Кралски работи и клюки - 17

• 66 865
  • 752
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Лелелеее, мина страхотна зелена рокля с теменужки!

# 511
Лилавата рокля на Кейт ми харесва, тази последната също с изключение на това, че се разкроява от половината крак надолу... щеше да е чудна права (“pencil skirt”) или от кръста... все тая Simple Smile... btw, онази огромна рокля на Мегън от сватбата, където бяха с Хари и я оплюха е от същита марка...

Не е от същата марка, Оскар де ла Рента беше онази.

Аз не харесвам модата на Ердем и тази на Кейт не прави изключение. Или претруфени или бабешки скучни са ми ансамблите му. Тази рокля успява по удивителен начин да бъде хем скучна и захлупена, хем кич. Особено брошката и дупката по средата ме довършиха.
Някой написа по-горе, че е равна и суха Кейт, ами да. Фигурата и е жилеста, няма женственост. В тази рокля пък съвсем. Голите рамене и лодките не са за нея, нещо гледа от Меган май, ама не й се получава.

Аз няма да следя сватбата, грам не ми е интересно. Ще се задоволя със снимките, които слагате тук

# 512
  • Някъде там
Лелелеее, мина страхотна зелена рокля с теменужки!
Разкошна беше,както и една дама в розово,много стилна.

# 513
Има наистина много хора, невероятни тоалети и шапки. Много ми харесва.

# 514
  • Истински се вижда само със сърцето.
Вятъра е относуително нормален, добре че са в периферията на бурята, при нас е по силен в момента. Дано успея да видя булката преди да тръгна за детската градина Simple Smile

# 515
Мегън и Кейт ще идват ли на сватбата?

# 516
Aх, вятъра, шапките...
И на мен ми харесаха доста тоалети, а съм пуснала да гледам от има няма 5мин.

# 517
  • София
Сега почнаха по-добрите тоалети и шапки Simple Smile
Кресида Бонас обаче е много хубаво момиче!

# 518
Ами това е въпроса, след като бившата на Хари била дошла вече ...и аз гледах 5 минути само де, ама прочетох в новините и сега- драма Simple Smile

# 519
  • София

Няма как без тях. Още повече, че Шарлът и Джордж са ангажирани в церемонията. Подозирам, че Кейт ще се навърта около тях.

# 520
  • в сърцето на един мъж...
Ох, леле, червени сандали с бели чорапки Simple Smile

# 521

Няма как без тях. Още повече, че Шарлът и Джордж са ангажирани в церемонията. Подозирам, че Кейт ще се навърта около тях.
А да, да вярно не се сетих.

# 522
  • Истински се вижда само със сърцето.
А Кресида пак е поканена така ли? Хубава, хубава,но не се омъжи за Хари колкото и да драматизират.

# 523
  • София
Софи Уесекс в черно ли е? На мен така ми се вижда, или е тъмно лилаво?

# 524
И аз да се включа за Кейт... Роклята й ми хареса. Обувките обаче бяха тези, който ме грабнаха с модел и цвят. Ако можех да вървя с такъв ток, бих си ги купила. Коланчето е закачливо и на място.

Колко е ветровито... Дори на опашка пак ти се заплита косата, а не знам те как са ... Grinning
И Челси е поканена и я мернах май..  Пак беше в тъмно синьо.

Общи условия

Активация на акаунт