"Димитър Маджаров" - от нашето семейство за вашето семейство!

• 37 671
  • 354
  •   1
Отговори
# 105
Бих приготвила сандвич със салам и кашкавал, също кисело мляко с нарязани плодове.

# 106
 Бих приготвила принцеси с кашкавал, принцеси с яйце и сирене, сандвич с кашкавал, баница със сирене ❤️😍

# 107
  • Карнобат
Бих направила вкусен тутманик с прекрас ното сиренце на Маджаров и айрянче с любимото ми кисело мляко на Димитър Маджаров.

# 108
  • София
Аз и семейството ми обожаваме млечните продукти на Маджаров. Синът ми е захранен както със сиренето, така и с киселото мляко и не е опитвал други марки. Хапва ги както за закуска, така и за следобедно хранене.

# 109
На почит у нас са запечените филийки с кашкавал, но иначе се харесват много-айрян Маджаров, шпеков колбас, сирене и кашкавал Маджаров

# 110
  • София
Бих приготвила на децата си домашни сладки с извара и боровинки, сандвич с масло, луканка и краставичка и айран за пиене. Просто ги обожават.

# 111
Запечен сандвич с луканка и кашкавал.

# 112
Децата ни обожават сух шпек Бургас и кашкавал Маджаров. Когато приготвяли сандвичи за училище ги правим с масло и тези два продукта. Като цяло няма продукт с лошо качество или вкус Маджаров. 

# 113
Сандвич с кашкавал, резенче домат и краставица.

# 114
Принцеси с кашкавал и айран от киселото мляко - не само за децата, но и за нас, възрастните.

# 115
  • София
Бих приготвила вкусни сандвичи с филийки пълнозърнест хляб, намазани с крем сирене, ТЕЛЕШКА КАЙЗЕР-ПАСТЪРМА Маджаров, резен домат и кашкавал. За пиене - айран.

# 116
  • София
За закуска бих приготвила:
- мюсли с кисело мляко "Маджаров"
- сандвичи с кашкавал "Маджаров"
- сандвичи с домат и сирене "Маджаров"
- айрян с кисело мляко "Маджаров"

# 117
Обожавам киселото мляко Маджаров 3.6%! Бих приготвила нарязани ягоди с малко мед и кисело мляко. Става страхотна здравословна закуска. Също сандвич с масло, краве сирене и домат - класика!

# 118
В нашия хладилник винаги има сирене, кашкавал и мезета на марката Маджаров. С тези продукти могат да се приготвят най-различни вкусотиии.
Една от любимите на дъщеря ми са солените палачинки с кашкавал и саламче.Cookie

# 119
Бих направила тостер с прелестната луканка и вкусния кашкавал!Те наистина не са за изпускане

Общи условия

Активация на акаунт