Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се взема проба от влагалищния секрет по време на бременност?
Как се извършва изследване на шийката на матката по време на бременност?
Как се взема проба от влагалището и какви са нейните приложения?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се взема проба от влагалищния секрет по време на бременност?
Пробата от влагалищния секрет по време на бременност се взема с помощта на спекулум. Обикновено се извършва в 9-тия месец или края на 8-мия. Важно е за нормалното раждане, тъй като бебето преминава през влагалището. Шийката може да се види и с коремен ехограф, но измерването с вагинален трансдюсер е по-точно.
-
Как се извършва изследване на шийката на матката по време на бременност?
-
Как се взема проба от влагалището и какви са нейните приложения?
-
Какви са симптомите на бета-хемолитичния стрептокок и как се извършва тестването за него?
-
Как се изследва нивото на хемоглобина по време на бременност и какви са нормалните стойности?
,подготовката за големия ден,ме обзе някакво чувство за вина, че не се грижа за детето си и сякаш не съм пълноценната майка как ли ще стоя без него около 5дена :s някаква объркана си работа...

Бях се видяла в чудо с таткото, чичото и свекито... Реееев, нервиии... пак едни такива изказвания колко било рано, ама това, ама онова. Даже се бях оплаквала тук
На мен не ми беше изобщо спокойно, защото нямахме абсолютно нищо. Слава Бого бързо наваксахме с покипките, но е адски изнервящо наистина.
37г.с.+ 5дни, бебка тежи около 2,900. Води в норма, плацента 2-ра степен, тоновете бяха добре и бебка си стои послушно главично