Смешки от форума 30

• 103 207
  • 764
  •   1
Отговори
# 135
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
за теб ще се прежаля Simple Smile

# 136
Начи, мен Ни мЪ искаш?
Ти пък накъде се буташ?!?!
Т'ва че си баба (т.е. на някое чадо му дошло вдъхновението да те дари с внук), как точно те прави бабЕ Smiling Imp

# 137
  • София
Шарки, взимам те! Спешно имам нужда от бАбе. Blush

# 138
Цитат
Ще се бъзикат съучениците с нея като й наричат Руми. Обидно ми звучи на мен. Рая е много по-красиво.

# 139
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Цитат
Описуемите /нали така ги наричат или бъркам / видяха,че в БигБрадър за рейтинг си сменят килотите и решиха и те да направят новина за рейтинг,
Ако някой се чуди за какво става въпрос - авторката има предвид "опосумите" Иван и Андрей. Laughing

# 140
Какви интересни неща научава човек във форума

Цитат
Дами реших  да споделя с Вас!
Направих си G-shot и съм много доволна!
Не знам дали тук е мястото, но пък защо не Simple Smile
Процедурата за уголемяване на Г точка ми я сподели приятелка, която е много доволна от ефекта при нея.
След всички останали процедури, който съм правила за да изглеждам добре, тази не се вижда и направих само за себе си.  Simple Smile

# 141
Уффф, трябва и аз да измисля да правя нещо такова полезно, търсено и доходно, ама да е невидимо. Предложения?

# 142
Уффф, трябва и аз да измисля да правя нещо такова полезно, търсено и доходно, ама да е невидимо. Предложения?
Ми, ей на, изпуснА пазарната ниша за  G-shot!
Smiling Imp и  О-shot имало, за друга важна точка... и нея тази пазарна ниша си изпуснала!

# 143
  • София
е ся вече и корнишон трябва да върши работа:)

# 144
Цитат
Здравейте,ще се радвам ако ми кажете коя от тези 3 дрехи ви допада най-много.
Понеже съм разделен между трите, коя е най-красива най-секси и най-впечатляваща и блестяща във вашите очи,знам,че за всеки е различно но , може и гласуване да пусна Simple Smile
очаквам вашите мнения коментари и т.н. ,дрехата ще се  използва,като ходя на интерюта за работа и като се срещам с някоя прекрасна жена Simple Smile

В случай че някой иска да му помогне с налегналата го дилема, ето темата, има и анкета Stuck Out Tongue Winking Eye
http://www.bg-mamma.com/?topic=1066605

# 145
  • DE
Много е важно да се вижда етикета на Армани  Grinning

# 146
     "...при положение че аз найстина съм се държала много увлекателно през всичкото това време,..."

Това за отношение към свекърва...

# 147
Таз пък забравила да измие лещата преди готвене.
http://old.bg-mamma.com/?topic=1066874

# 148
Цитат
...Защото кучешките храни за котки са пълни с въглехидрати...

# 149
Цитат
Здравейте,ще се радвам ако ми кажете коя от тези 3 дрехи ви допада най-много.
Понеже съм разделен между трите, коя е най-красива най-секси и най-впечатляваща и блестяща във вашите очи,знам,че за всеки е различно но , може и гласуване да пусна Simple Smile
очаквам вашите мнения коментари и т.н. ,дрехата ще се  използва,като ходя на интерюта за работа и като се срещам с някоя прекрасна жена Simple Smile

В случай че някой иска да му помогне с налегналата го дилема, ето темата, има и анкета Stuck Out Tongue Winking Eye
http://www.bg-mamma.com/?topic=1066605
Не е дилема, трилема било.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт