Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! Тема 46

• 53 061
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
Ей, не се бях замисляла за автоимунните. А и никой не ме е питал.
Аз съм с лека хипофункция, но без антитела извън нормата, да не стане с тоя Кориолус да се качат и да заимам Хашимото?

# 586
Здравейте, имам въпроси към момичетата преминали през Lletz процедура. Аз преди 2 дни премунах през тази процедура при Д- р Славчев, сега имам леки спазми. Не ми изписаха антибиотик, а ми дадоха противозачатъчни, знаете ли каква е идеята на тия противозачатъчни? Никога не съм пила досега, а като гледаме страничните ефекти много се плаша.
Колко време се възстановява човек след такава процедура?

# 587
  • София
За да ви отложат цикъла, за да има време да зарастне.
Всички лекарства имат странични ефекти.
Около месец е възстановяването. Може и повече.

# 588
Разбрах, че през това време не трябва да спортувам, но може ли да се разхождам по продължително. Да си правя едночасови разходки? Как да се пазя, по - точно от какво да се пазя да не правя?

# 589
  • София
Според мен едночасова е много. Изчакайте поне 20 дни да минат. Но е индивидуално, аз бях с конизация с ток, товст почти същото, 20 дни след операцията разрешиха да се върна на работа и то работя на бюро. Аз си се пазех доста, после поне ми беше спокойно.

# 590
Аз също работя на бюро, на мен ми казаха, да си взема 7 дни от личният лекар и ,че след това може да се връщам на работа.
Имате ли идея от къде мога да си взема по-далъг болничен?
д-р Славчев не дава болнични от частният си кабинет,

# 591
Според мен едночасова е много. Изчакайте поне 20 дни да минат. Но е индивидуално, аз бях с конизация с ток, товст почти същото, 20 дни след операцията разрешиха да се върна на работа и то работя на бюро. Аз си се пазех доста, после поне ми беше спокойно.

Привет!
Това значи ли,че след като ми предспои leep следващата събота, след това ще трябва да си взимам болничен?
Това сигурно е много глупав въпрос, но не попитах лекарката си и сега съм в чуденка?
Освен това, смятам да се закарам сама до кабинета и след това са се закарам пак сама до нас, след тази манипулация това дали ще е ок? 🤦♀

# 592
  • София
Ами индивидуално е, но според мен болничния е задължителен. Все пак си е сериозна манипулация колкото и леко да минава.
При мен имаше и други фактори за по-дълго пазене, но и сега да беше пак бих постъпила така. Много жени видях, които се пръщаха, защото се е усилило кървенето след някакво усилие...

# 593
Ами индивидуално е, но според мен болничния е задължителен. Все пак си е сериозна манипулация колкото и леко да минава.
При мен имаше и други фактори за по-дълго пазене, но и сега да беше пак бих постъпила така. Много жени видях, които се пръщаха, защото се е усилило кървенето след някакво усилие...
Благодаря, със сигурност ще си взема болничен поне за седмица. Здравето е по-важно от всичко друго. Аз толкова въпроси имах към лекарката си, че тези неща пропуснах да я питам.

# 594
А за шорифането, ако е в рамките на града не е проблем, дори и веднага след манипулацията. Аз питах доктора за това.

# 595
Здравейте!
Аз за моята конизация се закарах и се прибрах сама.Беше в петък и в понеделник се върнах на работа.Работя на бюро.Говорих с доктора и каза,че няма проблем.Нямах никакви оплаквания.Може би си е индивидуално за всеки.Както каже доктора според мен

# 596
здравейте.

Правиха ми изгаряне на раничката на 16,10,. десетина дни по късно започна леко зацапване, по скоро розово течение. после малко по обилно и сега пак е розово течение. нормално ли е толкова време? знам, че при други е имало зацапване/кървене и не се притесних първоначално, но доста продължава. цикъла го очаквам в четвъртък и след това на 15 съм на преглед.

# 597
Ако е по-обилно от цикъл или те притеснява по някакъв начин, се чуй с лекаря или отиди на преглед.
Аз получих кръвоизлив след коагулация на 'раничка'.

Последна редакция: пн, 05 ное 2018, 12:02 от Marsia_K

# 598
  • София
Някой може ли да ме ориентира за цените на Дянкова?

# 599
Ако е по-обилно от цикъл или те притеснява по някакъв начин, се чуй с лекаря или отиди на преглед.
Аз получих кръвоизлив след коагулация на 'раничка'.
почти незабележимо е, капка 2 максимум. просто продължава по дълго.

Общи условия

Активация на акаунт