Смешки от форума 30

• 103 365
  • 764
  •   1
Отговори
# 225
  • Сф

Китен vs Черноморец. Joy

Цитат
Китен е в пъти по-добре от Черноморец. Черноморец е точно пенсионерски тип курорт, 60 годишния бай Пешо цяла година се е бъхтил над струга, взима 58-годишната стрина Вуна, палят голф 3-ката в 8,00 и от Поручик Чунчево до Черноморец са 2 часа път, и в 10,00 е на цаца и бира.

Последна редакция: вт, 23 окт 2018, 11:44 от PureLove

# 226
  • София
А в Китен как е? Отиваш да хапнеш цаца с шампанско и от ляво се опънали Абрамович и Ким Кардашян, а от дясно Роналдо и Мадона и кипи един светски живот та знае ли се

# 227
  • София
Как е в Китен ли? Сладоледът във всяко заведение (дори и най-нафуканото) е "бял, лилав и кафяв". И не се майтапя, цитирам истинска случка с мен.

# 228
  • Euskal Herria
Цитат
Ушен отит

# 229

Китен vs Черноморец. Joy

Цитат
Китен е в пъти по-добре от Черноморец. Черноморец е точно пенсионерски тип курорт, 60 годишния бай Пешо цяла година се е бъхтил над струга, взима 58-годишната стрина Вуна, палят голф 3-ката в 8,00 и от Поручик Чунчево до Черноморец са 2 часа път, и в 10,00 е на цаца и бира.
Авторката на тази тъпотия да не би да е със Сакскобургготско потекло или пък е пряка наследница на Романови?
Аман от префърцунени кифли, които не си виждат цървулите от къде са им.

# 230
  • Euskal Herria
Авторката на тази тъпотия да не би да е със Сакскобургготско потекло или пък е пряка наследница на Романови?
Аман от префърцунени кифли, които не си виждат цървулите от къде са им.
Е, как - минимум Маноло Бланик. Simple Smile

# 231
  • Сф
Мъж е автора.Който не може да схване хумора си е негов проблем.

# 232
Ми тоя хумор не е толкова дълбок, че да не го схванем. Малко се е попрестарал в опита да звучи оригинално.

# 233
  • Сф
Ми тоя хумор не е толкова дълбок, че да не го схванем. Малко се е попрестарал в опита да звучи оригинално.
Бай Ганьо на морето и в планината най-добре се изявява.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 234
"ММ лежи и пъшка. Прибра се от работа с подута буза. Ходи на зъболекар.
Усещам го, че е топъл. Имаше само 31.7. Знае какво се пише в мамата за таз температура и рече "раждала си, знаеш какво ми е". И се хили кат ряпа. Ще живее."

То за оживяване - ще оживее. Ама я по-добре го прибери във фризера, че да не прегрее.

# 235
  • София
То за оживяване - ще оживее. Ама я по-добре го прибери във фризера, че да не прегрее.
Joy Направо с тиганЯ и лопата Simple Smile

# 236
"ММ лежи и пъшка. Прибра се от работа с подута буза. Ходи на зъболекар.
Усещам го, че е топъл. Имаше само 31.7. Знае какво се пише в мамата за таз температура и рече "раждала си, знаеш какво ми е". И се хили кат ряпа. Ще живее."

С тази температура фризерът ще го довърши. И раждалите не знаят какво му е.  Laughing

# 237
Цитат
Мен най-много ме яд, че е пълно с нарушители, а катаджията седи и чопли сенки в кабинката.
Един катаджия в сянка.

# 238
  • София
Цитат
Всичко може да се яде без алкохол и цигари.

# 239
Ех, откога не съм яла цигарки и аз ... защо ме подсети

Общи условия

Активация на акаунт