Смешки от форума 30

• 103 218
  • 764
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Цитат
първо се извинявам за почерка някои букви не ми работят и са на избирателен принцип

# 151
Цитат
Izvinqvam se ne moga da pisha na Bulgarski zabravila sam sorry

# 152
Цитат
първо се извинявам за почерка някои букви не ми работят и са на избирателен принцип
Предложение към Mamma и Tatti - в новата версия да вкарат възможността да се пише. Така ще можем да се разпознаваме не само по никовете, но и по почерка Yum

# 153
  • Euskal Herria
Цитат
Цитат
Izvinqvam se ne moga da pisha na Bulgarski zabravila sam sorry
Благодаря, момичета,  посмях се на воля Simple Smile.

# 154
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Цитат
Колко процедури са необходими за премахване на нежеланото обезкосмяване?

# 155
Цитат
Защо не пробваш в някоя от известните фирми, профилирани в тази дейност с клонове в Пловдив? Адеко, Менпауър и т.н. Извинявам се, че пиша на кирилица.

Ясно е, че става въпрос за имената на фирмите, но на първо четене е смешно Grinning

# 156
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Цитат
Цитат
Чудя се с коя спирала да започна за нея? Ще ми се и да е за чувствителни очи
На Clinique също мисля,  че са подходящи за чувствени очи.

# 157
  • Euskal Herria
Цитат
... с бебенце на 15 дни сме вкъщи и откакто сме се прибрали от родилното спря да се изаква без издържане. Ако я издържам го прави по 3-4 пъти на ден.

# 158
Цитат
... с бебенце на 15 дни сме вкъщи и откакто сме се прибрали от родилното спря да се изаква без издържане. Ако я издържам го прави по 3-4 пъти на ден.
Как става '" издържането"?

# 159
  • София
Как става '" издържането"?
Като цяло така

# 160
За първи път срещам думата "издържам" да се използва със значението на "държа". Странно ми е.
Дали става въпрос за някакъв диалект, или за индивидуално непознаване значението на думата?

# 161
и друг път съм го чувала, вероятно е диалект
но ако се налага майката да държи 10 минути 10 килограмово дете с надеждата да се изпишка, едва се издържа Anguished

# 162
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
и друг път съм го чувала, вероятно е диалект
но ако се налага майката да държи 10 минути 10 килограмово дете с надеждата да се изпишка, едва се издържа Anguished

бебето е на 15 дена Wink
едва ли е 10 кг.

# 163
по принцип
моите пъкли съм ги държала и като доста големи
гнусливи са и все ги беше страх да не им капне капчица върху обувките Confounded

# 164
То и аз моята пикла така... ама тук бебето е на 15 дни и то става дума за "изхождане", което не предполагам да е за пишкане...
Та не се сещам как се държи така двуседмично бебе Rolling Eyes

"издържам" го знам от дете като държа (по посочения начин) за да се свършат естествените физиологични нужди, които по-голямо дете може да свърши клекнало Hands V

Общи условия

Активация на акаунт