В 9ти месец настаняваме се вече, чакаме те ОКТОМВРИЙСКО човече / 2018

• 46 907
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
  • Стара Загора
https:// А усещате ли някаква вина,че ще си оставите вкъщи по-голямото братче/сестриче "само",т.е без мама? Откакто ходи на градина моето порасноло момче и аз започнах активно, колкото може да се каже Simple Smile,подготовката за големия ден,ме обзе някакво чувство за вина, че не се грижа за детето си и сякаш не съм пълноценната майка как ли ще стоя без него около 5дена :s някаква объркана си работа... Simple Smile
Аз съм от твоята партия с чувството за вина. Много сме привързани един към друг и не знам как ще изкарам 5 дни да се виждаме само за малко. Толкова много си го обичам, че даже се чудя дали ще мога да обичам и бебето по същия начин. Знам, че е глупаво, но такива мисли ми се въртят напоследък.

# 586
  • Blondeville
И на мен ще ми липсва много баткото, не сме се отделяли за толкова време, и на ясла не ходи и си се гледаме вкъщи и ще ми е много трудно. Той обаче е много привързан към баща си и и поне ще ми е спокойно, че може би няма да усети толкова липсата ми за 5 дни.

# 587
  • Beyond the stars
И на мен ще ми липсва много баткото, не сме се отделяли за толкова време, и на ясла не ходи и си се гледаме вкъщи и ще ми е много трудно. Той обаче е много привързан към баща си и и поне ще ми е спокойно, че може би няма да усети толкова липсата ми за 5 дни.

Дебилен въпрос - тез 5 вечери от деня на постъпването или до деня на раждането се броят  Blush Mr. Green

# 588
На мен също ще ми липсва баткото, но не усещам някаква вина или нещо подобно. Все пак той ще бъде с таткото и баба си и ще идва да ни види. Естествено, че ще ми е гадно, ще ми липсва, но все пак като знам колко ще е щастлив и от колко време чака да стане батко....

# 589

Дебилен въпрос - тез 5 вечери от деня на постъпването или до деня на раждането се броят  Blush Mr. Green

Аз бях постъпила в боницата няколко дни по—рано заради високо кръвно, иначе ме изписаха на 5—ти ден след секциото.

Аз също имам големи притеснения как ще оставя дъщеря ми. Откакто се е родила не се е отделяла от мен за повече от 2—3 часа. Сега освен, че ще ми липсва се и притеснявам дали мъжа ми и свекърва ми ще се справят. Доста е палава и енергична, а те и двамата са малко разсеяни. Мъжа ми редовно забравя външната врата отключена, а малката отваря и си излиза. Добре, че цял ден съм като полицай та досега нищо не се е случило. Ще ми е притеснено докато съм в болницата.

# 590
  • Blondeville
Ако всичко е точно - от деня на постъпването. С баткото ме приеха понеделник и ни изписаха събота на обяд.

Дебилен въпрос - тез 5 вечери от деня на постъпването или до деня на раждането се броят  Blush Mr. Green

# 591
  • София
Във Велико Търново държат 3 дни/нощувки/ при нормално раждане и 4 при секцио, като ако секциото е планово те приемат от предишния ден, т.е пак са 3 вечери след раждането.
Нямам деца и мнението ми не е много меродавно, но мисля, че като настъпи момента за раждане и ви приемат в болницата, ще има достатъчно други неща за които да мислите, вместо да се "обвинявате", че не сте при по-големите си деца. Вероятно няма да усетите кога ще мине времето и ще се приберете при батковците и каките Wink

# 592
...пък и ще има едно ново пашкулче за обгрижване 🤗

# 593
Нашият бъдещ батко влиза в "тати фаза", отделно тъй като аз сега не мога да тичам и вилнея с него се случва да ме гони ако се е заиграл с баща си, бабите си или дядовците си пък аз искам да го прибера или да го слжа да яде примерно. Обаче изпусне ли ме от поглед веднага има "къде е мама". Та не знам живи и здрави как ще му понесе отсъствието ми, надявам се всичко да е наред и да идва с баща му да ни види в болницата.
Иначе и аз искам живи и здрави да се роди девойката, да нямам корем и да го намачкам и да мога да се боричкам с него. Сега тръгва с такъв кеф да се боричкаме, а аз само го спирам да не ми удари корема, става ми много криво, защото той е много игрив и енергичен и не разбира защо така правя...

# 594
Много сте активни бре Laughing
Относно суеверията и свекито.... Ох леле, колко добре разбирам Close Бях се видяла в чудо с таткото, чичото и свекито... Реееев, нервиии... пак едни такива изказвания колко било рано, ама това, ама онова. Даже се бях оплаквала тук Grinning На мен не ми беше изобщо спокойно, защото нямахме абсолютно нищо. Слава Бого бързо наваксахме с покипките, но е адски изнервящо наистина.

Днес бях на преглед аз ии викам да се отчета Hug 37г.с.+ 5дни, бебка тежи около 2,900. Води в норма, плацента 2-ра степен, тоновете бяха добре и бебка си стои послушно главично Grinning АГ ми даде направлението за болницата, за сега се очаква нормално раждане, надявам се да си остане така. На 1-ви мв вика отново, ако не съм родила до тогава. Искам вече да олекна, момичета... много ме изморява тази тежест, нищо не мога да свърша ... Напраяо съм забравила какво е да си без корем Joy

# 595
  • Sofia
Момичета, лоши новини при мен, утре ме приемат в Шейново, за да подготвят дробчетата  на бебка за раждане. Артерията към матката съвсем не пропуска вече, вдигам кръвно, без да го усещам, бебето не расте, само 1900 кг е 34.4г.с, докторът каза да го добутаме до 36 г.с и вадим. Секцио 100%.

# 596
Ооо, малинка, съжалявам че преминаваш през това. Обаче си под наблюдение и всичко трябва да е наред! Стискам палци и бъди силна.

# 597
Малинка, съжалявам и аз, обаче не се притеснявай. Бебчето ще си навскса след това. От 37г.с. нататък вече се води доносено бебе, но щом се налага в твоя случай, ще е малко по-рано. При първата ми бременност имах подобен проблем и дъщеря ми се роди мъничка в 36+4, но много бързо навакса след това.
Досега имала ли си кръвно? Колко ти го измериха? Вдигането на кръвно през поледните месеци хич не е рядко явление, а сякаш невинаги се обръща внимание на това.

# 598
Момичета, лоши новини при мен, утре ме приемат в Шейново, за да подготвят дробчетата  на бебка за раждане. Артерията към матката съвсем не пропуска вече, вдигам кръвно, без да го усещам, бебето не расте, само 1900 кг е 34.4г.с, докторът каза да го добутаме до 36 г.с и вадим. Секцио 100%.

Малинка, кураж! Hug Щом ще ди под наблюдение, всичко ще е наред.

# 599
  • Sofia
Малинка, съжалявам и аз, обаче не се притеснявай. Бебчето ще си навскса след това. От 37г.с. нататък вече се води доносено бебе, но щом се налага в твоя случай, ще е малко по-рано. При първата ми бременност имах подобен проблем и дъщеря ми се роди мъничка в 36+4, но много бързо навакса след това.
Досега имала ли си кръвно? Колко ти го измериха? Вдигането на кръвно през поледните месеци хич не е рядко явление, а сякаш невинаги се обръща внимание на това.

Не съм имала никога кръвно, поддържам го около 100/70, преди няколко дни го измерих и беше 140/90, уплаших се, след малко го измерих пак и беше нормално, все пак отидох до спешното в Шейново, там го измериха и беше нормално, казаха ми да не го меря повече с този апарат(от тези на китката, които се слагат), но днес докторът само като пусна ултразвука ме попита дали имам кръвно и така.

Общи условия

Активация на акаунт