Слънцезащита 2018/2019 - III

• 67 410
  • 756
  •   1
Отговори
# 630
Аааа, ще се възползвам от магданоза. Може ли рецептата за песто.

# 631
  • София
Имам огромно петно, което се появи по време на първата ми бременност. Направих консултация с дерматолог и ми препоръчаха химически пилинг. Аз исках лазер, но много боляло. Тъкмо чаках есента, за да започна пилинга и отново забрененях. И така петното стана още по-тъмно в горната си част. Сега се мажа редовно, но вече е късно.

# 632
Ох, оня ден сутринта валеше. И си сложих обикновен крем - 15 ф. Следобеда пих кафе с една приятелка на ндк и беше слънчево. По едно време се усетих за лицето, ама тя вика - нищо ти няма.
Нищо ли?
Днес съм в петна и то точно от тази страна. Тю.
Вече само 50!
Разбирам те. Аз миналата година така се докарах с две петна, от които още боря едното (макар и доста бледо вече). Сега излизам, не излизам, слънчево, облачно, 50 фактор. Отскоро си купувам и 30 за подновяване.

# 633
  • София
Те са бледички де, ама аз си ги виждам.
Иначе изчезват през зимата.

# 634
Появило се петно, махане няма на 100% никога!!! Избледняват зимата, изсветляват след определени третирания и грижи, но са си там. Какви ли не пилинги правих, мазила забъркани от дерматолози ли не мазах, е, лазер не съм правила защото дерматолога ме разубеди, че ефекта ще е като от останалите и да не ми взема парите на вятъра.

Иначе и моите са от бременността ( от преди 15 години). Освен да ги пазя, друго не мога да направя за сега.

Последна редакция: сб, 04 май 2019, 17:45 от vici75

# 635
Каква слънцезащита бихте препоръчали за бебета на 1,4 години? Предварително благодаря!

# 636
Каква слънцезащита бихте препоръчали за бебета на 1,4 години? Предварително благодаря!
На адерма кидс е спрея. Объркала съм се и е с 50spf

Последна редакция: сб, 04 май 2019, 19:48 от aivito92

# 637
  • някъде под слънцето...
Това е моя спрей.

Изпълних точно инструкциите
Разклатих добре , и пръсках от 15 см за не повече от 3 секунди на всеки сектор от лицето.

Последна редакция: сб, 04 май 2019, 21:01 от sl

# 638
sl, да, това е спреят. Аз дори и в момента си пръснах на ръката и малко върху лицето, никакво побеляване не забелязвам.

# 639
Чудя се какви количества всъщност пръскате?

# 640
  • някъде под слънцето...
Според  официалния сайт на фирмата трябва да се пръска щедро и често.
На указанията на самия продукт, както споменах от 15 см не повече от 3 секунди на едно  и също място.
По  препоръките за ползване на слънцезащита оптималното
количеството е 2 милиграма продукт на кв см кожа .
Щедро май е най точното определение

Последна редакция: нд, 05 май 2019, 15:05 от sl

# 641
  • София
Е, разочаровахте ме с последните писания за спрея на Ла Рош. Тъкмо го препоръчах на мъж, който има проблем със слънцето, като "невидим". Самата аз не съм го ползвала, само пробвала преди няколко години, но в много малко количество.
Сещате ли се за някой друг, който да е подходящ за мъж- да не си личи, че има нещо? Да не мазнее и да не белее. Може би някой от флуидите на другите марки. Щото Ла рош по принцип май имат алкохол на предни места, та не знам доколко са удачни за всички кожи.

# 642
  • София
Ами сега Уриаж са пуснали този флуид, който препоръчах, във вариант мат.

# 643
  • Пловдив
Някакви отзиви за този крем.

На описанието пише, че с едно нанасяне защитава до 8 часа. Дали е верно.

# 644
Някакви отзиви за този крем.

На описанието пише, че с едно нанасяне защитава до 8 часа. Дали е верно.

Много слабо да е вярно Grinning Иначе аз го ползвам. Белее, но на мен не ми е проблем слагам отгоре ББ крем и всичко е наред.

Общи условия

Активация на акаунт