"Димитър Маджаров" - от нашето семейство за вашето семейство!

• 37 693
  • 354
  •   1
Отговори
# 150
Бих направила сандвич  със масло и отгоре бих сложила колбас и кашкавал.Не бих се отказала и от хубавия айрян. ВКУСНО!!!!

# 151
  • София
Избирам кисело мляко 4,5%. Заедно с овесени ядки и плодове става перфектна закуска.

# 152
Лесна задача - вкъщи много харесваме вашият салам "Бургас" - хапва се на сандвичи и за мезе Simple Smile Купуваме също сиренето, кашкавала и млякото. За лека закуска бих му приготвила сандвич със салам "Бургас" и кашкавал. В допълнение -  айрян.

# 153
Пълнозърнест хляб, масло, Луканка Маджаров, Крави кашкавал, зеленчуци и  кисело мляко 3,6 % по бдс , чудесна закуска, много предпочитана от моите деца.

# 154
  • Русе
Сандвич с луканка и кашкавал и айрян.

# 155
С качествените продукти "Маджаров" Бих приготвила запекани сандвичи с колбас и кашкавал и напитка айрян

# 156
  • Варна
Сандвич с луканка и кашкавал + айрян с кисело мляко "Маджаров". Лесно и вкусно.

# 157
Бих им направила сандвич с кашкавал и колбас,защото е лесно,вкусно и бързо.Като накрая бих добавила и един вкусен айрян.

# 158
Здравословната закуска е с масло ,, Маджаров,, , сирене ,,Маджаров,, , кашкавал ,Маджаров,, , и разбира се айрян.

# 159
Бих направила сандвич с масло, кашкавал и луканка "Маджаров"

# 160
Сандвич с кашкавал и луканка–задължително с краставичка или листо зелена салата. И айрян.

# 161
Имам двама ученика с различни предпочитания:1.сандвич с кашкавал;баница със сирене.2.сандвич със сирене и луканка;кисело мляко със зърнена закуска.

Последна редакция: пт, 31 авг 2018, 09:02 от denyil

# 162
Бих приготвила сандвичи с пълнозърнест хляб , луканка и кашкавал на Маджаров.  Това е любимият сандвич на сина ми.

# 163
Синовете ми винаги си носят храна в училище,имат си кутии за храна.
Правя им сандвичи за закуска с кашкавал и луканка .

# 164
  • Враца
Санвичи, целогодишно едни и същи:
Хляб, масло, шпек и кашкавал!

Общи условия

Активация на акаунт