Смешки от форума 30

• 103 247
  • 764
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Joy
касов провал заради липса на катарзис.

# 556
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Цитат
Цитат
Цитат
Аз изхвърлих на приятеля ми тревата ...

Тревата Dizzy Face
Що се чудиш, той е кон!

TrollfaceTrollfaceTrollface

# 557
Цитат
Върнала се е и е все така кльощава. Дори и от корема няма помен, освен ако не си е сложила пристигащ колан.

Той добре, че е пристигащ, че ако беше заминаващ, нямаше да и свърши много работа.

# 558
  • София
Цитат
не сме плащали за избор на екип/секцио, 3/4д скенери и прочие "модерни" неща, без които видиш ли няма как да се роди едно бебе. Но уви, родих нормално с ММ в един родилен център, само аз той и една сестра

# 559
Цитат
не сме плащали за избор на екип/секцио, 3/4д скенери и прочие "модерни" неща, без които видиш ли няма как да се роди едно бебе. Но уви, родих нормално с ММ в един родилен център, само аз той и една сестра
Ох, това "уви" Thinking все по-често се ползва (може пък добре да им звучи) с противоположно значение Head Band

# 560
Най- любимо ми е, когато някой обсъжда тема свързана с рака и каже " уви, не съм запознат/а с тази болест"... Някак не схващам смисъла на УВИ

# 561
Цитат
За щастие е родила нормално, но уви, не е научила как се употребява думата.

# 562
Цитат
Ох, това "уви" Thinking все по-често се ползва (може пък добре да им звучи) с противоположно значение Head Band

Може би нарочно го е употребила в преносен смисъл, с цел сарказъм  newsm78. В смисъл, че не е умряла по време на раждането, както би трябвало да се очаква при липса на избран екип и "прочие модерни неща" , а "уви", родила е нормално и без усложнения. Аз поне така разбирам написаното.

# 563
Цитат

Може би нарочно го е употребила в преносен смисъл, с цел сарказъм  newsm78. В смисъл, че не е умряла по време на раждането както би трябвало да се очаква при липса на избран екип и "прочие модерни неща" , ами "уви", родила е нормално и без усложнения. Аз поне така разбирам написаното.

И аз така.

# 564
  • София
Значението на уви е само едно: "междум. За изразяване на съжаление, горчивина." Няма как за нормално протекло раждане да се използва, освен ако не съжаляваш за липсата на усложнения. Доста хора го използват без да го разбират и то не само във форума.

# 565
  • Пловдив
Много оптимистично сте настроени. Масово хората не знаят значението на "уви" и в дадения пример изобщо не мисля, че думата е употребена иронично. То пък и баси тъпата ирония-"уви, че не умрях..."

# 566
         А така -  

не сме плащали за избор на екип/секцио, 3/4д скенери и прочие "модерни" неща, без които видиш ли няма как да се роди едно бебе. Но за съжаление (на различно мислещите), родих нормално с ММ в един родилен център, само аз той и една сестра
        В случая не тя съжалява, а тези които пропагандират че "видиш ли няма как да се роди едно бебе" без всичките "прочие модерни неща".

На мен пък това "родих нормално с ММ в един родилен център" , ми звучи сякаш и мъжът и е раждал заедно с нея  Laughing

# 567
И защо инакомислещите трябва да съжаляват, че е родила нормално?
Пак е тъпо...
Да не говорим, че май става въпрос и за чужбина, което прави още по-тъпо сравнението с тези, които са раждали у нас.

# 568
Защото според нея тя не е оправдала очакванията им да роди с една камара усложнения, понеже се е отрекла от въпросните "модерни неща". - Аз така разбирам гледната и точка. А сарказма в написаното си личи още от израза "без които видиш ли няма как да се роди едно бебе"
        Съвсем друг е въпросът дали съм съгласна с нея.

# 569
  • Карлово

На мен пък това "родих нормално с ММ в един родилен център" , ми звучи сякаш и мъжът и е раждал заедно с нея  Laughing

Аз пък разбрах, че мъжът и е доктор, при когото е протекло раждането.

Общи условия

Активация на акаунт