Лакове за нокти - 124

• 59 338
  • 728
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Essence 16 fame fatal

Скрит текст:

# 481
  • София
Цяла седмица съм с Габрини и несполучлив опит да направя ефект "счупено стъкло"

# 482
Благодаря, момичета!

Да си кажа честно- не съм прекалено влюбена в Sage- да, хубав е, но може би аз съм пренаситена вече, или просто искам по-ярък цвят. Стои нежно, но ми напомня на някакъв лак, за който не мога да се сетя в момента  Rolling Eyes По-ентусиазирана съм да сложа Pooh- аз съм заклет фен на Мечо Пух, и просто този лак кара съцето ми да трепне от нетърпение. Имам даже чувството, че ще ми е любим, дори и да е скапан  Laughing

Harpalike- аз съм го казвала много пъти в темата кой топ ползвам, и съм мега доволна- Glisten&Glow HK Girl Top Coat. Този топ от физически магазин не може да се купи, само онлайн.

nadia23 - и аз си чакам Пух-а с нетърпение и съм доста сигурна, че ще ми хареса Laughing.
Нямам го Sage, но чисто наизуст ми напомня смътно на няколко лака, които имам: O.P.I. Stranger Tides, Don't Talk Bach to Me, Butter London Trustafarian...
(Както виждаш, моите са основно към зелената гама, защото така ги харесвам. Имам много любим Estee Lauder - Metallic Sage и си го пазя ревностно, и той си е баш зеленикав, не се синее в сивото.)

Harpalike - подкрепям напълно препоръката на nadia23 за този топ на Glisten & glow, аз от нея го научих и е просто невероятно добър. Много харесвам и топа на Poshe, който също трябва да се поръчва онлайн, за съжаление. Същевременно не е проблем човек да си поръча два топа и после няколко месеца да си ги ползва с кеф. Essie - Good to go суши бързо и добре, но като се посгъсти, започва да свива лака. Ако обаче в момента нямам никакъв друг, си вземам от него, у нас се намира с малко обикаляне по дрогериите. Seche Vite свива лака още докато е нов и го избягвам.

Franie - Black Cherry Chutney вероятно е бил малко по-гъстичък и затова е станал на мехурчета (все пак е лак от доста отдавнашна колекция). Няколко капки разтворител ще го оправят, ако е така (аз съм много доволна от този на Перфект, впрочем). А от кой магазин поръча O.P.I.-тата?

# 483
  • Sofia, Bulgaria
Все пак се оказа, че ми е регистрирана поръчката в бг. сайта на Opi и пристигнаха.
Пробвах Black Cherry Chutney. На слънце е много красив, но губи характер на всякаква друга светлина.
Освен това ми скъса нервите от над 2 ч. съхнене и накрая с топа стана на мехури на два от пръстите. Наложи се да го изтърпя 4 дни на почивка, защото нямах шанс да прелакирам. Факт, че издържа поне. Надявам се другият да не ме разочарова.
Не се снимах, но показвам листовката, с която ми ги пратиха. Някой да е пробвал?

Скрит текст:
За faby лаковете... Имам известна бройка от тях... Кремообразни, лесно се нанасят, не се разтичат към кожичките, напълно покривни на 2 пласта, съхнат с добър блясък и не са ми ставали на мехурчета.
Ако искаш мога да снимам тези, които съм пробвала, но са купувани преди време и не знам дали все още ще ги има.

# 484
  • София, България
Страхотни неща показвате момичета. Отдавна не съм писала, но нещо напоследък не си правя кой знае какво на ноктите. Бях отпуска и обикалях малко в чужбина. Бях направила един ваденки и червен лак, но не ги снимах и нещо много бързо се развалиха. Не мога обаче да ходя без лак на ноктите, та набързо закрепих положението (не обръщайте внимание на кожичките)

Скрит текст:

# 485
  • София
Pump17, поръчах ги от opi-bg.com , но за ветеранки асортиментът е никакъв Simple Smile Имат и Jessica. Сайтът е ужасен, стар и с мъъъънички снимки. Иначе доставката беше много бърза. Плащането е само в брой.
Аз се хванах заради Чътнито и снимката на Catalano с него. Сега научавам, че е доста стара колекция (новак съм в тази лудост). Ще пробвам с разредител, че не ми се отписва съвсем.
Karista_S, благодаря за предложението, но не бих искала да те затруднявам със снимки. По-важна ми беше информацията за поведението им Simple Smile Хич нямам нерви за пипкави неща, а и да не съхне и да се разлива...подлудявам! Ще ги пробвам някой ден Simple Smile

Последна редакция: пт, 28 сеп 2018, 16:27 от Franie

# 486
Пъмпче, Пух е жесток. Седи си тук и просто ме сърбят ръцете да махна Sage и да си го сложа. Посочените от теб са едни зеленикаво-жълто кафяви, не са в тона на sage. Той е като бебешко синьо, но в зелен устрем. На слънце е много красив, трябва да съм честна. Сравних го с Лондон и Дестини, а после го украсих 🦍

https://instagram.com/p/BoO4K3mhQiT/

https://instagram.com/p/BoRQBhjheVL/

# 487
Аз се хванах заради Чътнито и снимката на Catalano с него. Сега научавам, че е доста стара колекция (новак съм в тази лудост).

И друг път ми е правило впечатление, че БГ сайтовете продават изключително стари колекции на ОПИ - някак оставам с усещането, че ги държат по 5-6-7 год преди да ги намалят малко:

Чътнито е от Индийската колекция - 2008
Юро Урсото - от Евро колекцията от 2013

Винаги си гугълвам марката/името на лака преди да купувам за да видя как седи на различни кожи и какви са впечатленията за нанасянето му (не за трайността!) В крайна сметка тези телефони трябва да влизат в употреба и да ми пестят пари, не стига, че Гугъл асистант ми е най-добрата приятелка с която най-често си говоря Grinning
Хаха, Наде- шоуто беше велико (е, с изключение на последните 2 сезона!) Още страдам по Джейк!

Последна редакция: пт, 28 сеп 2018, 16:46 от Agent Provocateur

# 488
GatoNegrо, точно Hot лакът ми грабна очите онзи ден. Много добре ти стои! 
Може би ще дам шанс и топ лака за бързо съхнене от марката.

Благодаря! Само да ти кажа за Hot, че шимърът е видим само на много силно слънце (и в шишето). Иначе е много приятен тиквено-есенен цвят и засега се държи прилично на нокти.

# 489
Пъмпче, Пух е жесток. Седи си тук и просто ме сърбят ръцете да махна Sage и да си го сложа. Посочените от теб са едни зеленикаво-жълто кафяви, не са в тона на sage. Той е като бебешко синьо, но в зелен устрем. На слънце е много красив, трябва да съм честна. Сравних го с Лондон и Дестини, а после го украсих 🦍

https://instagram.com/p/BoO4K3mhQiT/

https://instagram.com/p/BoRQBhjheVL/
Аз не мога да отварям линковете ти към инста, защо така? Дава ми, че няма такава страница.

# 490
Edit-нах ги, пробвай пак, не би трябвало да има проблем.

Hot е много есенен лак- точно на есенни листа ми навява асоциация. Но и той ще си почака слагането, че първо ще е Пух  Laughing, после може да е някоя от новите магнитни Масури.

Просто любов 😍:

Последна редакция: пт, 28 сеп 2018, 18:43 от nadia23

# 491
  • Варна
Много хубаво сравнение, Надя! На Лондон все му се чудя, слагам го и после го махам от кошницата при поръчки. И той е красавец! 💙

# 492
  • Prismatica Aerie
Чътнито ми е на 7-8 години, купувах го заедно с Royal Rajah Ruby.  Не е разреждан досега и мехури не е правил. Ползвам  бързосъхнещ топ винаги. И обичам лакове, които изглеждат черни без слънце Simple Smile

Много му отива Пух на Пух Yellow Heart Animal Bear

И аз си получих Пикчърите Simple Smile Още не знам кой ще сефтосам:) Някой да ме подритне:)

# 493
Страхотна е снимката с Мечо Пух. Heart Eyes

# 494
Amiamo, на същия хал съм и аз... Нещо нямам идеи Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт