В 9ти месец настаняваме се вече, чакаме те ОКТОМВРИЙСКО човече / 2018

• 46 959
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
Аз още поработвам, нищо че съм в отпуск и точно днес се чувствам в тотална лудница. Дребният от половин месец току се сополеви, а тази вечер много жално и откровено се оплакваше че го болят ушите, докато не легна да му пуснем детско и да сложа капки... Каза че му минало ухото и не ми даде да му сложа капки, но си изгледа детското. А аз през цялото време съм в паника да не е пак болен и кога да го спра от ясла. Дано с девойката устискаме до термин, че с този нашия ясладжия съм на тръни и съвсем ме хваща страх от раждането...
Иначе дискомфортите ми почти изчезнаха откакто не работя по цял ден, като изключим приверно че вчера много ме боля ниско корема и пих но шпа, но май беше от червата. Ако не спя е заради ставане до тоалетна и да наглеждам дребния, тази нощ доста кашля и като го чуя през бебефона ставам да го видя... Може би това е единственото неудобство от това да спи сам в стая...

Последна редакция: чт, 06 сеп 2018, 23:18 от purpletka

# 196
  • Beyond the stars
Аз само по-трудно заспивам, пък нито спя следобед, нито ставам късно. И нищо не ме боли, пу пу, ни киселини имам, ни за нещо мисля.. Просто не мога да заспя Grinning Ама пък заспя ли, ставам веднъж после, два пъти най-много и си спя до сутринта.
Добре си ни е с коремчо, аз като казвам, че ни е идеално да сме си двамата и хич не бързам да излиза Bowtie

# 197
Nana, ясно. Кофти наистина, че е през устата. На мен ми ставаше лошо като се налагаше да го пия, а не да го слагам вагинално, но щом лекаря така е преценил, значи има защо. Малко остана.

Уф, аз всяка нощ си будувам по час-два. Цъкам в тел, чета, но пак мисля и премислям разни работи.

Purpletka, дано не е вирус, че да не се притесняваш.

Днес и мен ме заболя корем, но явно от червата нещо, защото ми мина. Simple Smile

# 198
  • Spain
Dtodorova  не се само авивай, допълнително че си минала по този път, незнам аз съм с мн приповдигнат дух..но искам поне до 37 седмица да стигна. Няма причина да не стигна де..изобщо не си мисля за лоши неща, по скоро планираме кое как и се надяваме да стане по-бързо. Първия път беше 17 часа.   Мисля си за раждането в положителна насока, че най после ще си видим бебчето  и ще разберем най после как изглежда..толкова предположения чух от дъщеря ми че всички сме в очакване

# 199
  • Дубай
Здравейте момичета  Hug
Мале аз докато Ви намеря колко много сте писали!
Вълшебство,нямаш оплаквания казваш от съквартиранта,добре си кротате заедно,радвам се за теб!
Тодорова недей се вглъбява много много имаш време,спокойно сещам се,че ти скоро влезе в 45-дневния.
Нели,с теб вървими заедно
И аз съм с ужасни киселини и гадене от седмица, две насам.
А относно ремонта и аз съм в процес на такъв и то цялостен сега сменяме дограма,после ще се щпакловат и мажат стени и накрая чистене,но се успокоявам, че накрая всичко ще си заслужава.Аз не че правя нещо,само прювтя и нареждам отстрани
Желая успех занапред на майчето и бебе дето са избързали с раждането

# 200
 И аз в клуба на будуващите от 3 до 5, явно е някаква тенденция Grinning

# 201

Ами добро утро. Grinning
Аз досега гоних един комар и се разсъних. Joy
Поне коремът ми се успокои, че вечерта беше доста напрегнат.

# 202

Ами добро утро. Grinning
ММ става по това време за работа и бебчо явно става да го изпрати, защото не спира да рита и не мога да заспя. А другите сутрини, просто не мога, без причина. Сякаш съм се наспала, а ако остана будна към 7-8 като се съмне ми се доспива страшно много Grinning

# 203

Ами добро утро. Grinning
ММ става по това време за работа и бебчо явно става да го изпрати, защото не спира да рита и не мога да заспя. А другите сутрини, просто не мога, без причина. Сякаш съм се наспала, а ако остана будна към 7-8 като се съмне ми се доспива страшно много Grinning

Като ти се спи, просто си доспивай, стига да имаш възможност. Сега е момента за наваксване на часовете недоспиване. Wink

# 204

Ами добро утро. Grinning

Абсолютно същото. Нощем будувам, а сутрин не мога да стана. Нали трябва да е гадно...Явно тялото се подготвя за неспането, което ни чака после. Кога ли ще си спя пак нормално?

# 205
 По-добре се настройте психически за най-лошия сценарии - че няма да може да се спи - първо колики, после зъби и т.н. После като ви се падне едно кротко бебче, както беше при нас - не съм имала нито една безсънна нощ. Колики имаше през деня, вечер си спеше. Зъбите не разбирах кога й пробиваха Grinning
А пък на тези, които много им тежат коремите ще им кажа - после като бутате количката по разбитите тротоари ще си викате - ейй, колко беше лесно като си те носех с мен Grinning на мен това ми го каза майка ми, после го казвам на всички приятелки, който се оплакват като са бременни. И всички после казват - сега ми липсва да съм бременна Joy

# 206
  • София
Добро утро и от мен Simple Smile Снощи и аз не спах някакви кошмари сънувах. Като цяло от както забременях не мога да се наспя качествено Simple Smile Мен пък доста ме болят стъпалата на краката нямам идея защо? Rolling Eyes Вероятно вече тежестта си казва думата.  И без това станах рано отидох и си пуснах изследвания за въпросният витамин Б12, надявам се да е в норма Simple Smile

# 207
Добро утро момичета! Сз съм в лека паника, защото сигурно към 20-22 ще ми е секциото, а бъдещият батко от тази седмица почна ясла и тази нощ цяяяяла нощ не спа, мрънка и защо-зъб му излиза и неможе да спи от сополи! А всеки зъб вади с боледуване и не ми се вярва точно този да пропусне... Ох какво да правя незнам, още днес ще го заведа на лекар, ама хич не ми се иска точно сега да ми е болничък.
Сори за офф-а! О и да попитам- има ли и друга дето да е с нещо като предродилна депресия?

# 208
  • София
И аз бях будна към 3.30-4.00ч. Любимото ми е като ми кажат :"Спи сега, че после.." Е,хубаво ама как се спи като все нещо има. М/у другото последните 3-4 дни забелязвам, че мога да лягам настрани без да слагам възглавници под корема - почти заемам позата при която спях преди - почти по корем, единия крак изпънат, а другият сгънат.
Във фейсбук групата имаме още едно бебче от вчера - този път е дама. Майката писа, че всичко е минало нормално и лесно Simple Smile

# 209
  • Beyond the stars
То таз работа със "Спи сега, че после.." все едно в буркан можеш да затвориш сън за зимата Grinning
А пристигането на бебоците съвсем нормално да започне, все пак доста от нас са си вече в 9ти месец Blush
Имам цялааа боядисана стена в детската, ако успеем уикенда да завършим изцяло и да минем към ламината, ще съм мн доволна Grinning
Иначе с покуппките остават само дреболийки. А кошчето-параход в крайна сметка не е толкоз лошо, ще видим какво ще измислим за драпериите Grinning

Общи условия

Активация на акаунт