"Димитър Маджаров" - от нашето семейство за вашето семейство!

• 37 697
  • 354
  •   1
Отговори
# 180
За закуска в училище бих приготвила на сина си сандвичи от пълнозърнест хляб, луканка " Маджаров", кашкавал " Маджаров", задължително зеленчук и айрян. Друг вариант е овесени ядки, плод и кисело мляко " Маджаров".

# 181
  • Димитровград
Малки сандвичи на хапки. Да имат луканка и кашкавал.

# 182
Бих приготвила сандвич от пълнозърнест хляб, сирене "Димитър Маджаров", домат и/или краставичка и колбас на "Димитър Маджаров". Също така ще добавя  и айрян от кисело мляко на "Маджаров" 2%, което неизменно присъства в хладилника ни.

# 183
Кисело мляко 2% за приготвяне на закуска с мюсли

# 184
Ще направя сандвичи със Сух колбас Бургас Ф70  и кашкавал.Мога да ги запека на парти грила или на сандвич тостера - все ще му допадне на сина ми.

# 185
Бих приготвила вкусни сандвичи приготвени от: пълнозърнест хляб, топено сиренце, кашкавал Маджаров, краставички и сух колбас "Бургас" на Маджаров. Към него за пиене ще прибавя айрян Маджаров. 😊

# 186
Сандвич с шпек и кашкавал"Маджаров".

# 187
Бих приготвила на моето дете хубав здравословен сандвич който включва кашкавал ,шпеков салам ,домат 🍅 краставица .. Simple Smile

# 188

Класиката - сандвичи с масло Маджаров, сух шпек и кашкавал, запечени на грил Simple Smile

# 189
Любимият сандвич на детето ми е с масло, многоооо кашкавал и краставичка❤

# 190
  • Варна
Една от любимите закуски на децата ни е макарони със сирене. Смятам, че е, освен вкусна, и здравословна, защото сиренето, като млечен продукт, съдържа калций и е полезен за костите на подрастващите.
Затова от изброените продукти избирам бяло сирене „Димитър Маджаров“.

# 191

Най-добрата комбинация според мен е луканка Маджаров с кашкавал и маргарин +домат , и разбира се айрян Маджаров

# 192
Пълнозърнесто хлебче,луканка ,кашкавал и резен домат Simple Smile

# 193
Сандвич с кашкавал „Димитър Маджаров“ и  айрян от кисело мляко на „Димитър Маджаров“

# 194
  • I want it all and I want it now.
Бих приготвила сандвич с кашкавал " Маджаров".

Общи условия

Активация на акаунт