Слънцезащита 2018/2019 - III

• 68 242
  • 756
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Аз взех СС крема на Юсерин с 50ти фактор. Ами, много ми харесва. Още не знам колко пази, но стои адски комфортно на лицето, не очаквах. Няма мазно, няма наслагване, а сложих бая- няколко пъти го пробвах. Много е лек и леко пухкав сякаш. Светлото ми пасна чудесно, макар че в началото ми се стори доста светло (справка- в номерацията на МАК съм NC20 и съвсем малко нагоре, но не NC25), но после се адаптира. Дори нямам нужда от пудра сякаш. То аз по принцип нямам, защото съм със суха кожа, но имам предвид, че не стои лепкаво, не стои като фдт влажно, а се запечатва като слой.

Абе, като консистенция съм много доволна, а рядко ми се случва. Затова и не нося фдт-ни и бб-кремове. Сега да видим колко пази Laughing Ще пиша по- нататък за самата защита.

# 541
  • София
И аз купих същия за върху грим. Струята на пръскане е много нежна.

# 542
Някой взел ли е комплекта на Биодерма Фотодерм  с подарък Бюти блендер ?
Чудя се дали  е Ок като защита с минерални филтри .

# 543
Момичета, за тези които се интересуват от подновяване на защитата над грим, купих и пробвах този спрей

и смятам, че върши чудесна работа. Не се усеща на лицето, малък е и се събира лесно в почти всяка чанта, хидратира и на всичкото отгоре цената му е много приемлива. Така като гледам това лято на това ще разчитам за грима.

Аз и детето се покрихме по всички пръскани места с миниатюрни гнойни пъпчици от него миналото лято. Само от едно пръскане и само на местата, които напръсках. Вярно, че беше много топло, ама чак пък толкова....

# 544
Да не е бил с изтекъл срок? Странно е, че и двете сте се обринали. Аз нямам такъв проблем, но за да се избегне такава ситуация се пробва с тестер в някоя голяма аптека. Моят го купих от Санита във Варна и пробвах тестера първо.

# 545
От скоро съм с този слънцезащитен крем https://remedium.bg/sun-protection/avene-cream-spf50-50ml.html
Много му е хубава защитата, дори при цял ден навън, кожата не ми се зачервява и не ми лъщи, въпреки че съм с комбинирана кожа.
НО ми оставя бял филм върху лицето, което не ми харесва и мисля да ги използвам само за плажа, където този ефект, ще го преживея. Искам да ви питам, понеже никога не съм ползвала флуид, той с по-лека текстура ли е и оставя ли бял филм върху лицето?

# 546
Да не е бил с изтекъл срок? Странно е, че и двете сте се обринали. Аз нямам такъв проблем, но за да се избегне такава ситуация се пробва с тестер в някоя голяма аптека. Моят го купих от Санита във Варна и пробвах тестера първо.

Ми не, не е бил с изтекъл срок, те едва миналото лято го лансираха и много ми хареса идеята, че пръскаш и не мажеш, та не е нужно да мия с вода или търкам ръцете с мокри кърпи, за да си пипам лицето преди и след.
Не съм правила проба в аптеката, очаквах, че като е ок за лице би трябвало да става и за ръце, но навсякъде където бях пръскала се появих пъпчиците. Може и да се е получила някаква реакция с първоначално сложената защита, но втори път не съм тествала.

# 547
Да ви попитам ползвате ли крем за ръце със защита и ако да какъв? Аз не съм виждала специален такъв, но ми се ще да намеря, защото тези за тяло са много мазни и не попиват добре да мога веднага след това да седна на компютъра. Ако имате някакви предложения, ще съм благодарна. 😊

# 548
Да ви попитам ползвате ли крем за ръце със защита и ако да какъв? Аз не съм виждала специален такъв, но ми се ще да намеря, защото тези за тяло са много мазни и не попиват добре да мога веднага след това да седна на компютъра. Ако имате някакви предложения, ще съм благодарна. 😊
Голяма опаковка от марките на дм ползвам за ръце

# 549
И аз от дм марките ползвам за ръце и въобще за тяло.

# 550
  • Пловдив
На Нютроджина ползвам ,с spf  25 май беше и е хубав. Има го в Лили.

# 551
  • София
Има и един на Лили собствена марка с 20 SPF, в жълта опаковка. Тъкмо ме подсети и аз да си взема.

# 552
  • София

И аз съм с такъв. Не е мазен, а с много лека текстура и овлажнява прекрасно.

# 553

И аз съм с такъв. Не е мазен, а с много лека текстура и овлажнява прекрасно.

Тоя крем ли е?

Скрит текст:

# 554
  • София
Да, labrex, точно този.

Общи условия

Активация на акаунт