Смешки от форума 30

• 103 332
  • 764
  •   1
Отговори
# 300
Е защо да е нвъзможно, момичета? Пиенето и к....лъка са до гроб, както казва една стара истина.

# 301
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
А разсъжденията по темата?

# 302
  • Euskal Herria
Цитат
... вече няколко пъти намекваш,  че члена на колегата бил малък,  понеже му се изхлузил презерватива . . Ми сега да те успокоя - не е малък. . Да ти кажа колко см. е?  Е добре ще ти кажа,  щом толкова те интересува - 19 см е и въобще не се шегувам ..
Ти като се смяташ за много опитна и умна би трябвало да си наясно,  че члена на мъжа спада веднага след като свърши и ако не си го изкара веднага от вагината след това има шанс да се изхлузи , понеже члена е вече спаднал. . А мъжете както знаеш не обичат да излизат от там,  а се налага жената сама да го бутне. . Е , добре , обясних ти го добре.  Дано си разбрала вече. .

# 303
Ето и последният бисер от темата :

Цитат
той си свърши в презерватива,  но нали знаеш мъжете какви са и как не си го изкарват веднага след акта,  и там е грешката,  понеже члена спада веднага и много ясно,  че презерватива ще се изхлузи на омекналия член и точно в този момент,  вагината глътва презерватива
Не мога вече Joy
А една потребителка я пита
Цитат
Ама дъвчи ли го преди това?

# 304
Уникална е тази, наистина. Първо трябва да избута мекия член, че няма да се сети да си тръгне сам, после му изпикала презерватива, изобщо ... Joy

# 305
  • Велико Търново
Хихихи, щом вагината глътва презерватива от къде го изплюва? Или може би си го държи там цяла бременост и служи за тапа на околоплодните води.

# 306
Земи тая стръвна вагина, сдъвква го и го изплюва като стой та гледай... Ми и аз да съм член и аз ще спадна рязко при тоя ужас... Сигурно и без да свърша.

# 307
Хихихи, щом вагината глътва презерватива от къде го изплюва? Или може би си го държи там цяла бременост и служи за тапа на околоплодните води.

Ами изпикала го е, така писа. Joy

# 308
Канибализъм Joy

# 309
  • Велико Търново
]Не прочетох за изпишкването.  А тъкмо си развинтиха въображението от къде ли ще се покаже презерватив Simple Smile

# 310
Последно , обещавам.
То цялата тема е хит след хит, но ето съдбата на злощастния глътнат :
Цитат
Нямала съм престой на презерватива във вагината.  Веднага падна в тоалетната чиния,  което означава,  че не е бил навътре

# 311
Бау бау  Animal Dog
Цитат
Ако беше моят мъж, така щях да му заповядам.

Цитат
Когато тя му изпрати покана във фейса, добре, че мъжът ми първо дойде мен да попита може ли

# 312
  • София
Егати големите чехли носят тези жени. Simple Smile

# 313
  • Euskal Herria
Бау бау  Animal Dog
Цитат
Ако беше моят мъж, така щях да му заповядам.

Цитат
Когато тя му изпрати покана във фейса, добре, че мъжът ми първо дойде мен да попита може ли

Така ами! Няма тън-мън! Wink  И аз четох темата, голям смях падна с някои коментари.

# 314
"ВиК за помощ"

Общи условия

Активация на акаунт