"Димитър Маджаров" - от нашето семейство за вашето семейство!

• 37 676
  • 354
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Питки с кисело мляко Simple Smile. С кисело мляко и сирене от асортимента на Маджаров стават много вкусни питки без мая. Чудесни са за закуска в училище. Децата ги харесват и консумират със желание Simple Smile

# 121
Моите деца обожават да похапват запечени сандвичи с луканка и кашкавал от Маджаров.

# 122
  • Добрич
Fork And KnifeБих приготвила сандвич с домашно крема сирене(от сирене Маджаров+масло Маджаров)+ пресни зелени подправки+луканка(на Маджаров),
паниран кашкавалчета(от кашкавал Маджаров),
топчета от сирене(от козе сирене Маджариов)+семена, и студен айрян(от кисело мляко Маджаров). Simple Smile Hamburger

# 123
Бих приготвила сандвич с луканка и кашкавал на детето.
Тя също така обича много айран, така че бих ѝ приготвила такъв от киселото мляко.

# 124
Мисля, че ще с кашкавала и сиренето на марката ще се получат чудни соленки, които да се хапват с кисело мляко, а защо не и айрян.

# 125
Обикновено мажа две филии с масло, между тях - сух колбас и кашкавал и директно в сандвичмейкъра - бързо и засищащо Simple Smile

# 126
Сандвич с кашкавал, резенче домат и краставица + кисело мляко за разкош

# 127
  • Sk babe
Аз много държа плодовите млека да са без допълнителни захари и оцветители. Ще заложа на домашно плодово мляко - кисело мляко + плодове;
Освен това сме почитатели на принцесите - затова няма как да се измъкнем без принцеса с кашкавал и сирене

# 128
Закуска с шпек салам и кашкавал Маджаров. Страхотен Айран

# 129
  • София
Правя сандвичи с кашкавал и салам Маджаров. Пълня зелена сурова чушка със сирене Маджаров.

# 130

Бих приготвила вкусни сандвичи приготвени от  пълнозърнест хляб,  кашкавал Маджаров, краставици и луканка Маджаров. Към тях за пиене ще прибавя айрян Маджаров.

# 131
Ще и приготвя солени мъфини с пълнозърнесто брашно, козе сирене, луканка и кашкавал. Също ще и добавя айрян и плодове.

# 132
Сандвич с масло "Маджаров", сух колбас "Бургас" и кашкавал

# 133
За вкусна закуска на дъщеря ми бих приготвила домашен хамбургер,
Необходими са ми луканка "Димитър Маджаров", кашкавал  и сирене, отново същата марка,
краставичка , питка и малко масло "Димитър Маджаров".

# 134

С тези продукти ще подготвя сандвичи и айрян за ученическата чанта на моето дете

Общи условия

Активация на акаунт