Лакове за нокти - 124

• 59 300
  • 728
  •   1
Отговори
# 570
Тук съм, а Пух е на три дена, не е украсен дори 💛🐻💛:

https://instagram.com/p/BoeCuzlh5CF/

# 571
# 572
  • София

Бруклин 19

# 573
Agent Provocateur, зеленото е съвършено!  bouquetя да погледна дали го нямах и аз, че не помня вече  Laughing.

nadia23, Pooh е оправдал напълно високите очаквания, а ноктите ти са както винаги безупречни!
Аз се изкуших първо на Amber и много, ама много му се радвам. Просто ме напива и май нямам точно такъв досега.
Впрочем, Pooh в шишенцето прилича едно към едно на Sunflower - предполагам, че слънчогледът все пак е по-ярък намазан - имаш ли някакви впечатления? Hug (Помня, че Sunflower ми беше боядисал ноктите през все базата едно лято, впрочем.)

# 574
И на мен ми прилича, но не са тук слънчогледите да сравня. И наистина биядисваше- един от малкото провали на ПП...
Пух е на 3 слоя, защото на 2 все още едва се виждаше линията на ноктите. Предполагам на по-къси нокти и 2 пласта ще са достатъчни.

П.С. Намерих снимка сравнение на двата:

Последна редакция: чт, 04 окт 2018, 22:04 от nadia23

# 575
  • Gone with the wind
Много е красив този Пух!

# 576
Новия GEM ot A england

Аз съм в творчески застой. Лакирам се вечер и сутрин не ми харесва лака и го трия, това се повтаря от понеделник.

# 577
  • София
Ариа, много ми е познато. Simple Smile

# 578
Хахха и на мен Grinning Втори ден се питам за чии...ми беше да слагам това бледо розово, след като имам разни други за пробване и после се сещам колко работа имам и как нямам време да го махна Grinning
Пух е чуден, видях го онзи ден в Инстаграм - а на Надето Yellow Heart
И зеленото на Агент е трепач!

# 579
Здравейте, следя ви редовно и се радвам на красотите, които показвате.
Ако може да ми кажете отлепяща се основа(база) за нокти, която да я има в дм. Благодаря предварително!

# 580
Благодаря на всички за отговорите. Взех топ лак за бързо съхнене на Катрис и съм много доволна. Съхне за секунди. Сдобих се и с розов едър брокат пак на същата марка, който е отлепващ каквото и да значи това.

# 581
Нещо напоследък с нищо не се харесвам Disappointed Прясно лакирано ми харесва, но след два три часа нещо хич не ме кефи Stuck Out Tongue

# 582
Много, много благ този Пух и от сравнението той печели по всички точки, но на моите ръце не го виждам Sad
Червеното на Георгиева и то много красиво!

Пърпълче, виновата! С какво ти подпалих фитилите, мило Simple Smile С матирането?

Аз сложих 2-рия си цвят от зимната колекция на ОПИ и за разлика от първия (синьо-сивия Alpaca My Bags) абсолютно не разбирам какво му е зимното на розово с лилав оттенък!? Но се сещам за доста подобен цвят пак в зимна колекция - Пърпъл Палацо Пантс от Венецианската'15, ако не греша! Но пък кеф за ползване, как беше лафа - "два безпроблемни бързи слоя"

https://www.instagram.com/p/Bojh_n2AuJy/?taken-by=agent_provocateur_maitresse

И Палацото:
https://imabeautygeek.com/.image/t_share/MTI5NDgzNDg5OTcxMDQ5NzQ … enice-2015jpg.jpg

PS Някой препоръча топа на Ревлон. Любимата ми канадска нейл блогърка (Manigeek) много обича и горещо препоръчва БЪРЗОСЪХНЕЩИЯ топ на Ревлон. Ако ги има при вас му обърнете внимание!
Уф, в 5 ам пиша с 2 леви ръце...

Последна редакция: сб, 06 окт 2018, 13:24 от Agent Provocateur

# 583
И аз много харесвам бързосъхнещия топ на Ревлон.
Обаче, вече съм фенка на Пош, няма такъв кеф да се лакираш, и да не те души гадна смрад 😍
И да кажа за топа за обем на Тренд, не е хубав, нито обем дава, нито трайност, бели се и се люпи. Спреят им за бързо съхнене също не е кой знае колко ефикасен, и бързо свършва.

# 584
И аз го закъсах с гел бързосъхнещи топове. Няма от месеци в морията Сеш и съм с гел на Месауда. Не ме кефи обаче, нпуква се и съхне бавно и нося само пясъци. Те ми писнаха зверски и искам топ лак гел, но не знам кой. Ревлон не харесвам, искам нещо от Лили, защото чакам доставка на Сеш. Какво да взема?

Общи условия

Активация на акаунт