Смешки от форума 30

• 103 179
  • 764
  •   1
Отговори
# 660
Още се хиля ,отдавна не съм ,мерси на потребителката,автор, и на Таис ,че го донесе,оправи ми деня дет викат едни.Не че знам какво му е развалено на деня.

# 661
Ами то и аз изцвилих на публично място, още се смея, де. Joy

# 662
  • Euskal Herria
А коя е темата, от която е цитата?

# 663
Ето къде е разковничето Joy

Цитат
Дами , изучете изкуството на чувствените тантра практики + оралната любов. Мъжете сами ще ви кацнат , ще имате избор и никога няма и да си помислите да го търсите в нета.

Яна, на Невена е горното от  "Да си търсим или да не си търсим мъж"

# 664
  • София
Ама е хубаво и да си напишем на челото, че сме владетелки на тия техники, нали. Щото как иначе ще разберат та да се наредят на опашка

# 665
  • София
Като на певицата Кристина Димитрова?

# 666
Аааа, няма нужда да се пише на челото. Като ги упражним върху един, той ще се похвали и всички ще разберат  Laughing

# 667
  • Пловдив
 Аз вярно, че съм много далече от тия неща, ама какво се предполага, че правят 8Д миглите?Flushed
Цитат
Аз съм чувала за разни 5Д до 8Д мигли.

# 668
Това са два чифта 4Д. Така де, за повече обем явно.

# 669
  • София
То явно съм тъпа, ама не знам какво правят и 4Д миглите 🤔

# 670
Аз вярно, че съм много далече от тия неща, ама какво се предполага, че правят 8Д миглите?Flushed

Пърхат в някое друго измерение.  Laughing

# 671
  • here and now
Цитат
в керамичен пурвелизатор

Аз не успях да го прочета...

# 672
    следващите кюфтета ще с най-мощния лаксатив - да се оака целия дано  Simple Smile

# 673
  • Euskal Herria
Това е продължението, а това - предисторията:
Цитат
Уфф оплаквам се от ММ, откакто започнахме нова работа едвам ходи до тоалетната и само пръцка. Приготвила съм му разни вкусни нещица да ги яде вечер и сутрин, които спомат на червата - не и не. Яде си човека кюфтета с питки, зеленчуци и плодове не вкусва.
Слагам ленено семе в абсолютно всичко,което яде, че поне не го усеща и не знае, че го има. Но само то не помага. Склонява да изяде по 3 лъжици кис мляко с мед и ябълки и дотам.
Яде 'мюсли' - мюслито му никакво не е . Фибри в него няма. Шоколадови топчета някакви. И по цял ден ми се жалва ,че не може да ака и пръцка! Хем не прави нищо по въпроса, хем само се оплаква!
Еми да се взриви дано!

Без лоши чувства към съфорумката, просто като го прочетох, доста се посмях.

# 674
  • Велико Търново
Хахаха!
Събудих бебето с моя смях! Немога!!! Страхотен финал!

Общи условия

Активация на акаунт