Кралски работи и клюки - 17

• 66 787
  • 752
  •   1
Отговори
# 735
Тая зелената рокля ми е като перде от сатен.

# 736
  • Някъде там
Ето дрехите на Кейт и Мегън... роклята на Кейт е същата, с изключение на цвета...

https://www.instagram.com/p/Bo3oKnIlzlk/?utm_source=ig_share_she … shid=l9d79mym8dh9

С удоволствие бих уволнила тези които и взимат мерки и и шият дрехите.
Как може вечно в някакви торби да я обличат,Меган.Фигурата и не е лоша.Няма сланини по себе си че да ги крият.
В този цвят роклята е най-добра за Кейт.
Дори да са сходни моделите и пасват и изглежда много свежо в тях.

# 737
На мен пък въобще не ми харесва приумицата с разкопчаното сако. Стои ми зле. И какво са се заобличали с тези скучни палта по сватците. Да, много са шик, стилни са и изглеждат добре като цяло, такъв е етикета,това го разбирам. Но не ми допадат особено. Меган що така не й подчертават предимствата на фигурата за мен е мистерия.

# 738
  • На топло

Сара се държи като бандитка по кралските сватби 😂
И на предната имаше някакъв подобен жест " Внимавай, наблюдавам те" 😁

# 739
Цветът на роклята е хубав, но моделът е някак "обикновен" и далеч от WOW. Изборът на сутиен при тази материя не й прави услуга. Един номер по-голяма рокля щеше да е в пъти по-добре.

# 740
  • Бургас
G&B, това за Фърги ли? Съгласна съм, че трябваше да и е леко по-свободна роклята и да се помисли за вариант да бе и се виждат потните петна. Но, едно и признавам -смел избор!

# 741
G&B, това за Фърги ли? Съгласна съм, че трябваше да и е леко по-свободна роклята и да се помисли за вариант да бе и се виждат потните петна. Но, едно и признавам -смел избор!
За нея, да. Смел ... по-скоро, имайки предвид за кого говорим, е "нормален" избор.
Тоалетът на Мегън, която по принцип харесвам, е като на учителка в лицей на връчване на дипломи. Скучен до смърт.
Живея на 30 км от Уиндзор и признавам, че времето беше кошмарно за подобни събития, Твърде топло за Англия в средата на Октомври и ужасен вятър. Ако тоалетите са избирани месеци преди сватбата, едва ли са го предвидили.

# 742
Сара за мен си е просто селско недоразумение,но пък е забавна.Роклята,подбрана да покаже къде са й сланините,е добра само като цвят.Потните петна могат да се случат на всеки,особено при стрес,климактериум и особено време.Хора сме,всички ходим до тоалетна.
Четох някъде,че бившият й съпруг се занимава с моделки,а не с нея.Тя май живее в САЩ.
Мегън не е ли разбрала,че отива на сватба,а не по работа не знам,но скучен избор на тоалет и поведение.Добре,че имаше доста приятно облечени гости.Булката сияеше от щастие и младост,нямаше как да не бъде красива и да украси самото събитие.

# 743
  • Countryside
Страхотна сватба, не очаквах, но Южени е много хубава булка, няма кич и като че ли е отслабнала. Просто сияе на снимките! Е, можеше малко да се постараят с грима и прическата, и евентуално да сложи воал, щеше да е някак по-завършено.
Фърги и Беатрис са се "докарали"  като за селска вечеринка, че и по-зле. За техните по-женствени фигури има много подходящи рокли. Обаче, не! Фъргито не стига че е с ярък цвят, че и сатен, че и вталена! По-лош избор няма как! Беатрис можеше да избере по-разкроена рокля и по-женствена, а не костюмче тип работна мома.
Шаферите са уникални сладури, Шарлът има голяма харизма. Много ми е любопитно каква ще стане.
Кейт е уникална този път, и цвят и кройка! Страхотни крака! Учудвам се, че не са подбрали елечето на Уил да е в същия цвят като роклята на Кейт. Но какво да се прави, и кралските особи явно пестят Mr. Green
Мегън горката, не може да се оправи с тия тоалети и това е! Дано е защото е бременна! Поне шапката й е хубава този път.  Иначе има разкошна усмивка, изглежда много мила и добродушна.

Последна редакция: сб, 13 окт 2018, 20:11 от Сиренце

# 744
Алесандра на сватбата.

# 745
Тази рокля беше върху две дами, нали?
Чудя се дизайнера как не ги е предупредил? Не вярвам, че за кралска сватба жените са пазарували от местния мол и случайно са си купили еднакви....

# 746
.....Или да беше си направил труда да смени основния цвят ,както и апликациите по него с други....сега -тъпо.

Сара (Фърги) винаги е изглеждала не на място в кралското семейство-без обноски,недодялано поведение и някак простовата,като каруцарка.
Андрю е хубав мъж на вид,но явно глупав....Толкова ли не можа да си намери навремето момиче като за него ами взе това...... недоразумение.

Ето го тук като млад:
https://www.express.co.uk/news/royal/427680/Brave-Prince-Andrew-Action-Man

Последна редакция: сб, 13 окт 2018, 21:34 от Zhani

# 747
  • Бургас
Всички много ми харесват на тази снимка.Според списание Hello е в момента, в който виждат булката за първи път

# 748
Тази рокля беше върху две дами, нали?
Чудя се дизайнера как не ги е предупредил? Не вярвам, че за кралска сватба жените са пазарували от местния мол и случайно са си купили еднакви....
https://imgur.com/a/L9N8c3U

# 749
  • Бургас
Мари Шантал от Гърция също е била на сватбата. Качила е тази снимка в инстаграма си. Моля забелевете шапката с крилата. Какво според вас е искал да каже автора и?

Общи условия

Активация на акаунт