"Димитър Маджаров" - от нашето семейство за вашето семейство!

• 37 695
  • 354
  •   1
Отговори
# 165
Вкъщи сме почитатели на продуктите на Маджаров. Задължително в хладилника има сирене, кашкавал, луканка и суджук. А сандвичите са предпочитани от синовете ми.  Peace

# 166
Задължително приготвям вкъщи сутрин, преди училище, сандвичи с пълнозърнест хляб, масло и млечен продукт - сирене или кашкавал.

# 167
  • Елхово
За закуската на сина ми бих направила сандвич със луканка"Маджаров"  и кашкавал "Маджаров" и разбира се айран "Маджаров"

# 168
Топъл сандвич с шпеков салам и кашкавал- мммммммммммм, любимо. А без сирене не сядаме на масата.

# 169
Сандвичи от Сух колбас Бургас и Кашкавал.

# 170
Сандвичи със сух колбас Бургас и айран

# 171
Киселото мляко е незаменим продукт за здравето на едно дете! Почти на всяка закуска децата ми го имат на масата. За училище приготвям сандривч с колбас и кашкавал, но мисля че ако се произвежда айран в по-малки бутилчици, бих им слагала всеки ден!

# 172
Бих направила пълнозърнест сандвич с кашкавал, шпеков салам /между другото любимият вкъщи на Маджаров/ и парче домат. Идеална закуска, както за вкъщи, така и да училище.

# 173
  • София
При нас много вървят класически принцески с кашкавал. В кутия за обяд те биха изсъхнали, но  могат да бъдат успешно заместени от сандвич с кашкавал и/или сирене, малко краставица между филийките, резенче-две салам или друг колбас.

# 174
Приготвям за племеницата си сандвич с домати и краставички, отстрани нарязан колбас и задължително поне един плод - ябълка, банан, круша, сливи...

# 175
  • sofia
Нашата здравословна закуска а продуктите на "Димитър Маджаров" би се състояла от прясно печен хляб у дома, намазан с крем сирене от краве мляко и сметана с орехи (любимо у дома), както и пресен плод или зеленчук по желание.На масата може да присъства и сухия колбас "Бургас", който е любим на малки и големи.Често дори го запичаме на филия и харесваме вкуса му и така Simple Smile 

# 176
Когато детето ми започне да ходи на училище, бих приготвяла паста (която лесно може да се носи в кутия за обяд) с бяло сирене и кашкавал, бешамел, чери домати и босилек, все продукти, които много харесва и хапва с удоволствие.

# 177
Бих приготвила сандвич с масло и сух колбас “Бургас”, и айрян.

# 178
Бих приготвила здравословна закуска със следните продукти: сандвич с луканков салам, сиренце, краставичка и кашкавалче.

# 179
Вкъщи много харесваме продуктите на Маджаров. Любимото ни кисело мляко е това с 3.6% масленост и се старая винаги да има от него в хладилника. Колбаси и кашкавал също купуваме предимно от тази марка.
За закуска днес направих нещо като пица - едно арабско хлебче, намазано със сметана и добавени към него колбас Бургас, червена чушка, домат, маслини. След като се запече, добавих кашкавал.

Общи условия

Активация на акаунт