Кралски работи и клюки - 17

• 66 885
  • 752
  •   1
Отговори
# 435
  • На топло
Мегън, Мегън.....има нужда от внимание и постоянно да я обсъждат😂
Модерен и хубав образ, но някак си не и пасва на статута.
 Поне Двата цвята прекрасно се съчетават 😍

# 436
Ризата, палтото и обувките много ми харесват като модели. С удоволствие бих ги носила.

# 437
  • Някъде там
Забелязвам че Кейт изглежда много по добре и младежки в спортни и спортно- елегантни дрехи които много и подхождат.Роклите които избира (или и избират) я правят да изглежда състарена и уморена.Много ми харесва на последните снимки.
Меган изглежда чудесно.

# 438
# 439
  • До сърцето...
Принцесата на Монако на визита в Париж покрай някакво заседание на Международната автомобилна федерация, харесва ми на тези снимки, има живец в нея.

Шарлийн и Ан Идалго, кмет на Париж.

Скрит текст:
По коридорите на кметството...

# 440
Тези дни ми попадна клип с Рания по случай рождените дни на принцесите Салма и Иман. Музикалното оформление е доста ориенталско, но иначе видеото е хубаво.
https://www.instagram.com/p/BoMMu45lcTK/?utm_source=ig_share_she … shid=q20hu1vbvfa1

# 441
Рания е много красива жена!
Музиката наистина е дразнеща, поне за мен, аз не харесвам Ориента!
Смятам, че двамата с Краля се уважават   взаимно и то много!  Незнам, някой чел ли е за пробив в семейството им? В случай, че не, значи печелят симпатиите ми!

# 442
И да има, точно те няма да кажат. Там отношението към страничните връзки на мъжа е различно.
И аз много я харесвам Рания, голяма красавица е!

# 443
Не, на нас няма да кажат, а и ние не питаме тях, а тези покрай тях!
Затова питам, защото всички знаем за манталитета на ориенталците!

# 444
  • Бургас
Имаше някакви писанки ,че имат проблеми в брака Рания и Абдула. За Мери и Фредерик също има слухове, че имат проблеми . Колко  е истина -не знам

# 445
Аз споделих с приятелка тайландка клюките за краля и каза, че онези снимки не са истински (не е той по потника). Иначе наистина не го смятат за добър крал и харесват повече сестра му.

# 446
  • До сърцето...
Сестра му или дъщеря му?

Гугъл казва, че има 3 сестри.

# 447
Кейт и Уилям хванати за ръце..и те са много сладки,
не ги бях виждала така от деня след сватбата им. Hands V

... и се гушкат,страхотни са!

..а и какви погледи си разменят

# 448
Разказа ми, че кралят има голяма сестра, която се е омъжила за чужденец и се е отказала от кралските привилегии. Според сегашния закон обаче е нямало как да стане кралица. Една от малките му сестри била много обичана от народа. Обикаляла малките градове и не наблягала на рокли и пътувания по света. Та тя е любимката. От неговите деца - официалните живеели в Германия и не се връщали, дори за погребението на дядо им. До колкото разбрах първото му дете е момиче и той иска да промени закона, за да наследи тя трона. Въобще много е различно от английското кралско семейство 

# 449
Нещо изтървах нишката на "разговора" и не помня дали подобна информация вече е публикувана.

Най-известните корони

Общи условия

Активация на акаунт