Смешки от форума 30

• 103 237
  • 764
  •   1
Отговори
# 165
Бубе, пъкли или пикли? Wink

# 166
знам, четох темата, опитах се да се заиграя с "държане" и "издържане", но май не се получи

"пикли от пъкъла" е най-точно Grinning

# 167
..."пикли от пъкъла" е най-точно Grinning
Sweat Smile Smiling Imp Sweat Smile
(липсва ми търкалящото се човече и онова дето се хили, сочейки с пръст....)

# 168
знам, четох темата, опитах се да се заиграя с "държане" и "издържане", но май не се получи

Получи се! На мен ми беше смешно.

# 169
  • Euskal Herria
А да не казвам как прочетох заглавието на темата... Ама то това е май за мунската тема. Чудих се дали е грешка, или аз не разбирам. Ми... съкращение било - установих след проверка в гугъл Wink

# 170
Заинтригувахте ме! Коя е великата тема?

# 171
  • Euskal Herria
Заинтригувахте ме! Коя е великата тема?
http://www.bg-mamma.com/?topic=1068116

# 172
"Ебх" и заглавието, "Ебх" и съдържанието! 3 бебета отгледах, до такива дълбочини в педиатрията препоръчани от "лекари" не съм достигала! Д-р Спок (връчен ми от свекървата) го изхвърлих след третия опит за "отказване на детето от рев"... после си я намерих пак, че да действам точно наобратно на написаното Smiling Imp, това вече работеше безотказно!

# 173
Аз с едното дете пробвах, наистина работеше, но аз съм си мързелана и не устоях на удобството на памперса.

# 174
"Ебх" и заглавието, "Ебх" и съдържанието! 3 бебета отгледах, до такива дълбочини в педиатрията препоръчани от "лекари" не съм достигала! Д-р Спок (връчен ми от свекървата) го изхвърлих след третия опит за "отказване на детето от рев"... после си я намерих пак, че да действам точно наобратно на написаното Smiling Imp, това вече работеше безотказно!
На Д-р ти Спок попарата с отказването от рев и аз я сърбах.  smile3538

# 175
  • София
За първи път срещам думата "издържам" да се използва със значението на "държа". Странно ми е.
Дали става въпрос за някакъв диалект, или за индивидуално непознаване значението на думата?

Може и диалект да е. Баба ми я използваше.

# 176
  • Другата България
Диалект е, по нашия край-Северозападния, се използва именно с това предназначение.

# 177
В южен централен също Simple Smile

# 178
  • Пловдив

Цитат
За протокола - имам високи нива на тестостерон. Искам аз да доминирам. Много ми се иска да правя пегинг, но никой не ми дава. Като чуят и се изпаряват.

Ще ми кажеш ли защо бг-мъжете не искат пегинг? Защо западняците са по-напредничави в това отношение?

Последна редакция: сб, 13 окт 2018, 21:52 от Козирогче

# 179
Ахааха пегинга досега ми е фаворит.

Общи условия

Активация на акаунт