Смешки от форума 30

• 103 276
  • 764
  •   1
Отговори
# 465
Хи-хи, на онова вече мобилен нет ли му казват?

# 466
  • here and now
Цитат
Мъжът ми готви днес: закуска сандвичи със салам и кашкавал, печени филийки с масло, мусака с кълцано месо, шкембе чорба. Печена тиква с мед.
Сигурно до обяд са закусвали хората... Завиждам!!!

# 467
Цитат
Мъжът ми готви днес: закуска сандвичи със салам и кашкавал, печени филийки с масло, мусака с кълцано месо, шкембе чорба. Печена тиква с мед.
Сигурно до обяд са закусвали хората... Завиждам!!!
Ахаха, това е мое Joy много тъпо съм го написала, вярно Joy

# 468
Цитат
И като ползваш мобилен нет, не wife?

Кое е смешното?

# 469
  • София
непознаването на езика и терминологията.

# 470
  • София
И излиза , че ползваш мобилен нет , а не Жена (ти) wife .
Иначе съм чувала всякакви интрепретации ВиФи ВайФай, УиФи и т.н.

# 471
  • София

Божкей, пък аз си мислех, че точно това си е бъзика - демек, ръчкам си устройството, не жената... а то какво било - wifi. Ми... аз пък си се посмях на другата смешка / виц (която всъщност не е била казана)...  Joy hahaha

# 472
  • София
Моето свеки си беше написала пищов как да се свързва с Интернет през "лайфай".

# 473
непознаването на езика и терминологията.
Или може би коректорът се е пошегувал...

# 474
  • София
Цитат
Две хубави гърди. Акъла на дете
        с две хубави гърди; — екстеншъна цъвти
        Не мислят и не разсъждават те…
        Екстеншъна цъвти,
        дете,
        душата ми се моли!
Страсти и неволи
        ще хвърлят утре върху тях
булото на срам и грях.

Прости ми Яворов!
Simple Smile))

# 475
  • Пловдив
Ах, тези лоши, лоши психиатри...
Цитат
Лекарите обичат да лепят диагнозата шизофрения на хора с отворени сетива. И съответно следват медикаменти, отхвърляне от другите и всякакви неприятности. При повечето би помогнало известно напътствие как да се контролират нещата, защото и това си е нож с 2 остриета. А подобни хора с медиумни способности "светят" доста ярко за астралните същества и скриването от тях е най-малкото доста трудно и под въпрос. И се иска и доза късмет на какво ще попаднеш оттам - може както да те сринат така и да ти помогнат да напреднеш духовно.

# 476
Психиатрите и те ли са астрални същества? Само дето се дразнят от ярко светещите в спектъра на шизофренията? Така обяснено, звучи много интересно Simple Smile))) Нещо като Нощен патрул и Дневен патрул на Лукяненко.

# 477
  • До сърцето...
Цитат
.... мисля, че е страхотна домакиня, кулинарка, чистофейница, и т.н.

Сладка грешка. Жената, освен домакиня и кулинарка, е станала чиста фея Joy

# 478
  • Пловдив
Цитат
Здравейте,
Преди два дена мой приятел е намерил под едно цвете в на майка му домът и счупени черупки яйца и около тях е имало  светли дълги косми .
Самите цветя бяха три на брой в една саксия - дебела мара е цветето  , той незнайно как е повдигнал случайно едно от тях и под него е намерил тези неща, под другите не е имало нищо.Само под едното и то непосредствено под него , не е даже било дълбано в самата пръст в саксията понеже изровихме всичко и нямаше нищо което да е различно само пръст.
Това което направихме  с ръкавици , всичко хвърлихме в буйна река , след което ни казах да препикаем с урина на мястото на което е била саксията .
Някой да сподели точно за какво може да е било това, и дали сме се справили на пръв поглед.

# 479
  • София
Мисля че , дружното препикаване е било достатъчно , освен , ако не им кажат да се изкъпят в потта на 12 голи танцуващи мъже и жени .

Общи условия

Активация на акаунт