Слънцезащита 2018/2019 - III

• 68 336
  • 756
  •   1
Отговори
# 315
  • Edinburgh-UK
Поръчах си Vichy Capital Soleil защитен матиращ флуид за лице SPF 30 да го тествам. Лицето ми взе все повече да се омазнява. Имам от миналото лято да довърша един Юсерин мат 50 фактор и Уринаж също 50 фактор. За сега друго няма да купувам.
Целя защита от лъченията и предпазване на капилярите.

За капилярите нещо друго ползваш ли ?чудя се дали без премахване с лазер мога да се размина?Имам на челото няколко спукани капиляри и петно като белег около тях .Мерси Hug

# 316
Дa кaжa, че вчерa бях в извънгрaдски условия зa няколко чaсa и слънцето беше силничко. Слънцезaщитaтa нa ДМ се спрaви чудесно. Зa тяло 50 фaктор, зa лице от кремa във флaкон aнти ейдж - 50 фaктор. Доволнa съм. И минaлaтa годинa зaложих нa тяхнaтa зaщитa, тaзи изрaзходвaм зaпaсите и пaк ще зaложa нa тях. По нaтaтък ще пробвaм Регaлскaтa зa грaдски условия. Ще си нaбaвя флуидa им зa слънце и серумa нa Мaрион зa след слънце.

# 317
  • някъде под слънцето...
Идвам да доложа, че Авен Клиананс като слънцезащита се издъни яко... само за два дни в планината съм с потъмнели петна, които цяла зима опазих в града и бях замазала с разни киселини. Сутрин мажех СВР себиаклиър, за подновяване през деня съм ползвала Авен -

Лошото е, че вече няма почти никакво време за избелване и ще си ходя петниста, макар и да започна киселините още от тази вечер...

Можеш да опиташ със защита , която изсветлява петната.
При мен (тези, които съм използвала(на ISDN, Neoretin, MartiDerm) ) има и много други)просветляват тена.

# 318
  • София
Не зная къде да попитам и се надявам в тази тема да получа отговор. Имам фотоепилатор Филипс Лумеа, който използвам и на лицето. Ползвам 30 или 50 фактор защита, но от около 10 дни използвам вечер тоник с гликолова киселина Pixi Glow tonic. Според вас, мога ли да правя фотоепилация на лицето или да не рискувам?

# 319
Аз използвам козметика с гликолова киселина и правя лазерна епилация на лице. Пазя се от слънцето и ползвам 50+ фактор.Нямам проблеми.

# 320
Идвам да доложа, че Авен Клиананс като слънцезащита се издъни яко... само за два дни в планината съм с потъмнели петна, които цяла зима опазих в града и бях замазала с разни киселини. Сутрин мажех СВР себиаклиър, за подновяване през деня съм ползвала Авен -

Лошото е, че вече няма почти никакво време за избелване и ще си ходя петниста, макар и да започна киселините още от тази вечер...

Можеш да опиташ със защита , която изсветлява петната.
При мен (тези, които съм използвала(на ISDN, Neoretin, MartiDerm) ) има и много други)просветляват тена.

ISDN e в уиш листата, само в амазон го намерих и доставката е наполовина на цената на продукта, за което ме хваща яд, но най-вероятно ще го поръчам. Martiderm не намерих в амазон... може и от други европейски сайтове де, само да имам вариант за превозвач или директен шипинг...
Ползвала ли си Неострата Енлайтен?

# 321
# 322
# 323
От миналото лято до сега ползвах слънцезащитния на Авен. В началото бях доволна освен лъщенето, но одеве се позагледах и забелязах, че са ми излезнали още лунички. Не знам от кога са тъй като днес ги забелязах, но аз не подновявам защитата, но и стоя много рядко на слънце дълго време.

# 324
На Авен хич не ми допадна това, че има много, много силен аромат.Освен това е бая лепкав, което е жалко, защото съставът е много добър.

# 325
Аз честно казано не усещам аромат. Насочила съм се към А-дерма и уриаж, пък ще видим. От биодермата не съм доволна, много ми лъщеше и много трудно се нанасяше на кожата ми. Направо докато го нанеса беше ужас.

# 326

За капилярите нещо друго ползваш ли ?чудя се дали без премахване с лазер мога да се размина?Имам на челото няколко спукани капиляри и петно като белег около тях .Мерси Hug

Ползвала съм повечето известни марки за капиляри, но не избледняват. Ползата им за мен бе, че поне не се увеличиха.В момента залагам на висок фактор за защита и да не се появяват други.Общо взето кой знай каква полза не видях де.Моите са доста червенини по бузите и звездовидна на челото - доста ярка.Без лазер едва ли ще ги премахнеш, а при мен дори и с лазер пак ще се появят за около 2 месеца - консултирала съм се.Примирила съм се и от време на време си взимам по някое кремче просто така.

# 327
  • Edinburgh-UK

Ползвала съм повечето известни марки за капиляри, но не избледняват. Ползата им за мен бе, че поне не се увеличиха.В момента залагам на висок фактор за защита и да не се появяват други.Общо взето кой знай каква полза не видях де.Моите са доста червенини по бузите и звездовидна на челото - доста ярка.Без лазер едва ли ще ги премахнеш, а при мен дори и с лазер пак ще се появят за около 2 месеца - консултирала съм се.Примирила съм се и от време на време си взимам по някое кремче просто така.

Благодаря ти много. Аз имам само на челото ,понякога не се забелязва толкова но понякога е доста червена ако съм използвала BB крем или грим се активира при почистването на челото. Четох доста мнения че кремовете не помагат.Ползвала съм няколко  без ефект .Не знаех че след лазера има шанс пак да се появят.

# 328
Аз честно казано не усещам аромат. Насочила съм се към А-дерма и уриаж, пък ще видим. От биодермата не съм доволна, много ми лъщеше и много трудно се нанасяше на кожата ми. Направо докато го нанеса беше ужас.
А-дерма и Уриаж са още по-лепкави. Щом не ти е харесала Биодерма едва ли тези ще ти харесат.

# 329
А-дерма и Уриаж са още по-лепкави. Щом не ти е харесала Биодерма едва ли тези ще ти харесат.

Ами хубав ли е слънцезащитния флуид на Ла рош?

Общи условия

Активация на акаунт