"Димитър Маджаров" - от нашето семейство за вашето семейство!

• 37 694
  • 354
  •   1
Отговори
# 210
сандвич с кашкавал и пълнозърнест хляб, сок, ябълка

# 211
С вашите вкусни продукти, бих приготвила:
-баница с кисело мляко и сирене;
-кис. мляко с овесени ядки и плодове;
-сандвич с луканка слайс и кашкавал;
-принцеси със сирене и кашкавал;
И задължително бих добавила Айрян!
Да ви е вкусно!

# 212
Правя всяка неделя вкусна баница със сиренце на Маджаров и айрянче с любимото ми кисело мляко на Димитър Маджаров.Сандвичи със салам и кашкавалче-любимите ми.

# 213
  • София
Сандвич с луканка, крави кашкавал и краставица. Айрян Маджаров задължително.

# 214
  • Пловдив
Ще направя сандвич с масло, кашкавал и луканка "Маджаров. Ще сложа и айран.

# 215
Бих приготвила- домашна баница с кисело мляко ,сирене и масло "Маджаров" и айран.Друг вариант - сандвич с кашкавал и домат или сандвич със сирене и домат.Третият вариант би бил сандвич със салам и луканка от вкусните продукти на "Маджаров" и задължително айран.Така ще има разнообразие всеки ден .

# 216
За синът ми бих приготвила мюсли с кисело мляко с марка "Димитър Маджаров". Той обича да закусва здравословно,също така невероятни полезни и вкусни сандвичи с шпек и кашкавал.Любими на всички деца Simple Smile Месните и млечни продукти с марка "Димитър Маджаров " са с традиционен вкус и приготвени с любов за малки и големи 🧀🍼🍔🙌👌❤

# 217
  • плевен
Ще приготвя сандвич със салам и луканка от вкусните продукти на "Маджаров",зеленчук и  и айрян.

# 218
Heart ще приготвя сандвичи със шпек Димитър Маджаров за ученика и таратор че с киселото мляко Heart

# 219
Бих приготвила най - вкусния сандвич с качествените продукти на Маджаров.Филийки с масълце”Маджаров”,салам ”Бургас”и луканка,вкусно кашкавалче и едно айранче.С продуктите на ”Маджаров”денят е прекрасен!

# 220
детето ми много обича сандвичи с луканка, от вашите продукти бих сложила още и кашкавал, както и козе сирене, страхотна закуска за ученик.

# 221
  • в огледалото на живота
Пълнозърнест сандвич със сирене или кашкавал+чаша кис. мляко с продукти на ''Маджаров''са идеален старт за сутрешна закуска!

# 222
Бих приготвила сандвичи - със салам и кашкавал, с кашкавал и сирене. Различни комбинации. Бих добавила и кофичка кисело мляко.

# 223
Запечен сандвич с шпеков колбас и луканка с кашкавал и козе сирене.

# 224
Кисело мляко Маджаров е сред моите фаворити. Много вкусен таратор става с него:) Цялото семейство го обожаваме.

Общи условия

Активация на акаунт