"Димитър Маджаров" - от нашето семейство за вашето семейство!

• 37 692
  • 354
  •   1
Отговори
# 135
Приготвям сандвич с краве масло Маджаров и  Луканка Маджаров Ф70 слайс, или Крави кашкавал. Слагам му и едно айрянче Маджаров.

# 136
  • София
Бих приготвила сандвич с шпеков салам Бургас на Маджаров и кашкавал Маджаров.

# 137
  • София
За здравословна училищна закуска бих направила сандвичи с колбаси Маджаров, масло Маджаров и сирене и кашкавал Маджаров.

# 138
Бих приготвила сандвич с луканка и кашкавал и айрян😆

# 139
Бих приготвила принцеса със сирене и кашкавал и айран

# 140
Сандвич с масло, салам и кашкавал

# 141
  • Варна
Сандвичи,макарони,кисело мляко с бисквити  Simple Smile

# 142
  • София
Сина ми ще 5 клас,миналата година най-често му правех сандвичи с пълнозърнест хляб ,крем сирене от мляко орехи/или със сметана/,пушен или от краве мляко кашкавал,от колбасите предпочита жареното филе и жарен врат.Но за разнообразие правя от Каймата смес+кашкавал+яйце=страхотен запечен сандвич.Понякога даже и иска да му сложа краве кисело мляко Simple Smile Като добавка към сандвича слагам листа салата Айсберг,краставица или домат Simple Smile

# 143

"Димитър Маджаров" - верни на истинския вкус!

# 144
Бих приготвила сандвичи със сух шпек Маджаров, кашкавал на Маджаров, доматче. И разбира се айрян с кисело мляко Маджаров

# 145
  • София
Приготвям за закуска препечена филийка с масло и сух шпек Бургас, плочка сирене Маджаров, домат и маслини. Единственото нещо с което не експериментирам е сиренето и то винаги е краве Маджаров.

# 146
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Бих направила сандвичи с луканка и кашкавал Маджаров.

# 147
  • Бургас
Бих приготвила сандвич с кашкавал "Маджаров" и шпеков салам Бургас на "Маджаров".

# 148
Сандвич с колбас,масло и кашкавал.

# 149
  • Велико Търново
Цяло лято правих на племенника ми сандвич със масло, сирене и най-отгоре запечен кашкавал. Мисля че и през учебната година ще му приготвям такъв когато е при мен.

Общи условия

Активация на акаунт