В 9ти месец настаняваме се вече, чакаме те ОКТОМВРИЙСКО човече / 2018

• 46 951
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
И аз все си мисля, че ще родя по-рано, въпреки че АГ ме успокои, че най-вероятно ще си дочака до термин... контракции си имам и аз, от тези безболезнените, но по-рядко от преди, за сметка на това наистина вече носят по-голям дискомфорт.
На нас от подготовката ни остава да сглобим легълцето и да го изчистя, както и да вземем матракът от магазина, но това за един ден ще го свършим. Дрешките вече съм изпрала и изгладила и са в скринчето, днес пуснах последната пералня, поне за сега. Има още някои дреболии да вземаме, но те не са от "спешните" Grinning Много се бях паникьосала, че няма да ни стигне времето, но вече съм по-спокойна Grinning

# 181
Ооо и аз вече най-накрая приключих с всички ремонти,дооста се поуморих тва бългатска му работа мойто да правя ремонт бременна,но пък съм доволна свежо,чисто и приятно остава само креватчето да вземем и да сглобим.Всичко друго е готово в 33г.с и на 12.09 съм на последна ФМ и почвам тонове и на мен ми изтръпват ръцете и се чувствам тромава.

# 182
И аз съм така с болките в таза. Боли ме като лежа на дясно, боли като лежа и на ляво. Като се изправя е по-добре. Аз или не ги разбирам тези бракстън хикс контракций или нямам. От време на време имам болки в кръста, но нямам стягане на корема. Само лека болка. Това те ли са 🤔

# 183
Nelly1992 до колкото съм чела някои жени цяла бременност нямат такива или не ги усещат. Аз си ги усещам доста отчетливо - коремът ми се стяга доста, става като топка и много твърд. Даже е и видимо, защото бебка си стои отдясно и коремът ми се изкривява на нея страна. Но не се тревожи, мисля, че същинските контракции, които предвождат раждането няма как да ги пропуснеш Grinning Те са болезнени и важни.

# 184
Здравейте момичета и от мен с термин 10.10.2018.  И аз имам все по чести подготвителни контракци, въпреки че пия магнерод и утрогестан. Усещам бебчо вече много ниско и мисля че, и аз няма да издържа до края

# 185
Усещате ли корема си по-надолу ? Аз ли си внушавам, но май е следната леко моят. По-лесно ми е някак. Но ми се струва рано или не ?

# 186
  • София
Аз нямам за момента тези подготвителните контракции, но вчера такава крампа получих, че сега куцам с единия крак, а другия ме боли долу като стъпвам. Официално съм в 9 месец и съм се подготвила уж с всичко само бебка чакаме. Леко ми е притеснено дали не забравям нещо все...

# 187
Усещате ли корема си по-надолу ? Аз ли си внушавам, но май е следната леко моят. По-лесно ми е някак. Но ми се струва рано или не ?

Абе и аз тези дни ди мисля същото. Но не мога да преценя, ММ също не може ...

# 188

Абе и аз тези дни ди мисля същото. Но не мога да преценя, ММ също не може ...

Хихи, точно и аз това се чудех преди малко.

Nana, а Утрогестан защо?

# 189
На мен пък ми се върна гаденето. Ужасно е. Само че плюс киселини 🤢

# 190
Утрогестан пия 2 по 2  вече от месец заради скъсяване на шийката с около 1 см

# 191
Утрогестан пия 2 по 2  вече от месец заради скъсяване на шийката с около 1 см
Аз съм с доста по-скъсена шийка, но слагам по 2т. вагинално вечер вече повече от два месеца. Чудя се защо са ти го изписали да го пиеш - той товари доста черния дроб.

# 192
Аз май от притеснение от започващо раждане не мога да спя много нощем. Не само, че се будя до тоалетната и от болките в таза, а сега като се събудя и край. Почват се едни мисли, размишления кое, как, какво ..... Може би е нормално все пак като съм минала един път и знам какво ме чака. А вие така ли сте момичета ???

# 193
И аз не спя добре през нощта: снощи будувах от 03:00 до 05:00 и никакво заспиване, но не мисля че е причината са емоции. Просто явно дискомфорта - голям корем, киселини...Завиждам на съпруга ми с плоския корем, спи си по корем човека. С лягането е заспал.

# 194
Аз май от притеснение от започващо раждане не мога да спя много нощем. Не само, че се будя до тоалетната и от болките в таза, а сега като се събудя и край. Почват се едни мисли, размишления кое, как, какво ..... Може би е нормално все пак като съм минала един път и знам какво ме чака. А вие така ли сте момичета ???
.    Аз също съм така, всяка вечер между 3 и 5 се будя и няма заспиване. За да заспя наново чета книга. Изтеглила съм си книги на телефона и обикновенно 3-4 странички и ме унася наново. Иначе ако не започна да чета се започват едни мисли, притеснения, кое, как? Ще бъде ли всичко наред, и от притеснение ме е страх да не кача пак кръвно, та затова се разсейвам с книгата. Отделно си е ставането за тоалетна и пиене на вода.

Общи условия

Активация на акаунт