Първите СЕПТЕМВРИЙЧЕТА са вече сред нас, останалите мами чакат във захлас

• 62 319
  • 1 060
  •   1
Отговори
# 960
Момичета, на кой ден излезнахте на разходка? Ние сме на 13 дни и ми се иска след 2-3 дни да иьлезним вече.

На 7-мия ден излязохме. Общо взето гледам да не пропускаме ден без разходка, разбира се, ако времето е ок (вчера не сме излизали).

# 961
  • гр. Варна
Ние към 15-тия някъде започнахме да излизаме Simple Smile

# 962
Около 10тия ден излязохме, зависи и от времето.

# 963
  • Beyond the stars
Аз със закъснение, но да прибавя едно септемврийче към списъка. На 24.09 в 12:04 се появи един малък вързоп щастие със съвсем обективни параметри 51см, 3500. И понеже е плод на огън от любов, се казва Огнян Blush
С планово секцио в МБАЛ Надежда. Относно размерът на главата който дискутирахме преди, ами голямка си е, по епикриза диаметър 37.5. Коментираха по време на операцията и за дължината на пъпната връв и като цяло секциото ми е бил правилния избор.
Трудно възстановяване при мен поради по скоро емционални фактори, ама вече съм сравнително ок.
Вкъщи сме и се нагаждаме.

Някой с проблеми с ходенето до WC след секцио и какво пиете? Че ме е страх да напъвам а диетата не дава мн резултат.

# 964
Вълшебство, честито бебче! Нека расте здрав и обичан! Дано бързо се възстановиш !

След първото ми раждане имах големи поражения, та пиех един чай (ако кърмиш обаче, трябва да се провери дали не е противопоказен). Иначе ленено семе помага много (виж в нета за инфо). Също рициново масло, което меко казано е отвратително на вкус, но каквото и да правиш, ако кърмиш, трябва да си сигурна, че е съвместимо. Дано скоро се регулират нещата при теб, знам колко е мъчително.

# 965
Аз със закъснение, но да прибавя едно септемврийче към списъка. На 24.09 в 12:04 се появи един малък вързоп щастие със съвсем обективни параметри 51см, 3500. И понеже е плод на огън от любов, се казва Огнян Blush
С планово секцио в МБАЛ Надежда. Относно размерът на главата който дискутирахме преди, ами голямка си е, по епикриза диаметър 37.5. Коментираха по време на операцията и за дължината на пъпната връв и като цяло секциото ми е бил правилния избор.
Трудно възстановяване при мен поради по скоро емционални фактори, ама вече съм сравнително ок.

Някой с проблеми с ходенето до WC след секцио и какво пиете? Че ме е страх да напъвам а диетата не дава мн резултат.

Честито малко огнено вълшебство Вълшебство Blush

Да сте здрави и щастливи.

Относно WC то мен ме черпиха един Дулколакс.

# 966
  • гр.Бургас
Честито! Живи и здрави и бързо да се възстановяваш! Hug

# 967
Аз си купих свещички, ефекта е моментален.

# 968
Добро утро,

Да ви споделя вчера бяхме на консултация. Неонотоложката ми каза да не ям овесени ядки, защото съдържали много глутен. А по принцип ги дават, че стимулират кърмата. Кисело мляко можело до 300 грама на ден

За бебешкото акне каза да вземем мицеларна вода за бебета и да почиствам лицето два-три пъти на ден. След което да мажа с много тънък слой крем здраве или друг с цинк

# 969
Честито на Melusine и Вълшебство!
Много да ви радват бебоците 🍀

Аз почнах да извеждам бебо след 2 сед, като вчера за първи път бяхме 2 пъти на вън - сутрин и вечер.
Сега чакам да огрее слънчице и излизаме Simple Smile

# 970
Добро утро,

Да ви споделя вчера бяхме на консултация. Неонотоложката ми каза да не ям овесени ядки, защото съдържали много глутен. А по принцип ги дават, че стимулират кърмата. Кисело мляко можело до 300 грама на ден

За бебешкото акне каза да вземем мицеларна вода за бебета и да почиствам лицето два-три пъти на ден. След което да мажа с много тънък слой крем здраве или друг с цинк

Какъв е проблемът с глутена?

# 971
Добро утро,

Какъв е проблемът с глутена?

Ми не знам и не попитах
Но по тази логика и жито не трябва да се яде, май

# 972
# 973

Ясно, но тук има проблем и затова...Иначе не виждам причина да не се ядат овесени ядки.

# 974
Ще ви споделя аз какво съм чела по темата.
Житните култури в днешно време съдържат няколко пъти повече глутен от тези отглеждани до преди 100г. Повечето са генно модифицирани, и това се прави с цел увеличаване на добива.
Това е за сметка на нашето здраве, тъй като съдържанието на фибри и др полезни вещества е намалено.
От друга страна почвите и растенията се третират с много силни пестициди и хербициди.
Също така почвите се торят с химически торове които съдържат само 3 от 52 минерала и микроелемента, необходими на растението да създаде наистина полезни зърна. Липсва магнезий, цинк, желязо, и т.н..  най-общо казано, торовете подпомагат бързия растеж, но не и качествения.
Ето от тук се отключват алергиите. От всички отрови и модификации които са извършени над храната. А иначе самото жито, житни и др зърнени култури не са вредни и опасни по никакъв начин. Опасно е това което правят с храната ни!

Общи условия

Активация на акаунт