Лакове за нокти - 124

• 59 314
  • 728
  •   1
Отговори
# 510
Аз се лакираб прдз цялата бременност и дори с лакирани нокти на ръцете и краката родих - та в този ред на мисли, защо ви искат без лак?

# 511
Защото ноктите посиняват или побеляват при реакция от упойката. Но на мен ми казаха, че вече се следят други показатели и никой няма да ме върне на вратата. Отидох си лакирана. 😄

# 512
Аз се надявам да не се стига до упойка, ама все пак май ръцете поне ще ги оставя чисти. Ако трябва и краката ще изчистя, ще питам.

# 513
  • на последния етаж
Напук на мрачното време днес - Rimmel 270 Sweet Retreat:

# 514
  • София
На мен пък ми е междузвездно войнско, покрай маниите на сина ми

Maybelline Colorama 106 & TrendITUP Prism Tip 010

# 515
Лилавке, да, помня Joy

Освен за реакция от упойката, гледат и за евентуален проблем със сърцето. Това го казвам в случай на операция. Бях с планирано секцио и анестезиологът любезно ме помоли, ако е удобно да махна поне на два пръста лака си, защото цъфнах на консултацията с ярко синьо Grinning Това го бях разказвала май, ще ме прощавате за повторението Grinning

# 516
  • Prismatica Aerie

Скрит текст:

# 517
  • София
Скромен запис в темата ви ако позволите Heart
Следя ви с удоволствие

На снимката виждам някакви забележки, дето реално не се виждат, но ще опитам да почистя по хубаво. А това на безименния няма съхнене, ще се обличам да излизам с ясната идея че ще го съсипя при обличане. Изключително доволна съм от бързо съхнещия топ Импала, то по скоро е тип капки, не оставя никакъв слой върху нокътя и буквално изсушава за секунди, но този брокатения не подлежи явно на съхнене.

# 518
Имам ги тия капки на Импала, ама май се проявих в началото като голяма бяла птица и правих опити мислейки, че е топ, да го нанеса върху лака с четката му, чак четката смених т.к. с неговата не ставаше, докато разбера, че не е топ, а капки тип "изсушител". Още не съм се престрашила да го капя като капки. Но сега след мнението на Elena_of_Avalor, ще го пробвам по предназначение.

ПП Elena_of_Avalor, добре дошла.

# 519
  • София
Аууууу, Каталано...

# 520
Ауу и от мен, за това говорех... 😀

# 521
Catalano, кажи ми, че този чуден маникюр го облече с тъмно синьо Simple Smile
Много обичам комбинацията от синьо и медно (синьо и кафяво)

Намазах първият и часове по-късно успях да си боядисам косата (не много успешно!) и лака по ноктите (много успешно!), та набързо го покрих с втория, койтo беше много дружно освиркан от цялото ми семейство на вечеря Roll Eyes

Последна редакция: пн, 01 окт 2018, 15:50 от Agent Provocateur

# 522
Агентче, прекалено си млада за втория Kissing Heart

# 523
Ейййй! Страхотен е! И аз го чакам днес или утре да ми излезе от пакета на превозвача заедно с останалите от колекцията, които поръчах Praynig. И да, действително ще е невероятна комбинация с тъмносиньо, каквото основно нося, впрочем.

И да докладвам:
Лаковете на Масура ми изкараха по 4-5 дни всеки, като в това време направиха три порции печена лютеница, без да броим обичайните домакински дела. Е, в ръкавици, разбира се, но все пак - лакът пада и при по-дълго носене на ръкавици, запарват се някак пръстите и лакът отлита. Така че ги приемам за успешни и достатъчно трайни. Сега остава да заредят цветове в нейлленд...

# 524
  • Prismatica Aerie
В черно съм решена днес (то пък кога не съм), кожа и малко текстил.
Тъмносиньо утре, щом сте рекли😄 
Няма акценти, скука монохромна - маникюрът ( и косата🤡) са ми бижутата по принцип.

Агент, жестоки са ти маникюрите, дори Дудъла ме радва😁 Целият Вашингтон ли имаш😍

Общи условия

Активация на акаунт