Кралски работи и клюки - 17

• 66 906
  • 752
  •   1
Отговори
# 375
Ново разчупване на традицията - Лорд Айвър Маунтбатън и Джеймс Койл се ожениха.

https://life.dir.bg/zvezdi/parvi-gey-brak-v-britanskoto-kralsko-semeystvo

# 376

Не разчупиха, ми направо на погребаха  традициите . Ха-ха, много смело. Stuck Out Tongue Winking Eye Кой ли е булката?

# 377
Yum

Не разчупиха, ми направо на погребаха  традициите . Ха-ха, много смело. Stuck Out Tongue Winking Eye Кой ли е булката?

Nature Boom Как кой - Лорд Айвър Маунтбатън , нали той е отведен до олтара от бившата си съпруга..Yum

# 378
  • в сърцето на един мъж...
Според мен Хари си пипа халката, защото е още ново усещането Simple Smile И аз в началото не можех да свикна, все я въртях насам натам Simple Smile
А за разчупването на традицията - браво на лорд Маунтбатън Simple Smile

# 379
  • Бургас
Като не са разтълкували, че  Хари си пипа халката, защото  вече му е писнало да е вързан за Мегън с брак, пак добре

# 380
Височествата * неглиже , начело с  Величеството..Yum

Цитат

Скрит текст:

# 381
  • София
Аз от години нося пръстен и си го ръчкаю непрекъснато. Развила съм навик да си играя с него. Та нов, стар...човекът просто си го пипа и мести по пръста.Нищо странно.

# 382
Офф, тез пък съвсем изплискаха легена - що си пипа пръстена, що си гледа чорапите... Ми играе си просто, няма смисъл във всяко едно действие, камо ли някакъв дълбок, монархически и съдбовен.

# 383
Офф, тез пък съвсем изплискаха легена - що си пипа пръстена, що си гледа чорапите... Ми играе си просто, няма смисъл във всяко едно действие, камо ли някакъв дълбок, монархически и съдбовен.
Отдавна кралските семейства са реалити формат и продуцентски къщи.Затова не чакаме с нищо да допринесат за света,въпреки,че те могат,а да ни показват дрешки и интрижки.Всеки играе ролята си,няма лоша реклама....Учат се от Кардашяните.Ония изджендъриха бащата,тия дават лорд за булка....

# 384
Абсолютно съм съгласна с LilaC.
Кукли на конци са кр. семейсгва, отдавна не командват те парада. Брак с чернокожа, гей брак. Рания със Сорос. Все  дейности в крак с новите правила. За това грам не им се възхищавам, а ги имам за гадни и продажни манипулатори.   Обсъждането на тоалетите, петите на Мегън, защо Хари си пипал халката и т.н. тъпотии са толкова повърхностни и прах в очите на хората, че няма до къде.

# 385
  • Sydney
Черната рокля на Мегън е потресаваща... изобщо няма за какво да се намери... тъмно синята, от предното събитие е мн добре...

# 386
Попаднах наклипче във ФБ, показващо, че дори самата Кейт два пъти е затваряла вратата на колата сама. Joy
Не мога да повярвам, че се впечатляват чак от такива дреболии.
Монархията не е това, което беше. Едно време какви скандали имаше - то мечти за тампони, то любовници, то араби... а сега ... врата на кола, пък пръстен, пък цвят на рокля... скука. Grin

# 387
Попаднах наклипче във ФБ, показващо, че дори самата Кейт два пъти е затваряла вратата на колата сама. Joy
Не мога да повярвам, че се впечатляват чак от такива дреболии.

И аз Simple Smile
Направо се чудя няма ли кой да ходи и в тоалетната вместо тях.За децата нали имаше едни слухове,че не Кейт,а сурогатна майка й ги ражда...

# 388
Монархията не е това, което беше. Едно време какви скандали имаше - то мечти за тампони, то любовници, то араби... а сега ... врата на кола, пък пръстен, пък цвят на рокля... скука. Grin
...смукане на пръстите на краката (Сара Фъргюсън)...
Голям скандал беше.

# 389
Nature Boom

..желанията на Кралицата нямат край***

Nature Boom:.Стана ясно, че кралицата е подложила бившата актриса на тежък тест и я е карала да си прави изследвания, които са шокирали младата брюнетка. След тях обаче Елизабет II е разрешила сватбата между принц Хари и Меган да стане факт...Thinking

Общи условия

Активация на акаунт