Лакове за нокти - 124

• 59 337
  • 728
  •   1
Отговори
# 495
  • на дъното
Здравейте! Някой ползвал ли е тези продукти, че в др. тема много се хвали марката?

# 496
  • София
Amiamo, на същия хал съм и аз... Нещо нямам идеи Rolling Eyes
Нещо сигурно има във въздуха хи хи. Аз тази седмица направо насила се лакирах. Това от години не ми се беше случвало 😂😂😂

# 497
# 498
Един много нежен лак:

Скрит текст:

# 499
  • В полите на Пирин планина
 SNB Лила

И малко украсен

# 500
Heart Eyes
Мацки, последните маникюри са страОтни! Браво Simple Smile
Аз да измрънкам, че мерак и идеи имам много, но не ми остават 5 минути да се спретна. А вече ми наближава термина и се чудя изобщо дали да се лакирам, че в болницата ще ме искат с голи нокти...
Не знам за кой път си оформям ноктите и не ми остава време да си махна кожите и да се лакирам Sad Не че имам много кожички, почти няма, ама... А ноктите ми са едни дълги и здрави, чак яд ме хваща, колко лакове, ваденки и печати имам наречени за дълги нокти...

# 501
purpletka, май ще сме една зодия с бебчето 🤗

Аз съм с Джордж от няколко дни, но не успях да направя нито една хубава снимка. А и си бях забравила основата за ваденките та е на гол нокът. Абе излагация пълна. Показвам го все пак 😄

# 502
  • Gone with the wind
Пурпуретке, майната му на маникюра, гледай да почиваш сега и лека среща с бебчо 😍

D. Dimitrova, кой е катрисът?

# 503
Лака е Unmistakable style.

# 504
Lemy, много, много, МНОГО красиви и лак и маникюр!

# 505
Глухарчетата са чудни Heart

Лейди, с подобен цвят съм, явно сме мислили в една насока Grinning

Ари, доста е добре и така, като дантела е станало Two Hearts

Лилавке, бях така и аз накрая, чудех се дали да се лакирам или не Satisfied

Гледайки този  хубав Катрис, се чудя дали не си бях взела от тази серия един... Ама къде е, идея си нямам...

# 506
  • Prismatica Aerie
Леми, невероятен маникюр😍 КОя е Чайната?
Защо не ми седят добре такива нежности на мен, ех!

# 507
Благодаря момичета 😘
Каталано, ето го:
https://www.nailpolishcanada.com/products/lets-chalk-about-it-by-china-glaze.html

Но пък имаш прекрасно стоящи ти Пикчъри Blush

# 508
Арабескче, помня че ти казах да си сложиш лакочистител и памук в чантата ако се наложи да се триеш. Обмислях и за себе си същия вариант, но аз чакам девойката да реши кога и се излиза и мъжа ми с право ме пошегува, че като тръгне само до това да си трия лака ще ми бъде та се отказах. Отделно имаме и един енергичен дребосък, който като гледам няма на кого да оставим и като тръгна да раждам най-вероятно ще трябва да го вземем с нас. Изобщо купона е пълен, лака ми е последна грижа, излагам редиците на лакоманките Grinning
П.П. Обаче педикюрчето с Пейтън си ми седи, поне краченцата са ми красиви Grinning

# 509
То май ноктите на краката са по-важни при раждане 😀 аз спрях да се лакирам месеци преди това, че имаше вероятност да стане преждевременно.

Общи условия

Активация на акаунт