да се депигментирам. Просто ми е ясно, че те ще си се появяват, когато им скимне. А без стабилна слънцезащита положението става особено петнисто. Simple Smile

Последна редакция: чт, 18 апр 2019, 19:34 от Catalano

# 492
Има народни поверия, че луничките са нашия късмет и не е хубаво да ги махаме, защото е все едно, че махаме късмета от себе си. Разбира се все пак са си поверия Joy Всеки път като говоря за моите лунички с близки как искам да ги махна, всички ме съветват да не ги пипам. Дори мисля, че почнаха да ми допадат.

# 493
  • София
Много харесвам хора с лунички. Придават чар на лицето.

# 494
Щерката е с лунички - единствена от цялото семейство, а е матова като мен, хич не попада в графата "бела мома" и стават все повече последните 3-4 год. Потрисам се от мисълта, че някоя приятелка ще и се присмее и на нея ще и скимне да ги маха!
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 18 апр 2019, 20:54 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт