"Димитър Маджаров" - от нашето семейство за вашето семейство!

• 37 691
  • 354
  •   1
Отговори
# 225
Вкусна баница със сирене и кисело мляко  "Маджаров". 😊

# 226
 Сандвичи за закуска  масло "Маджаров", кашкавал и луканка "Маджаров", резенче домат и краставица и айрян с мляко "Маджаров".

# 227
Бих приготвила няколко вида здравословна училищна закуска:
 - сандвич с пълнозърнест хляб, колбас Бургас (или луканка Маджаров), парче краве кашкавал Маджаров, както и парче домат или краставичка;
 - сандвич с пълнозърнест хляб, колбас Бургас (или луканка Маджаров), парче сиренце Маджаров.
 - вкусна баничка със сиренце Маджаров;
 - бутер банички със сиренце и кашкавал Маджаров;
 - запечен сандвич с краве кашкавал Маджаров и отгоре парче домат.
 - винаги мога да добавя айран Маджаров.
 Бон Апети!!!

# 228
  • Сливен
Най-добрата комбинация според мен е луканка Маджаров с кашкавал и масло + айрян Маджаров.

# 229
Малкия обожава козе сиренето само така да си го похапва.Но може и да се направи препечена филийка с кашкавалче и айрянче или в киселото мляко да се сложи конфитюр с парчена плодове и да стане йогурт Simple Smile

# 230
Тост сандвич с масло, кашкавал и луканка за пиене айрян.

# 231
  • София
Здравейте!
Бих приготвила на моето дете бутер банички със сирене Маджаров и сандвич с Луканка Маджаров и кашкавал.

# 232

Фирмения магазин на Маджаров е до блока ни,много бързо готвя вечерята....

Миналата учебна година,любимия сандвич на детето беше с луканка Маджаров.Преди 2-3 седмици купих и кашкавал и детето заяви,че вечв само това ще яде на училище-сандвич с кашкавал и луканка.
Млякото не съм го пробвала,но вземах от сиренето с един домат....не е истина каква наслада е през лятото.

# 233
Бих направила сандвич. С масло, кашкавал и луканка

# 234
  • EU
Харесваме сандвич с масло, кашкавал, луканка за пиене айрян.

# 235
Дъщеря ми си хапва с голяма наслада луканка Маджаров.
Често за закуска й правя печен сандвич с пълнозърнест хляб, луканка и кашкавал, а за пиене - вкусен айрян Маджаров.

# 236
Ще приготвя домашна пица с кашкавал "Маджаров"! Вкусна и любима за неделя сутрин!

# 237
Ние още сме далеч от училище,затова по-често закусваме мляко 4,5 % или филийки с кашкавал,сирене или шпек Бургас. Но смятам ,че и след няколко години(когато тръгне на училище)нещата няма да се променят много.

# 238
  • София
Бих направила сандвичи с кашкавал и луканка, a за напитка - айран.

# 239
  • Elhovo
На момченцето ми печени принцеси със сух колбас Бургас и кашкавал отгоре, при закуската ще сложа и айрянчето,  а на момиченцето ще направя филийки с яйце ,козе сирене и кашкавал-запечени и айрянче към тях. Определено ще са доволни и двамата.

Общи условия

Активация на акаунт