Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! Тема 46

• 53 032
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
По-груба в смисъл?

# 631
Чисто физически, не като отношение. Поне на мен така ми се стори. Ганчева винаги е преглеждала супер леко и внимателно.

# 632
Здравей те момичета днеска бях на преглед доктора установи че бебето няма сърдечна дейност от 10дни в 14 седмица съм може ли да ме басочите към специалист в майчин дом който да прекрати бременността и колко е сложно прекратяването бякоя от вас сблъсквала ли се е с това

# 633
Mила, съжалявам да прочета такава лоша новина Sad
Тук едва ли може да те насочим към специалист точно в тази насока, по-скоро задай въпроса си в тази тема или евентуално тук. Бъди силна, всичко ще бъде наред! Успех!

# 634
pp3p... Толкова съжалявам за случилото се, мило... Силна прегръдка от мен, пази психиката си... Успех и горе главата момиче!
Аз лично бих дала добри отзиви за Д-р Хранов в Майчин дом... Моят внук се роди при него след проблемна бременост на снаха ми... Вдигаше високо кръвно в седми месец и благодарение на отлично водената консултация и взетите мерки на време от страна на този доктор нещата се доведоха до добър край... Внукът ми се роди в средата на осми месец и вече е на 1г.и 4м.  Препоръчвам ти го!
Успех миличка! 🍀

# 635
  • На топло в неговото сърце.
pp3p ох,много е тъжно това ,което ти се е случило!Дръж се и не унивай след всеки дъжд изгрява слънце!

# 636
Здравейте,
Имам въпрос за възстановяването след lletz.
Днес е 9 ден след манипулацията и се появи кървене ярко, това нормално ли е?
Колко време продължава?

# 637
  • София
Ако не е много обилно е ок, ако се засили потърси лекар.
Избягвай всякакви физ. натоварвания, защото може да се стигне до по-сериозен кръвоизлив.

# 638
Здравейте,
Колко време продължава?

На мен слвд Letz ми се разбърканторално цикъла, дойде ми точно така непредвидено.

# 639
Здравейте,
Колко време продължава?

На мен слвд Letz ми се разбърканторално цикъла, дойде ми точно така непредвидено.

дали е цикъл? аз от другата седмица трябва да пия противозачатъчни за да не ми идва уж цикъл.

# 640
  • София
Не е цикъл, след конизация точно на 9-10ти ден започва кървенето.
Нали го коагулират, след като режат. Мисля, че пада някаква коричка по това време и затова тогава започва.

# 641
Момичета, преди час ми мина leep процедурата. Беше доста по-бързо от очакванията ми. Нищо не ме боля. Ще си лежа и след 10 дни ще ми излязат резултатите от хистологията, но при мен изменението беше леко и хванато много на време, не се очаква нещо лошо да излезе. 🧘🏼♀🧘🏼♀🧘🏼♀🧘🏼♀🧘🏼♀

# 642
  • София
Здравейте, днес имам записан час за профилактичен преглед и вземане на цитонамазка, но сутринта се събудих с хрема и като цяло не съм в много добро общо състояние. Може ли това да повлияе на резултата по някакъв начин?

# 643
Не.
Успех и добри резултати!

# 644
  • София
Уф аз чакам моята годишна контрола, вчера вечерта ми взеха цито и имам съвсееем леко зацапване (като всеки път), но този път кафеникаво и се напрягам, хем си знам, че е от взимането на пробата.... Параноя ли бе да го опишеш Grinning

Стискам палци за всички за добри резултати.

Общи условия

Активация на акаунт