В 9ти месец настаняваме се вече, чакаме те ОКТОМВРИЙСКО човече / 2018

• 46 951
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
И аз още липсвам на първа страница 😊 втора бременност, 33г. Варна, момче, термин 26.10

# 166
Абе момичета, това разширение на таза вече ме изкарва извън нерви Grinning всяка сутрин се събуждам към 4-5-6 и болии, доста даже и е супер неприятно Confused Дано поне да си струва и да се разшири достатъчно, че бебка да излезе, ако може и без да усетя Joy
Киселините няма да ги коментирам, но който е измислил газираното е гениален !!! Joy

# 167
И мен много ме боли таза - и ставите отстрани, и сухожилията на сгъвките.. и аз често се будя от това, а понякога докато съм права сякаш ми отказва кракът и имам чуството, че ще падна. Дано наистина да си заслужава 😆

# 168
И мен много ме боли таза - и ставите отстрани, и сухожилията на сгъвките.. и аз често се будя от това, а понякога докато съм права сякаш ми отказва кракът и имам чуството, че ще падна. Дано наистина да си заслужава 😆

Мен тази мисъл ме крепи - щом боли, значи наистина се случва нещо и би трябвало да има резултат 😂

# 169
А мен пък защо ме боли като няма да минава от там? Как сте с изтръпването на ръцете? Тази сутрин едвам успях да се приготвя, дори още са ми изтръпнали. Явно задържам доста вода.

# 170
А мен пък защо ме боли като няма да минава от там? Как сте с изтръпването на ръцете? Тази сутрин едвам успях да се приготвя, дори още са ми изтръпнали. Явно задържам доста вода.

Е, той тазът си се разширява малко или много винаги, дали ще минава от там вече никога не се знае, може и при нас да не мине от там Grinning
Изтръпване имам вечер в ръцете, но не мога да разбера дали не е и само от това, че доста често спя върху тях... може и от това, и от бременността да е, защото понякога ми изтръпват и краката. Но аз със сигурност задържам вода, доста съм подута, ама това си е било винаги,  и преди да забременея 😃

# 171
Знам Деси, пошегувах се.

# 172
А, и да споделя: в една от фейсбук групите, с мами с термин октомври, се появи първото бебче Satisfied Момченце в 34г.с. Relaxed Така чеее... започва се май Sweat Smile

# 173
Олее да е са живи и здрави и мама и бебе!
Сподели ако имаш информация как е бебенце, дали е в кувьоз, и като цяло как е?

# 174
Аз също се будя от болки. Ръцете ми също изтръпват чесно, ноо този таз ме съсипва. Понякога като взема да ставам съм като робот.
Дано са ок и мамчето и бебето. Сподели ако имаш инфо. И аз съм 34г.с. и имам доста Бракстън Хикс напоследък. Днес тъкмо стегнах и багажа..  😊🤔😁😁

# 175
Олее да е са живи и здрави и мама и бебе!
Сподели ако имаш информация как е бебенце, дали е в кувьоз, и като цяло как е?

Ами жената писа само, че всичко е наред и за сега щяло да бъде под наблюдение. Родило се е 2кг и 10гр, но явно е юнак Smile

# 176
  • Spain
Здравейте  бъдещи мамчета. Да се разпише и аз , че темата ще свърши ..но така ме мързи, ама мн ме мързи...иначе нищо ново... от няколко дни не мога да се завъртам като спя...опитвам ,но съм като костенурка паднала по гръб..явно почна да нараства тумбака(най после.. )..най ме притеснява обаче че някакви странни пукания чувам, дано са ми ставите..например в банята , обувам се , вдигам крак и пук.. или като направя по рязка чупка в кръста(когато за пореден път забравя че имам стомах за пазене...)..чуствам се много виновна..уж четох , четох че бебето е предпазено...

За родилата жена разбрах че сега е трябвало да е в 35 седмица, бебето тежи 2,010 и е добре, изтекли са и водите и май по спешност са и направили цезарево.   

# 177
  • Beyond the stars
Аз пък имам чувството, че вече коремчо на никъде не расте Grinning Докато ми се струваше огромен, сега ми малее... Няма угодия, иначе бебчо марширува насам натам и си има достатъчно води за разходки.
Кувиозът не е нещо страшно по принцип - просто влажно и топло място. Проблемите с много недоносените бебчета идва от кислородните процедури, не от кувиозът по принцип. Wink

# 178
  • София
Абе момичета, това разширение на таза вече ме изкарва извън нерви Grinning всяка сутрин се събуждам към 4-5-6 и болии, доста даже и е супер неприятно Confused Дано поне да си струва и да се разшири достатъчно, че бебка да излезе, ако може и без да усетя Joy
Киселините няма да ги коментирам, но който е измислил газираното е гениален !!! Joy

Казвала съм вече, че и аз се будя от болки в таза, но болките вече продължават и като стана. Днес например до обяд, че да не кажа и до ранния следобяд ме боля.
Обзета съм от някакво странно чувство или мания, или и аз незнам как да го нарека, че всеки момент ще родя. Просто незнам какво да очаквам, незнам как ще започне всичко и това ме плаши. Иначе стигне ли се до родилното, боли-не боли, там мърдане няма и мога да кажа, че не ме е страх (уж....)

# 179
И аз съм обзета от чувство, че може да се роди по-рано. Нещо тия бракстън хикс зачестиха, преди бяха по 5 на седмица, сега по 5 на вечер. А и освен това като я усетя и преди можех и да си тичам, сега се спирам, прихващам корема мръщя се.  Не е болка , просто дискомфорт. Това от няколко дни е така. Не знам дали е щото нещо си се преуморих, или е нормално вече 33 седмица съм да става така.

Днес понапазарих,  а майка ми взе едно комплектче за изписване, в което се влюбих направо. Тези турските дрешки много ми харесват Simple Smile Съвсем малко неща остана да се взимат, основното което остана ми е количка.
Нищо не разбирам от колички, но мъж ми е обсъждал с хора дето уж разбират и те са се спряли на някаква полска Evado Eco Lux. Аз имам чувството, че количка много няма да ползвам и повече ще си бебеносим Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт