Смешки от форума 30

• 103 220
  • 764
  •   1
Отговори
# 585
Може пък да и се иска точно обратното  Mr. Green

# 586
А, не - наистина се радва на любовта им.

# 587
  • DE
Цитат
Като не съм пътувала със самолет досега, ще питам, какво да правя. Close
Дали ще ми писне закопчалката на сутиена при проверката на летище София?
Много се смях, не би ми хрумнало, но после се сетих и за банелите и сега се чудя те защо не пищят при проверка Thinking

# 588
Защо реши, че не пищят? То от всичко може да е - копче, цип, банел ..

# 589
  • Майничка
...Много се смях, не би ми хрумнало, но после се сетих и за банелите и сега се чудя те защо не пищят при проверка Thinking

Пищят и още как, особено при пътуване от летище София. Другаде е 50:50, но на родна земя винаги ме нацелват.

# 590
  • DE
Сигурно, защото не ми се е случвало Grinning

# 591
Пищи, пищи!! Нас в Америка ни затвориха в една стая с чернокожи яки мъжаги да претърсят какво пищи по нас.. Първото ми ходене в Америка, първо кацане на тяхна земя и познайте дали не напълних гащите Wink

# 592
За банелите си знам: китайските сутиени с метални банели при пътуване със самолет не слагам. Винаги ми пищят. Хич не е приятно.

# 593
  • Майничка
И Триумф да е, пак пищи.

# 594
  • София
Последния път нищо не пищя, като пътувах. Ни насам, ни натам. Но от Париж преди години баш заради сутиен пищя, защото нямах нищо друго метално по себе си. Беше неприятно, една полицайка ме претърси, но толкова.

# 595
  • над кукувичето гнездо
Не съм сигурна дали е точно смешно, но ми направи силно впечатление. След използването на "-ий" за окончание на думи в множествено число, стигнахме до есенцията. Езикът ни сериозно еволюира и проф. Владко Мурдаров и колектив ще имат доста работа в идните години...
Скрит текст:

# 596
Цитат
Може да го направи, за да види реакцията му. Ако не направи въпрос, значи го смята за нещо нормално. Ако обаче почне да ѝ прави някакви изречения, значииии……...
Горкия човечец, очаква се да говори почти нечленоразделно и в никакъв случай съставяйки (някакви) изречения, че иначе виновен ще излезе Thinking
Пък уж трябвало да си търсим интелигентни мъже, ама как да го разберем този безсловесен невербализиран интелект Scream

# 597
Хахахаха……  Ама, за какво ти е Ентелитентен….там да може да си връзва обувките и да не си пика по чорапите, туй то!

ПС: Цитатът е изваден от темата, където не е хич смешно.

# 598
Изваден е, ама е цял... та това с "правенето на изречения" Grinning Ми смешно си е!

А темата хич пък не беше драматична - става дума за гаджета от по-малко от 6 месеца, не за съпрузи дето нещо си там с "бившата" и... Абе направо като за "Тийн проблем", а не като са "семейни отношения"

# 599
  • София
Цитат
Аз бях писалa, че наскоро се инфлуенснах от Ивана и поръчах кутия подбрани вина, на абонаментен принцип. Изключително съм доволна от това което получих и вече с нетърпение чакам доставката за този месец. Оня ден Wayne Goss ме инфлуенсна да си купя серум на The Drunk Elephant, дано си струва хвалебствията Grinning Също от него май бях разбрала за The Ordinary. Иначе най-често се инфлуенсвам какво да НЕ купя като козметика и малко по-рядко какво ДА си купя, ако ревюто е било добро или нещо интересно.
...
Кажи честно?
Искам да го чуя това спрежение Joy

Общи условия

Активация на акаунт